Måndag, du får gärna bli tisdag nu

Denna dag är så soppig, inget går bra och vet inte om jag ska skratta och gråta. Är nog på väg att göra båda, samtidigt.

Kvadda på jobbet. Huvudverk till och från. Ont i magen. Fick känsla av hål i hjärtat= ångest. Höll på få panikattack men lyckades lugna mig. Hjärnspöken hälsar på däruppe i hjärnan. Hann inte gå till affären för att handla så nu står man och hackar grönsaker i 1000 år samtidigt som man äter upp hälften. Och sist, skulle ta något från diskstället där jag inte riktigt vet vad som hände. Lyckades ha sönder en te kopp, en fin sådan också. Dålig dag. Dålig, dålig dag. Får gärna bli tisdag nu, tack!

Äventyr och plugg

Nikon D750 | Nikkor 28 mm 1,8
 
Hade tänkt skriva om hur jag bröt ner igår men halvvägs genom mitt skrivande ändrade jag mig. Måste börja tänka positivt juuu! Vi kan ta de kort, bröt ner igår. Så, de va väldigt kort. Moving on...

Idag är det fredag, veey! Idag åker även jag och min fina kille på äventyr, typ. Om man kallar Ullared äventyr. Eller det blir att åka en bit och stanna för att samla energi. