4:th of July nails

Tycker denna design blev väldigt eye catching. Tänkte göra en video och visa hur jag gjorde till 4:th of July men blev osäker på om det var värt att se eller ifall dem ens kunde räknas som 4:th of July naglar. Kände även att stjärnorna blev upp och ner haha. Well well 2000 år senare får ni i alla fall se bilderna på dem haha.
 
Min dator har inte blivit bättre så ska därför ringa elgiganten och se ifall dem kan hjälpa mig lite. Hoppas på att dem kan ge mig lite hjälp då jag håller på att bli tokig. Har så många bilder jag vill dela med mig av samt redigera. Till exempel så var jag på Malma Marken och såg Måns Zelmerlöw sjunga. Tog väldigt många bilder som jag skulle vilja förbettra lite. Åhåhåh det här gör mig galen. 
 
Ska köra på en liten terapisession nu= Serie dags! Smallville här kommer jag haha.

shoppat i värmen



Fulaste bilderna. Det blir så tråkigt att blogga när jag inte kan redigera bilderna. Känns som att en gång om året vill min dator driva med mig och totalt lägga av. Vet inte vad jag ska göra med den



Aja idag så har jag köpt lite fina grejer som jag förhoppningsvis kommer göra en haul av. Ska spela in den imorgon om inget annat dyker upp.

Varmt har det varit idag, phuuh! Ligger i sängen just nu och dör lite av värmen, men man måste njuta ändå nu när den är här;)

Roligt

Min dator har nu lagt av. Blir  lite ledsen haha. Ja menar blir ju lite rastlös när jag ser på en serie då jag oftast sitter och redigerar eller håller på med den andra datorn samtidigt. Det är ju lite tur att jag har skoldatorn men de är inte samma sak som min egna dator ändå. De som har hänt är i alla fall att när man sätter på den så vill den reparera eller återställa till en tid då den inte var skadad som den är nu. När den har gjort de stänger datorn av sig själv och sedan på men då börjar det om igen. Det är som en ond cirkel med att datorn vill reparera sig själv. Hoppas bara att innehållet på datorn inte försvinner, skulle bli rätt ledsen då.
 
Gav i alla fall upp efter tre timmar av den onda cirkeln. Idag har jag därför inte gjort något annat än att titta på Smallville. Låt mig säga att jag bara ÄLSKAR säsong 8. Två säsonger kvar sedan slipper ni allt babbel om Smallville haha.

Rört på mig en del idag

Min dag började med att åka och bada runt tolv. Åkte hem runt två för att äta lite, efter en timme eller så blev det en timme tennis. Sedan på kvällskvisten så badade jag ännu en gång. Gudash vad jag har rört på mig idag. 
 
Om ni ville veta så strular min dator lite då och då. Typ till och från. Skärmen fryser till samt låter konstigt hela tiden. Får hoppas på att de löser sig för har inget Photoshop på Mac datorn haha.
 
I skrivande stund sitter jag och tittar på Smallville. Är på säsong 7 episod 17. Tycker episod 15 va så sad då ingen trodde på Lionel Luthor när han ville hjälpa/ skydda folk. Aja ska fortsätta titta det börjar bli spännande nu :D

Kor och Gårds-glass

Här om dagen nämnde jag att jag skulle åka och ät glass. Gott var det men kunde ha valt godare smak då jag bara tog melon.
 
Hälsade även på lite kor medans vi var där. Man kunde känna lukten av kor på mina kläder efter visstelsen, trevligt trevligt. 
 

Det är skönt att bada när det är varmt

                  

Varmt så varmt!!

Sitter här i värmen, ohh va varmt det är. 
 
Vaknade runt sex av att pappa ropade för att han ville veta något och kunde inte somna om efter de. Har därför redigerat en del bilder. Blev lite komplikationer med datorn som jag skrev tidigare men efter att ha väntat ett tag så blev det bättre och datorn visade lite liv haha.

