Gårdagen

Dessa bilder får förklara gårdagen ( söndag ). Jag skrev lite om det igår också ;)

 

SKHLM

Idag var jag i Sveriges huvudstad med min familj. Riktigt kul va det då vi åkte till Skärholmen centrum. Där hade dem någon rolig aktivitet skulle jag kalla det, man kunde ta bilder i en fotoaoutomat for free. Super kul va det och jag och familjen tog himla många foton haha. Nedan har ni bilderna. Tycker tjejen som stod där för att visa hur man gör var super trevlig och rolig haha :D
 

We do!

 

Spelar

Hola!
Just nu ligger jag i min säng och spela wordfeud. Har raderat de flera gånger då jag tröttnat men lika många gånger har jag laddat ner de för att jag känner mig sugen att köra lite haha. Kul är det i alla fall.


Hade lite fredagsmys med familjen där vi tittade på idol. Jag hoppas en viss person åker ut idag då jag inte tyckte att han sjöng bra men det återstår att se.

Nu ska jag återgå till mina matcher hihi

May the odds be ever in your favor!

Hej du som läser detta, haha! Jag sitter nu på sängen och ska gosa mig ner i sängen. Super skönt med en liten sovmorgon också, det uppskattas! Ja denna dag har bestått av att baka lite till pappa och att titta på tv. Fick bli lyxfällan och brottskåd på Tv3, super intressant. Har inte så mycket mer att säga bortsett från att det är tacos som skolmat imorgon= JAG TAGGAD till max haha. Låter lite töntigt men tycker alltid att det är lika intressant att se hur olika skoler lägger upp tacosen och vad dem har med. När jag tänker efter låter detta super konstigt och vet ej varför det är så haha. Aja ska bli lite smått rolig bara.
 
Måste nog säga godnatt för mig då jag knappt kan ha ögonen öppna. BYE boys and girls and may the odds be ever in your favor. 
Dålig bild, jag vet men vet inte riktigt hur jag ska redigera bilderna på Mac datorn ännu. Något jag måste lösa, PRONTO!
 

Feel privileged

 

Hello Kitty

Har bara gjort en massa tråkiga inlägg de senaste dagarna så ber om ursäkt för de. Det har ändå inte hänt så mycket under de dagarna men vet ändå om ursäkt.

Just nu ligger jag i sängen, redo att sova! Har på mig sötaste och skönaste pyjamasen med hello Kitty motiv :D Love it!





Gold glitter

 

Lite bilder från start till nu

 

Lolly

20 min kvar

Just nu sitter jag i skolan och har ganska så tråkigt! Börjar om 20 minuter och då ska jag ha privatjuridik. Kom just på att jag måste ändra texten om mig själv i menyn, hallå jag är 16 inte 15. Ne men måste ändra de. Ska nog sätta mig och rita lite nu när man har 20 minuter tills man börjar ;) 
 
Har inte tagit några bilder idag så här får ni en bild på min super fina syster och en super fin bild på mig haha...
 
 

Curls

 

La la la

Trevlig dag!

Här sitter jag i sängen med åldern 16 skrivet på pannan. Rynkorna börjar rulla in, ne skoja haha. Ne men har haft en riktigt trevlig och rolig dag.
 
Denna dagbörjade med muffins på sängen och efter att jag blåst ut ljusen så kom jag på att jag skulle ta kort hehe.
Bjuder på den haha
Runt klockan ett så åkte jag,mamma och Natalie iväg för att köpte kebabrulle
Runt klockan tre satt man i bilen igen för att lämna av syrran på ett kalas. Passade på att ta en härlig höst bild.
Sen åkte vi hem igen för att köpa tårta samt godis. 
 
 
Väl hemma fick man vänta i några timmar på att syrran skulle komma hem ffrån kalaset. Han slå mitt rekord på minion ruch 3 gånger haha. Väntade egentligen inte utan jag somnade i min säng och där låg jag i kanske 3 timmar haha. Aja sedan blev det TÅÅÅRRRTTTTAAA!!! 
Lite random bilder från idag ↓
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Uppdaterade min mobil

Bajs va fult! Uppdaterade just min mobil och önskar så starkt att jag inte gjort de!!!!

Nail inspo!

 

Clouds

Nu börjar det bli mörkare tidigare så när jag kommer hem så ser det ut ungefär såhär. Super fint :) Det såg ut såhär när jag pluggade igår så tyckte det var riktigt mysig.
 
De två första bilderna är tagna med en effekt på kameran så dem ser lite udda ut haha. 
 

Effektivt, eller ?

Hej hej hej! Idag hade vi prov som jag började med att plugga på igår. Sista sekunden är aldrig en bra grej. Dock tycker jag att det gick skapligt bra! Hoppas bara att betyget blev bra då :)
 
Om ni ville veta så satt jag och pluggade såhär(bilden nedan). Hade en film på ena datorn och sökte på saker med den andra och skrev ner saker på papper i olika färger. Effektivt fast kanske inte den bästa metoden att plugga på haha. Själv tycker jag inte att det är skönt om det är dö tyst i mitt rum när jag ska plugga så därför satte jag på en film som jag sett 1000 gånger men som jag ändå känner igen replikerna på. På så sätt slipper jag sitta och stirra in i filmen hela tiden. 
 
 

Lektion

I skrivande stund sitter jag på en lektion (badass!) som är ganska så tråkig. Läraren pratar om vad som ska hända i framtiden och de som man redan hört 1000 gånger tidigare haha. Men ja vet inte riktigt vad som händer idag. Ska nog ta och plugga inför ett prov som vi har imorgon, måste lära mig att göra det tidigare då detta inte riktigt är det bästa att göra.
 
Varsegoda, man måste ju bjuda på sig själv
 
 
 
 
 
 
 
 

Fräsch!

Denna dagbörjade med en tidig dusch och de var riktigt skönt. Känner mig fräsch. 
 
 
Idag är det en kort dag bestående av tre lektioner. Ska nog inte va med på den sista då jag fotfarande känner mig lite förkyld. Vi alla vet att förkyldning och konditionsträning inte går ihop haha. 
 
Nu när jag ser på klockan så inser jag att jag måste börja gå till bussen så bye
 
 
 
 
 
 
 
 

Är det dyrt??

Heej hej. Är helt slut men har ingen aning om varför, kanske för förkylningen? Aja så idag hände det inte så mycket. Det enda inte va sig lik alla andra dagar var nog att jag gick till synsam. Skulle fråga ifall dem tar betalt för att göra en synundersökning och blev lite förvånad när hon sa ja och att det kostar 350 kr. Asså wut!! Blev lite smått sur där.
 
 
Andledningen till att jag var där och frågade var för att en lärare ville att jag skulle kolla sunen hos en optiker. Själv tycker jag att jag ser toppen så därför blev jag lite sur att det ska kosta så mycket för att se om synen är ok eller inte. Aja jag är helt okunnig när det gäller sådant så vet inte om jag överdriver hehe.
 
 
 
 
 

Extern blixt

Igår tog jag fram den externa blixten och "experimenterade" lite med den. Tyckte det var super kul då jag fick lite bra bilder(inser nu att fokusen inte är den bästa). Woop woop!! Nu ser bilderna ut som att dem är tagna mitt på dagen men nej det är dem inte. Det var nästan bläck svart ute.Det var så mörkt att jag hade lite problem med fokusen då kameran inte ser vad den ska fokusera på. Tittar man på ljuset så ser det super bra ut, sen om man redigerar bilderna så skulle det nli ännu bättre (hehe har inte gjort de nu). 
Min kamera tappade jag ju för ett tag sedan och objektivet gick halft sönder( ni kan läsa om de HÄÄR). Just då så var det inga problem med objektiver bortsett från att den satt lite löst. Nu när jag fottar så fungerar fokuseringen inte rikitgt som den ska. Ibland blir det bra bilder med bra fokus och ibland inte. 
Måste få detta fixat men det kommer inte gå på garantin eftersom att jag råkade tappa den (sad face) men ska lämna in objektivet någon gång. Va ju och frågade uppe i Stockholm vad det skulle kosta och om det gick på garantin eller inte. Duktig som han va så viste han ju ingenting haha. Men objektivet får överleva några månader till :)

Halva dagen

Dagen började med att mamma gav mig frukost i sängen ( lyxigt haha). Låg i sängen i kanske 4 timmar och försökte sova lite men de gick inte så bra. Tog mig ur sängen och klädde på mig, fick bli något slappigt men skönt. Gick och hämtade posten ( har beställt 3 nagellack som lyser i mörkret) men det fanns inget till mig, snyft. Satte mig vid datorn och bombade min tumblr med reblogs, bästa medicinen om man är sjuk. Sedan kom mamma hem och då åt vi lite lasagne med våra fina gäster. Efter de så gjorde jag en spanska läxa som gick riktigt snabt att göra. Åt även lite choklad men det sorliga med de va att jag börjar inse att choklad inte är det godaste i världen längre :(. Tog bara två rader, restren åt mamma upp haha.Efter de så la jag mig i sängen med kameran i handen och fotade på, vad vet jag. 

Två dagar, vad har jag gjort?

Tjenare kompisar. Då sitter jag här igen och skriver lite, har då inte gjort de på två dagar så fy på mig. Dock har jag en anledning och denna är att jag har gått och blivit sjuk. Men har tänkt på att jag ska blogga på kvällen men det har alltid slutat med att jag somnat, hehe. Just nu känns det som att huvudet ska sprängas men jag överlever nog. Är ledig imorgon så det är super skönt! Ska nog göra lite läxer och måla om naglarna.
 
Tänkte att jag kan visa mina nya nagellack. En av dem sprack ju ( ni kan läsa de HÄR), men tog kort på dem som blev kvar haha. Den nagellacket som är rosa på bilden är ett annat nagellack som är lite mer neon än de som sprack. Hittade dem på Coop för 10kr/st. Dem är inte världens bästa kvalité men dem duger ;) Köpte dem mest för färgerna.
 

Dagens låt :D

Jag igår

 
Hola! Såhär såg jag ut igår. Inte så spännande outfit men den va lätt men lite fin hihi ( enligt mig). Aja nu ska jag ha privatjuridik så bye ;)
 
 
 
 
 
 
 
 

Ms. Klantig

Ms.Klantig sitter och skriver just nu.

Denna dag började med sovmorgon sen skola, svenska lektion, lunch och matte. Sen blev det att ta bussen hem och vila lite. Så skönt med en kort dag! Sedan satte jag mig vid datorn och kom på att jag har köpt ett par nya nagellack som jag ville ta kort på och visa er, så går och hämtar dem i mitt rum. Dum som jag är så lägger jag nagellacken på min syrras säng ( 7 st) där en av dem spricker. SUPER!!! Bajs bajs bajs så duktigt. ÅÅÅÅÅ!!! Rosa nagellack gillar mig inte. Så där stod jag och försökte få bort det med aceton haha. Jag har ingen aning om det finns ett bättre sätt att få bort nagellack från tyg. Mabye?? Nu syns det knappt.

 

När jag ska ta kort på nagellacken efter att incidenten skett så smäller dörren igen. Okej tänker säkert ni, öppna den bara. Nej så enkelt är det inte för vi har nya dörrar (på övervåningen) och har inga handtag till dem. Duktig jag är, nu har jag låst in mig själv. Klurade på hur jag skulle komma ut då jag inte ville stå och skrika att jag blivit inlåst så tog en sax och lekte att jag var en spion som skulle bryta sig in ( eller ut) och BAMMM så var jag ute. Lol lekte inte alls att jag var spion men ni fattar ;)

 Mina händer blev ju helt rosa men syns inte så mycket.
 

Wrecking ball

Denna låt får jag inte ut ur mitt huvud, tycker den är sjukt bra!!

Dagens jag

 
Dagens me! Känner mig så otroligt fult klädd!! Inte bara idag mer varje dag det är skola.  Om det vore så att ni råkar se mig någonstans och tänker ,men gud vad har hon på sig, så tro inte att jag tycker det är snyggt jag är fullt medveten om hur korkat fult jag klär mig haha. 
 
Ska fixa håret och sen sova. Har sovmorgon så det är super! Well well det var nog de jag ville säga med detta inlägg haha bye!
 

Inspiration

 

Dagens låt

Har lektion just nu hihi. 
I i'm a badass ;)

Del 2 kära kompisar

Hola vänner! Haha va töntigt de lät aja här kommer bilderna jag lovat. "Del 2".
Fick skoskav mitt i det hela så tog av mig skon och klick så tog pappa kort. Kände att jag skulle dela med mig av den fina händelsen haha (jätte kul händelse -.-) sved lite men klarade mig ;)
Jag har inte tagit alla bilder på denna del det är mer pappa som fottat då han höll kameran mer haha. Hoppas ni gillar dessa bilder. Kul hade jag i alla fall. Sitter i skrivande stund i skolan med en tom mage. Ska snart gå och äta och hoppas på att det är något gott så min mage slipper kurra hela dagen haha. 
 

