Stativskruven spårlöst bortta

Heeej!
Alla vet ju att det är den 31 oktober vilket betyder att det är halloween. Har något läskigt inträffat idag? Inte för mig inte. Har varit en småtråkig dag. Har letat efter stativskruven hela dagen då den varit spårlöst borta i två dagar. Hittade den för två timmar sen, blev super glad! Har inte haft lust att fota när stativskruven har varit borta, men nu har jag fotat lite och ska redigera dem. Om det inte kommer ett inlägg med dem bilderna idag så är det för att pappa har stängt av interneten ( HEHE). 
 
Till andra köttbullar. Idag så var jag på en handledarkur som pågick i tre timmar. I början kände jag mina kinder kocka. Va super varm. Ush! Efter pausen så blev det dock bättre. Känner att det inte kommer bli säkert i trafiken framöver, haha. Men men nu ska jag redigera lite bilder sen läsa lite. 
Image and video hosting by TinyPic

Hey brother you make me

Dagens

 

Fluffigt hår

Godagens!
Har klurat på en ny design till mig/ Elise idag. Känner att det går framåt. Var även på lager 157 men hittade ingenting. Det fanns några snygga mösser men såg inte så bra ut i dem då jag hade stort hår idag haha. 
 
Nu mot kvällen har jag börjat läsa en bok. Pojken som överlevde heter den och är skriven av Dave Pelezer. Finner inga ord till boken hittills, fängslande kan vara ett bra ord att beskriva bokem med. Vill läsa mer men det fick bli stopp för idag.
Image and video hosting by TinyPic

Mysigt mysigt

Skulle skriva om min syrras födelsedag igår men Ramona och jag började facetima och glömde helt bort de. Sorry sorry för de. När jag satte mig ner för att redigera dessa bilder lite så märker jag att kvaliten är ur dålig. Inställningarna på kameran var helt fel när jag tog kort :(. Aja.
 
Farmor och farfar kom och lämnade en tårta hos oss i lördags. Den var supergod och riktigt fin! Mamma och pappa var ju på ett bröllop ( så avvviiis vill också va på bröllop!) så vi fick fira själva där hemma. Kul va det! 
Senare mot kvällen så tog vi fram snacks och en film för ännu mer mys ( hihi )
Och nu kan jag ju även passa på att säga att jag inte hade min kamera för att pappa ville låna den till bröllopet. Men nu är min bebis hemma, lycklig! 
 
 
 
 

Super skumt

Min statistik är super skum. Gud så roligt detta ser ut 
 
Aja nu sitter jag i mitt rum och tar en paus från städandet. Känner att det är dags nu då det börjar bildas en massa klädhögar här och där. Ska även försöka flytta min säng. 
 
Igår va det min yngsta syrras födelsedag där hon blev hela 11 år. Grattis grattis. Det kommer förmodligen bilder på de senare idag. 
 
 
 

Wonder

Älskar denna låt! Den sätter sig i huvudet och ett + är ju att det är Emelie Sandé som sjunger den, hon har otroligt bra röst!

Tuffingen is in the house

Hej! Ja på senaste tiden så har bloggen varit himla dåligt uppdaterad och de är super synd. Har dock inte haft orken att blogga hehe. Får se om det blir bättre imorgon vilket jag inte tror då jag lånar mammas kompaktkamera som jag inte kommer överens med haha. Troligt vis så får jag tillbaks min kamera imorgon mot kvällen.
 
Ush måste säga att jag inte alls gillar att vara utan min kamera, det är nästan så att jag känner mig naken. Oavsett om den bara ligger i mitt rum i dagar så känns det bättre än att inte ha den, skumt ( haha).
 
Wut eva nu ska jag ta och sova. BYE DARLINGS 
Ibland är jag bara föör cool!

.