Sprudlande dator



Kul, min dator har fastnat såhär. Igår kväll så hörde jag att datorn gjorde en massa konstiga ljud men trodde att det var för stunden eller någon. Sedan så frös hela skärmen till så stängde av den och gick o la mig. Idag när jag sätter på datorn såg det ut såhär. Har väntat i en timme men inget värkar hända, går antagligen vänta lite till och se om något händer.

Tennis i värmen

Det är så kul att spela tennis och här är bilderna från förregår (har jag för mig). Det var riktigt kul att spela men himla svettigt på grund av värmen. Det är ändå något man får räkna med haha.

Visar imorgon

Får visa hela min dag imorgon i bilder :). Har gjort så otroligt mycket idag och tagit så många bilder så ska ta och redigera dem imorgon.

Glass dags

Nu blir det att åka och äta glass. Återkommer om vart då jag själv inte vet men har hört att det ska vara riktigt gott där :) 

Pretty me!

Jag kunde inte ha valt finare bilder haha. 
 
Dagen bjöd på en massa roliga stunder samt några mindre roliga. Min kusin kom över och för det mesta så spelade vi kort. Blev lite tennis innan hon skulle åka hem men dem bilderna kommer någon gång. En trevlig dag med andra ord!
 

Promenad såhär på kvällskvisten

Gick ut med mamma nu på kvällskvisten. Va inte så kul då jag har mensverk i ryggen men gick ut ändå. 
 
Idag har jag tagit det skapligt lungt då jag hade mensverk som sagt. Åå va jag inte gillar att ha de. Det gör så ont i magen! Har för det mästa tittat på film/ serier då det är skönast att ligga ner haha.

Ser tillbaks i arkivet

Hola! Har nu tittat i genom mitt arkiv lite och kan ju säga att det är jätte kul att se vad jag har skrivit tidigare. Det får mig även att vilja fota på allt och inget som jag gjorde förra sommaren då jag precis köpt min kamera. 

Tennis

Idag så åkte jag och pappa iväg för att spela lite tennis. Jag var riktigt dålig men det kommer om jag börjar spela lite oftare. Kul var det i alla fall dock var vi tvungna att avsluta lite tidigare då det började åska samt regna. Samtidigt som jag och pappa spelade så hade några en hippi fest. Tyckte de flesta såg så coola ut.
 
Just nu sitter jag och tittar på Smallville. Har precis tittat klart på episod ett av säsong fem och den var bra. Denna serie har utvecklats så mycket. Från "samma mönster" i säsong ett till en bättre och mer spännande serie med mer inblick i karaktärernas liv. Hoppas bara att de håller sig och att det blir mer spännande i de kommande säsongerna. Undrar vad dem kommer hitta på hihi. Ska i alla fall fortsätta att titta, nu har jag bara 5 säsonger kvar av serien.

Slagstaglass med Gabriella

Igår så blev det som sagt en tripp till Eskilstuna med Gabriella. Vi lyckades ta oss till Slagstaglass och väl där så blev det en välförtjänt glass. Jag tog en mintsnäcka som ni ser på bilderna ovan. Blev lite för mycket mint för mig men det var himla gott ändå. Hade i alla fall riktigt igår :) 

Himla varmt



Ligger i sängen och kan inte sova på grund av värmen. Man kan ju ändå tro att det ska bli svalare på kvällen/ natten men så blir det inte riktigt. Klagar dock inte att det är varmt, gillar de och att man nu kan bli lite brun

Idag har jag åkt till Eskilstuna med Gabriella. Om jag nu orkar redigera bilderna så kommer dem nog upp imorgon. Hade det jätte kul och trevligt :)

Behöver lite inspiration

Hola! Har tittat på serien Smallville hela dagen typ. Har kommit till säsong 4 och det blir bättre och bättre. Den är helt ok där jag är men som sagt blir den bättre. 
 
Ska försöka gå ut lite mer med kameran. Har tappat inspirationen till att fota, redigera och blogga. Visst tycket jag att det är kul men inte lika kul som förr. Tror nog bara att det är en period för mig och hoppas på att det "går över" snart haha. Lite komiskt är det då när jag har hur mycket tid som helst så tappar jag inspirationen men den sista månaden i skolan då jag inte hade tid alls så ville jag bara fota och blogga haha.
 