Duktig jag är -.-

Hej hej. Så typiskt mig att säga en sak men inte göra det. Igår sa jag ju att jag skulle plugga och lägga upp "del 2" av bilderna men har inte gjort någonting. Ska nog plugga på bussen imorgon så att jag kan någonting. Bilderna får komma upp imorgon med, lovar. Jag har håltimme efter den första lektionen så då ska jag nog blogga lite och fixa så att bilderna kommer upp och sen plugga. 
 
Idag har jag fixat på lite nya designer som (inte är till mig) jag vill bli klar med så fort så möjligt så jag kan göra en julig design till mig hihi. Går sakta men säkert framåt, vill ju att det ska bli så fint så möjligt :D Sen har jag även försökt att komma överens med pappas extern blixt. Går inte så bra, får mest helt vita bilder. Men jag ska få det att fungera sen när jag har tid och nu sitter jag bara här och skirver. Ska snart fläta håret och sova men först ska jag läsa lite bloggar och sedan blir det godnatt för mig haha. 
 
 
 
 
 
 

Dagens inspiration

 

Grönan

Hola! Grönalund var det som gällde för mig och familjen idag. Det var super roligt att vara där och hade själklart med mig kameran. Fick en massa bilder men detta kan vi säga är del 1. Bliderna laddar så segt så resten tar jag imorgon. Just nu känns det som att mina ögon är jätte trötta så ska nog gå och lägga mig. Planerna för imorgon än nog att plugga lite på morgonen och sedan hitta på något roligt! Bye for today boys and girls:P
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Citat a la not me

 

Fredag ! :)

Yey fredag!! Måste städa mitt rum vilket är mindre roligt men sen är jag ledig och färdig för en trevlig helg haha:)

Me today

Såg ut såhär igår fast med utsläppt hår. Satte upp det när jag kom hem för det va så fluffigt och stort haha. 
 
 

Måndags outfit

Blogg.se har ju gjort något så att man inte kan ladda upp flera bilder! Så sjukt irriterande!!! Blir det så för er oxå? Men detta hade jag på mig i måndags. Skrev inte något då hehe.
 

Meh

 

Kungen i Katrineholm

Var alldeles nyss och tittade på kungen och drottningen. Förlåt för mobilbilder men jag viste inte att kungen skulle komma till Katrineholm annars hade jag säkert smygit med mig kameran haha. 
Vi fick skippa matten för att se honom. De tyckte inte matteläraren om ^^ Kungen var i Katrineholm för att fira 40 år på tronen ( tror det va så) så han åker runt i olika län och pratar lite, typ.
Aja nu ska jag ha gympa. Återstår och se vad vi ska göra :) 
 

Inspiration

 
 

Skolan

Sitter i skolan just nu och har en super jobbig värk i fötterna. Konstigt jag vet men ni vet hur det är men nya skor. Aja sitter inte och skriver detta på lektionen om ni tror de utan har en håltimme som är ganska så lång. Ska försöka plugga lite men orkar inte haha. 

Vi hade en diagnos i spanska och jag blev ganska nöjd med resultatet dock vet jag att jag kunde göra så mycket bättre men det blev som det blev och det räknas inte med i betygen så det är ju ett + :)
 
 
Jag frös super mycket igår och tyckte att det såg riktigt roligt ut så tog några bilder med datorn haha 

Outfit

Såhär har jag trallat runt här hemma idag. Ganska fult om man frågar mig haha dock trodde jag det var snyggare när jag tog på mig kläderna men sen har jag inte orkat byta.
 

20 dagar

Wow idag är det första september vilket betyder att jag fyller år om 20 dagar. Kommer ihåg när man var liten att man blev så glad och upphetsad när det närmade sig sin födelsedag. Nowadays är det mer som en vanlig dag med kanske en god tårta och några grattis här och där. Inget stort liksom, eller så är det för mig kanske är raka motsatten mod dig :)
Nu ska jag gå och måla mina naglar, det behövs kan jag säga!