 

Kommer inte på en vettig rubrik :)

Hej hej. Idag har varit en relativt bra dag. Svenska, matte och idrott va dem tre lektionerna jag hade. När jag kom hem lagade jag mat ( hihi ) sen pluggat. Fattar inte hur jag ska få in saker i huvudet och sen att dem ska fastna där, blir galet frustrerad på de. Aja imorgon är den en ny dag med nya tag. 

 

Ombre nails

 
 

Månen

Coola bilder va? Det tycker jag och blev riktigt nöjd med dem! Lånade pappas superstora objektiv som jag inte vet namnet på men kommer nog visa den någon gång. På lovet som närmar sig så har jag planerat att fota mycket. Både på natten och på dagen. Vet inte rikitgt om jag vågar gå ut mitt ute i ingenstans själv på natten och fota men vi får se om det blir ifrån fönstret eller utomhus ( hihi ). 
 
Well well ska sova nu och hoppas ni tycker om bilderna. Jag blev nöjd i alla fall! :)

Massor ned bilder kommer snart!

Har massor med bilder jag ska lägga upp på bloggen men skolan kommer först. Där går det inte så bra då jag inte fattar ett och annat haha men ska hitta tid för att blogga. Har köpt lite nya saker som jag ska visa någon gång denna vecka :) Slarvig inlägg men de är för att jag ska sova he he. Bildbrist på mobilen har jag oxå

min instagram

Idag händer detta

Today blir det nog att leka lite med olika effekter och bilder, senare mot kvällen blir det att plugga privatjuridik samt företagsekonomi.
När det har blivit mörkt ute ska jag försöka ta några roliga bilder, vi får se hur de går då jag aldrig fotat när det är mörkt.

Dotted

 

Caterpillar shoes

Har tagit lång tid för mig att inse att jaga lovade bilder på mina nya skor i måndags men kommer med bilder nu, haha. Är super nöjd med dessa skor då dem ser lite ut som Dr Martens. Märket på skorna är Caterpillar och jag har ingen aning om vad dessa kostade igentligen då jag köpte dessa lite billigare, hihi. 
 

Färgpennor gör saker mycket roligare!

 
Kort dag har det varit.
Fick jobba på egen hand på företagsekonomin och de gick ganska bra.
Fick även sluta tidigare så de va super skönt!
Spenderade ungefär en timme på att lyssna på aftonbladets livesändning om mordet på Vatchareeya Bangsuan.
Riktigt intressant.
 
Nu mot kvällen har jag pluggat privatjuridik och det flyter på.
Bara jag har roliga färgpennor och något att anteckna så blir det så mycket roligare att plugga!
 
Imorgon är det fredag, snacka om skönt!!
Ska nog läsa lite på anteckningarna jag skrev och sen sova så BYE :)!

Keep going

 
 

Kul dag :3

Hej hej.
Tycker denna dag har varit super kul!
På gympan så fick vi hoppa på en trampolin.
De va nog dagens höjdpunkt :)
 
Just nu sitter jag och hostar sjukt mycket. 
Så jobbigt och det spelar ingen roll hur mycket vatten jag dricker den blir ändå torr.
Jaa nu ska jag nog sova och planerna för imorgon vet jag inte.
På engelskan ska man ju ha läst ut en bok och jag är inte ens nära slutet på boken.
Duktiga jag^^
 
Ser ni bilden nedan. 
Jag har ritat den och blev nöjd med resultatet :3
Vad tycker ni ?
 

Diet

 

Kul prat om redigering :)

Hade håltimme idag och då var planen att redigera bilderna som jag nu babblat om.
Klart att programet jag vill ha på datorn inte går att ladda ner.
Kul kul.
Har redigerat en massa bilder när jag kom hem och är fotfarande inte klar för att jag fasnade.
Det blev riktigt kul att redigera på photoshop så sökte runt lite för bättre resultat och nu sitter jag här.
Ska exprimentera lite med olika bilder framöver.
Ni får en före och efter bild då om det blir så att jag "exprimenterar" (haha).
 
