Lite roliga saker

Imorgon händer det lite spännande saker. För det första så kommer det ut nya episoder på både S.H.I.E.L.D och Faking It ut. För det andra så ska jag och min UF partner gå till banken och öppna ett konto där. Känns som att det kommer gå riktigt bra det här. Är super spänd och taggad. 

Tog ett tag att komma iväg

Så otroligt vacker bild, behövde bara dela med mig av den ;) 

Tjoho! Idag så var jag fast besluten att tidigt på morgonen skulle jag bege mig ut för att testa det nya objektivet. När tror ni jag var utanför dören? Klockan var runt två! Dock var det jätte härligt när jag väl var där ute. Inte för att jag tog jätte många bilder men att sitta där vid naturen för sig själv var rätt så mysigt. 
 
Just nu- Är hungrig, törstig och har huvudvärk men vill bara sova. Jag och mina problem haha. 

5 onödig fakta om mig

+ Har för det mästa uppsatt hår nu för tiden då jag inte vet hur jag ska piffa till mitt hår nu när det är kort.
+ Det känns som att jag kommit igång med träningen. Yey!
+ Jag skulle vilja bli doktor men känner att jag inte har hjärna till de. 
+ Håller på att klura på en icon till vårat UF företag i skolan. Kan ju säga att de går åt skogen. 
+ När jag ska gå ut och fota kan det ta 3 timmar innan jag är utanför huset. Enbart för att jag letar inspiration i typ 100 år, känner att jag måste äta innan samt bestämma vad jag ska ta med mig.
 

Blir det fint i helgen så

Har träningsverk lite här och där i kroppen. Känns härligt men ändå inte.
 
Well, well har hört att det ska bli fint väder i helgen så om det blir så ska jag försöka ta mig ut med mitt nya objektiv och hitta några fåglar eller liknande att få med på bild. Annars så har photoshopet jag laddade ner på nogot konstigt sätt gått ut. Det ska ju vara test verition i 30 dagar och det har endast gått en vecka. Irriterande men så är det iallafall. 
 
Igår blev jag så trött så skrev inget här. Det var en rätt så lugn dag så inget speciellt att skriva om häller ;) Nu ska jag återgå till företagsekonomi boken. 

Trött och orkar inte att tänka

Efter ett träningspass ligger jag nu här i sängen helt slut. Orkar knappt tänka så ska släcka lampan och lägga mig. Känner på mig att jag kommer sova bra i alla fall :) 

Malma marken 2014- Måns #2

Andra och sista delen. För att se den första delen klicka HÄÄR

Så kalt!!

Hello på er! Är det bara jag som känner att kylan har kommit. Fryser som bara den och de är inte kul. Men det som gör mig lite gladare är ju att löven på träden börjar både falla och bli orange-gul-röda vilket ska bli kul att få lite bilder på. 
 
I söndags fyllde jag som nämnt år och har inte skrivit vad jag fick då jag velat ta en bra bild på de. Eftersom att jag inte tagit tag i de när det väl är ljust och fint ute så orkar jag inte vänta så skriver vad jag fick istället. Nämligen ett objektiv från Tamron. Kan ju säga att den är rätt tung och väger runt 2kg. Det kommer bli tungt för armen efter ett tag känner jag. Den heter något i stil med Tamron AF 150-600/5.0-6.3. Tidigare iår hade jag tittat på en 70-300mm objektiv men det blev inget av de och nu när jag fyllde år blev det en rejäl bjesing. Ska bli kul att få gå ut och använda den. Är riktigt taggad faktist :D

Ville bara sova

Imorse var en sådan dag då jag bara ville ligga kvar i sängen hela dagen. Va så mysigt att bara ligga där men tillslut behövde jag gå upp för att ta mig till skolan.
 
Det har varit en rätt så tråkig dag. De ända som har varit någolunda kul är att jag fått många bilder redigerade idag samt att det känns som att vi börjar komma framot med UF. Super kul ju! :)

Malma marken 2014- Måns

 
Igår mot kvällen började jag redigera lite bilder från malma marken. Tog rätt många bilder den dagen på Måns Zelmelöv så de kommer nog i två möjligtvis tre delar.

Grattis till mig!

Idag har jag firat min födelsedag med le family. Mamma hade gjort en jätte fin tårta som va super god! Har lite bilder på den som förmodligen kommer upp imorgon.
 
Skulle ha fotat lite självporträtt med lite färglada ballonger men det blev mörkt himla snabbt. Prövade att fota lite med den externa blixten men blev så frustrerad då jag bara inte förstod mig på den idag haha. 
 
Har i alla fall haft en jätte trevlig dag. Grattis till mig då! :D

Klurigt men kul

Tre bilder från igår. Va ute i hela tre timmar och fotade. Det var klurigt att få fokusen på ögonen med ett manuellt objektiv när man är själv men några bilder blev allt bra. Hade super kul där för mig själv mitt i skogen haha.

