Dem där två strecken

Det största jag har att ta med från 2020 är helt klart dem där två simpla streck. Två sträck som betyder hela världen och mycket mer. Dem där två strecken som berättade för mig att jag är gravid, att jag ska bli mamma, Kristofer tvåbarnspappa och Maja storasyster. Helt sjukt, men helt rätt på samma gång. 
 
Ja! Ja är gravid. Följer man mig på Instagram kanske man redan vet, men nu skriver jag det här med. Det här är något både jag och Kristofer velat ett tag men när pluset väl kom, det blev lite som att bli puttad av vinden, en enorm chock. Vi hade ju försökt ett tag så när det väl hände fattade vi nog inte att det var på riktigt, haha. Lyckan var och är ändå oändlig, äntligen!
 
I skrivande stund är jag i vecka 26. När man hade passerat typ vecka 15 kändes det som att tiden verkligen flög iväg. Innan dess gick det otroligt långsamt och tanken att få se sitt barn kändes som år fram 😂. Nu känner jag absolut inte så, känns lite som att man måste börja skynda på med förberedelserna för att säkerställa att man har det mest nödvändigaste inför bebisens ankomst. Annars känns det nästan som att man kan känna doften av framtidens bravader, det är en armlängd bort bara.
 
 
 
 
 
 

 Nikon D750 | Nikkor AF 50/1,8