På fredag får jag förhoppningsvis mellanringarna jag så ivrigt väntat på. Runt en månads leverans, inte kul vill hällst av allt få pröva dem nu. Hoppas att det var värt väntan.

Eskilstuna idag

Det blev en tripp till Eskilstuna idag för att se på lite soffor. Gick även runt på TunaPark och hittade en super fin tröja på rea. Den ser ni ovan och kommer från Bikbok. Köpte även ett par shorts men har ingen bra bild på dem ännu.

Blommigt

Målade om mina naglar ganska många gånger idag. Ett av designerna jag hade va som på bilden ovan. Tog dock bort de då jag inte tyckte det vart fint. Målade om dem en gång till och nu är jag supernöjd. Får ta bild på dem imorgon, nu är det lite för mörkt. 
 
Har inte gjort så mycket idag. Sov ganska länge då jag inte sovit ordentligt de senaste dagarna. Nu blir det ett avsnitt av Smallville och sen godnatt för Jennifer ;)

Ont i ryggen

 
Hola! Har undvikit datorn lite de två senaste dagarna. Vet inte ifall jag sitter dåligt men ont i ryggen har jag. Well well annars mår jag bra. Försöker planera en ny nagelvideo. Ska nog måla de imorgon men vi får se hur det blir med de.
 
Har börjat titta på en serie som heter Smallville. Den har 10 säsonger så jag har en hel del att titta på men har kommit till säsong 2. Ska titta på ett avsnitt innan jag går och lägger mig.

Krita

Har lyckats få tag på en krita som man målar med på gatan. Lånade den från Gabriella då jag själv letat överallt men inte hittat en ända. När jag kom hem med den skrattade några i familjen och trodde det var något annat haha. Den är rosa och ska använda den till fotoutmaningen jag gör. Hoppas på att det blir bra :)

Söta lilla Goran

Min lillkusin Goran

De va inte lätt att få dessa bilder på honom då han sprang runt överallt. Kan säga att det var en kul grej och blir så glad av bilderna. 
 
Har länge velat lägga upp dessa bilder men har alltid känt att bakgrunden var för mycket och för stökig. Så har nu lyckats redigera dessa bilder på Goran, Är han inte bara för söt och hans ögonfransar. Ett ord, WOW. 

Naturhistoriska Riksmuseum del 2

 
 

Härligt väder!

 
Känner att mitt sommarlov börjar dra igång nu. Värmen är här och känner nästan att jag vill bada hela tiden då det är så pass varmt.
 
Idag så har jag badat och blivit lite brunare än var jag var igår. Har även redigerat en massa bilder från när jag var på Naturhistoriska Riksmuseet.

Naturhistoriska Riksmuseum

Himla många bilder från Naturhistoriska Riksmuseum. Va där i lördags med min familj och tyckte det va riktigt kul och intressant. Fanns så mycket att se så de var super kul! Kommer lite fler bilder senare :) 

Solnedgång med en massa kärlek

Blev inte så nöjd med bilderna nu när jag tittade på dem på datorn. De flesta va inte i fokus utan fukuserade på trädet bakom dem. Men dessa ovan är jag riktigt nöjd med ändå :) 
 
På den första och sista bilden så är det Josefine och Gabriel på bild. 

Helado en Chile

 
Dessa bilder är tagna en dag då vi åt lite glass på Bravissimo som är ungefär som Sveriges Smultronställe
 
Bild 1: Var faktiskt under tiden då vi väntade på glassen. Tyckte att de va så fint så de ville jag ha med på bild.
 
Bild 2:  Där ser ni pappas glass har jag för mig. Den ser himla god ut men way too much chocolate for me.
 
Bild 3: En bild på mig! Ser ni mina ögon. Dem ser mer gröna ut i Chile vilket jag tyckte va ganska kul haha. Tror nog att det var Josefine eller pappa som knäppte denna bild på mig.
 