Glad, bara så glad

Idag var en ledig dad från skolan. Så härligt och just nu känner jag mig bara så lycklig. Vaknade rätt tidigt för att planera vad jag skulle ha med mig ut och fota. Va ute i hela tre timmar och det gick rätt bra kan jag tycka.
 
Kom sedan hem och kom på att jag faktist är i stort behov av photoshop så laddade ner elements 12 som jag kan leka med i 30 dagar. Är så glad att jag har de på datorn nu även om det bara är i 30 dagar. Ska använda dem dagarna flitigt. Måste bara få leka lite men några bilder så att jag får igång tänket då jag känner mig lite rostig haha.
 
Nu mot kvällen så gick jag och tränade med pappa och det gick också super bra. Kommer förmodligen ha träningsverk i armarna imorgon. Ska börja träna nu varanan dag då jag känner mig så pinsatm och löjligt svag. Vill kunna känna mig stark. Sedan om det poppar fram några fina muskler på vägen så skulle de inte vara helt fel. Kännslan efteråt är i alla fall super härlig tycker jag.
 
Nu på kvällen har jag även lämnat in två skoluppgifter vilket känns skönt. Att göra en skrivuppgift tycker jag känns riktigt segt i början men när man väl kommer igång och sedan blir klar så känns det så skönt. Lite som en lättnad;)

Green leaf

Som jag skrev häromdagen var jag ute och skulle fota lite men det blev för mörkt så tog några smålöv med mig hem och fotade innomhus istället haha. 

Brottarflätor

I söndags så bad Josefine mig att göra brottarflätor på henne. Tycker alltid det är lika kul att få experimentera med någon annans hår så jag gjorde de och ovan ser ni resultatet. Hon är så söt och fin i dessa flätor men kan även se ut som en riktig tuffing vid vissa stunder. Om jag ska vara ärlig så visste jag inte riktigt vad jag gjorde när jag flätade med fint blev det!

Taggad

Vet inte ifall jag lagt upp dessa bilder. Om jag har så får ni dem ändå haha.

Känner mig taggad inför att blogga nu. Känns som att jag har fått lite inspiration av mig själv haha. Eller har fått lite nya iderer på motiv jag kan fota och hur så de ska bli kul att få pröva på. Gick faktist ut och fotade lite idag men var för sent ute så solen höll på att gå ner så de bilder jag ville ta får vänta till en annan dag. Istället så fotade jag lite motljus bilder på naturen i guess. Dem bilderna får komme upp imorgon då jag är för trött för att redigera dem nu.

En intressant man

Tycker det är så härligt med sovmorgon men de faktum att jag nu har varit vaken så "sent" på kvällen gör så att jag kommer vara dö trött ändå imorgon. Det var ändå värt de då jag just skrivit klart min text om Abraham Lincoln. Han är en intressant man kan jag tycka. Nöjd kan ni ju räkna med att jag är för att ha börjat med den idag typ haha. Ne började med dem tre första meningarna i måndags kanske. Måste läsa lite på texten så att jag kan den någolunda bra. Ne nu ska lilla jag ta och sova, känner mig rätt trött.

Jag är lite irriterad och roligt komplicerad

Jag innan jag klippte av håret

Känner mig något irriterad just nu på allt och inget typ. För det första så blev jag avbruten när det gick som bäst att skriva en text om Abraham Lincoln. Nu känner jag inte för att skriva mer och det ska vara klart imorgon.

Känner även att min blogg är dötråkig och hittar ingen inspiration nu för tiden. Blir även sur på min dator som bara behövde gå sönder där Photoshop fanns. Känns som att de är en av faktorerna till att jag inte tycker att bloggandet är lika kul. Bloggar främst för att visa upp mina bilder samt utvecklas men utan Photoshop känns det inte som att jag kan leverera "bra" samt fina bilder. Har häller inte pengar till att köpa photoshop annars hade jag utan tvekan gjort de. Vilka I-landsproblem jag har right?

Kan ju ta och sluta detta inlägg med något lite roligare. Nästa vecka så kan jag sätta en sjua framför ettan på min ålder haha. Roligt komplicerad jag är. Ne men fyller hela 17 år!! Yey! Egentligen ser jag inte fram emot födelsedagar så mycket då det känns som en helt vanlig dag men det faktum att man får tårta gör så att dagen blir rätt så speciell haha. Tårta är ju ändå någon jag inte äter så ofta så när det närmar sig en födelsedag i familjen blir jag lite extra taggad på att det möjligtvis kommer dyka upp en tårta under dagen haha. 

Stora spindlar

Det är nu mot vintern jag börjar få ångest över att behöva duscha. Låter konstigt men låt mig förklara. Vi har våran dusch  nere i källaren och på vintern så dyker det upp många spindlar. Oftast små och dem bryr jag mig inte om men så finns det även dem där som är gigantiska. Det är inga spindlar som är jätte beniga häller. Tycker inte om dem och man vet ju aldrig vilket hörn dem vilar på. Låter super larvigt men de är inte små må jag lova!
 
