Flytt och bakning

Snart är det dags för flytt. Inte alls långt kvar nu vilket känns så kul och skönt. Nu har vi packat ner en hel del grejer som man ofta vill sträcka sig efter, stannar upp och kommer på att dem ligger i någon utav alla lådor. Snart är den perioden över och vi kan slappna av med allt upplockat .
 
Ser även så mycket fram emot att kunna baka själv eller tillsammans med dem som vill hemma hos oss. Vill alltid ha bakelser i frysen att kunna bjuda på när man får gäster. Så som mamma gjorde när vi var små, haha. Verkligen en så mysig känsla men då måste man ju och baka för att kunna ha i frysen. Min mage är så känslig för det mesta så tycket det känns säkrast att göra saker från grunden. Skönt att veta vad som finns i men oftast så uppskattas det mer när det är bakat hemma än köpt upplever jag. 😄
 
Brukar inte tycka om att stå i köket för kan inte få grepp om recept, speciellt inte när man lagar mat. Recept för bakning brukar vara lite mer lätta att förstå sig på och kände mig lite tvingad till att baka när jag var ute och plockade en massa blåbär. Vad gör man med blåbär om inte blåbärspaj, eller muffins? Blev en succe första gången så har sägert gjort minst 10 pajer denna sommar. Smaskens med andra ord!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nikon D750 | Nikkor 28 mm 1,8
 
Lite bilder från ett tillfälle då vi bakade morotskaka samt chokladbullar. Känndes som vi var några hundra personer i världens minsta kök haha. Vi var ju inte riktigt hundra pers, mer om kring sex personer som skulle hjälpas åt och baka. Trångt helt klart, men riktigt mysigt samt att det bjöds på otroligt mycket skratt!