Bild 4: Där hade vi precis ätit klart glassarna och skulle gå till bilen. Av någon anledning tittar jag upp och såg två män hängandes och tänkte att det kunde bli en cool bild så knäppte några bilder på dem. 
 
 

Super bra helg!

Vet inte ifall jag lagt upp denna tidigare men men

Vilken bra helg jag har haft. Känner inte att jag har haft en så här bra helg på hela detta året. 
 
Denna dag spenderades uppe i Stockholm för att gå på museum. Hade med mig kameran och knäppte en massa bilder som jag är himla nöjd med. Sedan skulle vi lämna av systerns kille men stannade där ett tag för att hälsa på hans familj. Det var super kul och trevligt att träffa dem:) 
 
Tog även lite cute couple bilder mot en solnedgång. Jag blev mer än nöjd. Ska redigera dem lite för att få den känslan jag vill ha. Orkar inte sitta uppe nu och redigera då det är alldeles för många bilder jag tagit så dem kanske, bara kanske kommer imorgon. 

Bilder från igår

Tog vist några bilder igår. Tittade igenom kameran och hittade dessa ovan. Som sagt hade jag jätte kul igår!

Härlig kväll!

Har just kommit hem från en jätte trevlig kväll. Åt super god grillad mat och himla härlig efterrätt. Skrattade även en del vilket är super härligt. Hade med mig kameran men kände inte för att knäppa några bilder då jag bara villa njuta av vad som hände just "här och nu".
 
Imorgon så blir det att åka till Stockholm för att åka och titta på Naturhistoriska riksmuseet vilket ska bli spännande.

Sommar bucket list

Har gjort en liten sommar bucket list. Inget speciellt egentligen men det är ändå lite saker jag vill göra och förmodligen kommer dem alla bockas av. 

Hoppas solen stannar

Idag dök den fina solen fram. Dock satt jag inne ett tag (super dumt!) för att jag ville se klart serien Arrow. Va den tvungen att sluta som dem gjorde nu vill jag ju se mer men får vänta tills säsong tre börjar. Har för mig att det ska börja en säsong tre, eller hoppas på de i alla fall. 
 
Bilden ovan tog jag då det först började bli varmt, så några månader sedan. Kommer inte ihåg när de var men aja. Är inte så nöjd med redigeringen eller bilden men tänkte dela med mig ändå. Hade sönder koppen under denna process haha. För att få koppen att splasha så slängde jag i stenar men trasig räknade jag med att den skulle bli faktiskt. 

Visste ni att...

... Jag följer runt 16 serier och planerar på att se fler, dock går inte alla nu på sommaren.
 
... Ekonomi är inte riktigt linjen för mig men har bestämt mig för att gå klart.
 
... Jag älskar filmer med mycket spänning, action och lite fantasi/ magi inblandat. Så som X-men eller Jumper.
 
... Jag är riktigt hungrig just nu, haha. 

Vad vill ni läsa om??

Tittar just nu på serien Arrow och vad irriterad jag blir på deras episoder. Dem slutar alltid med något superspännande så man vill bara titta på nästa för att få reda på vad som ska hända här näst, de är dock en bra grej. Så bra irriterad blir jag ju.
 
Bloggen känns så tråkig nu för tiden. Känner att jag inte har något kul att skriva om. Sitter mest inne då det oftast är molnigt och fult väder. Så förlåt om ni upplever att bloggen är tråkig på något sätt men vet inte vad jag ska skriva om. 
 
Kan ju även passa på att fråga om vad ni vill läsa om, eller vad ni vill se mer av? 

Missing it

Lite bilder från Chile

Just nu sitter jag och tittar på lite filmsnuttar från Chile. En del av mig vill tillbaks. Önskar att jag hade vågat prata mer spanska, känns inte som att jag pratade mycket alls då jag oftast hade mina syskon omkring mig som jag kunde prata svenska med. Men är ändå nöjd med de jag nu lyckades säga haha.