Ms.Klantig, de är jag!

Tjena! 
 
Tänkte att jag skulle kika in och berätta om en klantig men rolig grej jag lyckats göra... Jag ramlade ur sängen här om dagen. Det har ju varit så otroligt varmt så kring 2 på natten fick jag för mig, i mitt sovande tillstånd, att göra slut med täcket. Med att göra slut menar jag få bort den från min kropp, haha. Japp, dock hade jag trasslat in mina ben i täcket och tänkte heller inte att jag låg otroligt nära sängkanten. Sving med ett intrasslat ben, bang... Där låg jag på golvet och fattade inte riktigt vad som just hade hänt. Detta var ju för omkring fyra dagar sedan och Kristofer har inte slutat pika min klantighet😂
 
 
 
 

Nikon D750 | Nikkor 28 mm 1,8- Bild från min Instagram 👉Jenniferniirola

En semester man sent glömmer

Tjena mitt bena. Länge sedan och hela den delen, ibland får jag bara den där tunga känslan när jag tänker på datorn haha. Orkar liksom inte ta upp den och de kanske är bra att inte ha huvudet i datorn dagarna i ända. Kan kanske bero på att man sitter framför den på jobbet också. Nog om de! Här är jag och tänkte långsamt ta mig in här för att skriva av mig lite. Har bara haft de suget på senaste tiden!
 
De största som hänt sedan sist är ju definitivt händelserna under semestern. Det tömde kontot lite men inget man gråter över. Känns som en bra investering då vi köpt hus. Helt sjukt!! Vi har pratat så mycket i dem här banorna, att spara flitigt, kika på vad som finns ute, fundera på hur vi löser ett och annat samt slå till när vi hittar det som känns rätt! Nu blir det av! Blev ett friköpt parhus i lilla Flen. 
 
Vi hade semester i två veckor, på den första veckan satt vi på torsdagen och diskuterade hur vi skulle göra för att maximera sparandet så man var mer än redo för att slå till. Vi kom fram till att börja kika långsamt nu men att försöka slå till på något nästa år kring mars, dvs om det fanns något vi kunde tänka oss bo i. Efter att ha diskuterad de satte vi oss båda och bläddrade igenom hemnet. Där hittade vi 3-4 intressanta hus och visning var det den söndagen. "Eh, vå åker och kikar bara för skoj skull" tänkte vi. Att bli kär i det första huset vi kikade på va ju inte planen och heller inte att köpa det, men så blev det. Nu längtar man bara till inflytt! Vill typ packa ner allt nu men Kristofer vill inte bo i flyttkaous vilket jag respekterar... Lite. Tänker nog tjuvstarta med den ända flyttkartongen vi har hemma hihi. 
 
 
 
 
 
 
Har ju pratat hål i huvudet på Sambon om detta. Jag vet att vi har tak över huvudet men har tyckt att hyran varit så hög. Kliar i hela kroppen för de är pengar som bara går upp i rök. Medan i hus är det ju en del som är amortering, alltså ett lån du betalar av och indirekt betalar till dig själv. Känns som ett osynligt sparande som lägger sig fint i själen. Sen är det ju driftkostnad men de är vad du själv gör av med...
 
Åhh vad jag längtar! Ser så mycket fram emot att successivt bygga detta till något som skriker oss. Det är ju inget renoveringsprojekt men det är klart att man vill göra lite där, ändra lite här och vips! Så har man fått in sin egna prägel på stället!