NU SKA JAG SOVA.
HEJSVEJS 
 

Istället får ni tre oredigerade bilder

 
Bilder kommer imorgon istället, im so sorry men har inte redigerat dem ännu :( 
 
 
 
 

Chance

 

PLL hela dagen, typ

Hola!
Har inte gjort något annat än att titta på PLL idag. Eller jo nu kom jag på att jag har hjälpt pappa med veden och åkt och hämtat/ köpt nya skor. Dem får ni nog se i morgon om jag orkar att ta några bilder haha. 
 
I skrivande stund ligger jag i min säng och hr tråkigt, ska nog sova snart. Ush vilken tråkig dag det har varit nu när jag tänker efter. Gårdagen var inte så speciell. Det ända roliga va att jag och syrran gick ut och tog höstbilder. Ville gå ut idag och fotta Josefin också men de ville inte hon ( sad face ). Bilderna kommer nog upp imorgon dem med.
 
Här får ni en superfin bild på mig samt en bild på min tapet (??)
 
 
 
 

Be you!

 

EMELIE HÄR JAO

ÄLSKAR ER, emelieochemiliaz.blogg.se
 
HEHEH
I KNOW YOU LOVE ME

Stupidest things!

 

Är det bara jag som känner så??

Ska snart fixa mig för att sova. Provet som jag hade idag gick super dåligt! Excel ville inte sammarbeta med mig så. Aja inga sura miner, dock kännde jag att jag ville gråta när jag gjorde provet då det gick så dåligt (haha så typiskt mig).  
 
Imorgon så blir det ingen sovmorgon för mig för jag ska göra ett test direkt på morgonen. Får se hur det går. Känner mig jätte tråkig på bloggen men skolan måste komma först. Gillar inte ens att plugga måste jag erkänna. Det känns som att jag blir dummare och kan mindre till prov eller test?!? Plugga måste jag göra i alla fall. 
 
Åå tittade på ett par bilder som jag tog i söndags och snacka om att jag blev sugen på fanta, mmm.
 
 
 

Slutar om 5

Sitter i skolan just nu och slutar om 5 minuter. Alla har gått för att dem ska "skriva ut" papper. Well kvar sitter jag och min grupp och gör klart uppgiften.
 
Idag ska jag nog plugga lite på Engelskan och sen titta på PLL ( SÅ BRAA!). Jaa de är nog hur min dag kommer att se ut idag, kommer nog skriva något mot kvällen för en extra uppdatering. Well bye for now :D
(Jag och Emelie har super kul i skolan!)
image
image
image
 

Försökte baka lite

Idag så hade jag ledigt så har spenderat dagen med att titta på PLL och bakat. Låt mig säga att jag inte alls blev nöjd med tårtan men roligt va det ju. Tårtan ska se ut som en tiger men, jag vet inte, den ser ut som en... en björn eller något. Vet inte hur den smakar heller haha. Den ser hemsk ut. 
 

Cool pattern

 

Vad gör jag

 

image

imageMan kan ju säga att jag är smått rastlös just nu. Ska nog gå och lägga  mig.

 

Idag så har inget spännande hänt om man bortser från att psykologin belv inställd vilket var lite av en lättnad då man slapp testet/ provet. Hade visserligen pluggat hela helgen men nu får man plugga lite extra tills nästa vecka, yey!

PLL ÄR SÅ BRA JU!!

Hola!
Det har varit en ganska så tråkig söndag för mig. Har pluggat och pluggat. En lite rolig grej är ju att jag tog små pauser då och då där jag tittade på PLL. Så bra serie! Har bara kommit till säsong 2 episode 4 (tror jag det va). Dock har jag fått saker och ting spoilade av min syrra, fast inte så mycket nu när jag tänker efter men ändå haha.
 
Sovmorgon imorgon, sweet! Ska nog vakna lite tidigare för att se ett nytt avsnitt av en annan serie jag tittar på ( inte lika bra som PLL) samt plugga lite innan skolan börjar. Vi får se hur det blir med de så jag älskar att bara ligga i min säng och inte göra något. 
 