Men annars så längtar jag lite tills snön kommer. Dock vill jag ta mig igenom hösten först då höstfärgerna börjar synas på löven som faller you know ;)

Texas Holdem

 
Spelade lite poker idag här hemma. Tycker der är riktigt kul att spela dock så vinnar jag typ en av alla 100 gånger vi kör haha. Prövade i alla fall på det igår för första gången.

Mår bättre idag √

Idag mår jag så mycket bättre än igår. Blev nästan överlycklig när jag vaknade imorse och inte hade lika ont i halsen som jag hade igår. Är dock fortfarande snuvig men de går nog över snart. 
 
Vad har hänt idag då? Inget som är super speciellt. Känner att det börjar dra sig till kallare och mörkare tider. Passade på att fotade månen lite då man såg den så klart och de gick helt ok. Bilder på de kommer säkert upp imorgon. 
 
Ska gå och lägga mig nu så jag kan få välbehövlig energi inför imorgon. En lång dag har jag framför mig och me de klassrummet vi har dör man lite när man ska hem. Känns som att klassrummet inte har någon luft så energin vid dagens slut är inte alls på topp haha. 

∆Sjuklingen Jennifer skriver∆

Senaste Instagram bilder

Gick hem tidigare idag då jag fick himla ont i halsen. De i sin tur utvecklades till att jag blev täppt i näsan. Nu ligger jag i sängen och andas med munnen= jobbigt!
 
Har inte gjort så mycket idag, tittat på många episoder av Prison Break. Tänkte gå ut och fota lite men de blev inte av. Får ta de någon annan gång.
 

Lite ont i halsen

En bild på fina Marianna

Börjar känna hur alla omkring mig börjar bli sjuka. Höstförkylning kanske? Känner även i halsen att det börjar göra lite ont. Vill inte bli sjuk! 
 
Imorgon så ska det tydligen bli någon skoldag där vi lär känna andra klasser i skolan. De är i alla fall så jag har uppfattat det men vet inte säkert på vad vi ska göra. Är inte taggad då vi förmodligen kommer att vara ute och det ska tydligen regna men men kul kanske det blir i slutändan. 
 

Yxtaholms slott

Någon kväll i Augusti så åkte jag och pappa ut för att försöka fotografera Yxtaholms slott. Hade önskat att jag kunde komma närmre slottet men de går inte då det är vatten emmelan haha. Well well medans vi ändå var ute i mörkret så fotade vi bilar som åkte förbi.

Saknar det lite

Godagens! Fy va jag saknar att sitta och hålla på med photoshop. Va ju inte den bästa men lärde mig mer och mer för varje dag. Aja igår så började jag se på Prison Break och tycket att den är helt ok bra. Den kommer säkert att bli bättre ju mer jag ser den.
 
Just nu sitter jag och väntar på att letionen ska börja. Vi ska jobba med Uf. Går runt och säger att det är Eu men så heter det inte haha. 

Böjd Iphone 5s

Syrrans mobil har gått och blivit böjd. Ne skoja men hon ville att jag skulle lägga upp bilderna så här är dem. Det som är lite roligt är att den fungerar precis lika bra som när den var rak haha.

Triathlon #3

Är inte helt nöjd med bilderna då det flesta är lite ur fokus vilket inte är kul för ögonen då man tror att man ser dåligt typ haha. Ne men här är den tredje delen av lördagens Triathlon som pappa var med på. Gubbarna var ett team pappsen var med i och dem tog hem ett pris för bästa tema (tror jag det hette).
 
Jag tycket att det var riktigt kul att vara där och se på fastän jag var nervös under hela dagen haha. Om ni undrar varför personerna på bilden tittar åt ett anat håll så var det en fotograf på plats och fotade. Jag smög bara in lite på sidan och knäppte några bilder när folk väl stog i en grupp haha. 

Triathlon #2

 

Triathlon

Ni kan se pappa på den fjärde bilden. Tycker att starten gick riktigt bra för honom då han simade något otroligt snabbt och före hela klungan.

Mer eller mindre bra och dålig

Opassande bild men de får gå.

Hejsan. Har varit lite MIA från bloggen och det ber jag om ursäkt för. Har inte haft super mycket att göra under helgen men har bara inte bloggat. 
 
I lördags så var jag och såg på när pappa sprang ( utförde?) treathlon. Jag hade jätte ont i magen dagen innan då jag var så nervös för att pappa skulle tävla men det gick super bra. Han kom på en 5:e plats vilket jag tycker är riktigt kul! :) Lite bilder komer senare. Kan även nämna att någon i släkten har gått bort. Jätte tråkigt då det var en riktigt glad och fin person. 
 
I går så åkte jag och familjen för att se på bio i Stockholm. Det blev Lucy och den var riktigt bra. Spännande från start till slut vilket är mycket bra! De ända jag inte fillade så jätte mycket var slutet då det blev lite för mycket supernatural grejs. Genom filmen så va det lagom av de men som sagt så blev det lite mycket i slutet av övernaturlig grejs. Men den va riktigt bra ändå, inte alls som jag hade tänkt med men ändå super!