 
Ska sova nu så jag orkar att vakna haha. Sleep tight!

Städat

Idag har jag i princip bara städat undan klädhögen som legat på golvet denna vecka. Inte så kul, men det är skönt att få bort den högen ;) 
 
Ska även plugga på psykologin nu. Lugn lördag :)
 
 
 Det ska vara en Gif där men den vill inte fungera :( 
 

Beautiful

 
 
Bilderna från igår. De va så fint när vi åkte hem så jag bad pappa att stanna en liten stund, tack tack till honom :) Köpte även en blå tröja (som ser svart ut på bilden). Ja va ska man mer skriva, de va nog de för idag gissar jag på. BYE :3
 

Dagens inspiration!

 
 

Gick hem

Hej.
Dagen har varit ganska så upp och ner. Det börjar med att jag går till skolan, mådde super bra! För mig så slutade skoldagen tidigt för att jag fick en supersuper jobbig mens verk så jag åkte hem. Spydde innan jag skulle på bussen och sen när jag kom hem. INTE TREVLIGT! 
 
Jag fick sova några timmar( mådde så mycket bättre då!) sen blev det en liten resa upp till Stockholm för att fixa pass. JAG BLEV SÅ FUL!!!!!! Tjejen som satt där frågade om jag ville ta om bilden och jag var påväg att säga ja men pappa han före med ett NEJ. 
 
Tog med mig kameran ifall det skulle finnas något roligt att ta kort på och man kan ju säga att det blev några fina bilder dock får ni inte se dem idag då jag inte orkar att redigera dem just nu. Ni får helt enkelt vänta tills imorgon, sorry sorry :( 
 
Min fina dag, tack och hej för mig :) 
 
Två så fina bilder 

Mean something

 

Plugg plugg

Hej Hej nu är jag här igen och skriver. Jippi!

Ne men har pluggat hela dagen på samhällskunskap men fattar fortfarande inte vad vi ska ha prov på och provet är i
morgon. Har dock inte bara pluggat på detta idag för nu känns det som om jag förklarar det så, pluggade i måndags och igår med. Det ända jag kan är begreppen så jag hoppas att man kan klara sig med ett godkännande på de. Vill visserligen ha högre betyg men känns inte som att jag kommer att få det då läraren är super otydlig med vad vi egentligen ska ha prov på, eller jag upplever att det är så.

Hade även gympa idag och de sög ju. Vi hade bip test och snacka om att jag skäms över mitt resultat :(. Måste börja träna på konditionen känner jag!

Well well de va antagligen de jag hade att berätta för er idag så vi hörs imorgon :D. BYE!



Skolan bla bla

Well well då är man i skolan igen. Min axel är döende så min väska väger ton. Nu har man svenska och sedan blir det matte med ett prov. Återstå att se hur det går. 

 Nu när skolan är igång så kanske det blir lite dåligt med uppdateringen men jag försöker få till ett inlägg varje dag. Sen blir det nog ganska många bilder från mobilen och de är för att jag inte orkar ta fram kameran all the time. Försöker ta fram kameran då den ger bäst kvalité på bilderna men ibland händer det att jag inte orkar ( lat.se haha).  

 
Jag är så fin när jag pluggar, samtycker ni? :D

Today

Hola!Idag så har jag inte gjort så mycket, satt mest och pratade med Ramona via facetime. Hon är en saknad brud hon haha. Nu senare mot kvällen har jag pluggat lite samhällskunskap och tagit en snabb dusch. Imorgon har man matteprov som jag hoppas att det går bra på:) Nu ska jag krypa ner i sängen och sova så bye! jätte fula bilder men de får gå

Sometimes

Åå mår lite smått dåligt när jag läser denna för den stämmer så mycket. Men det står SOMETIMES så inte alltid ;)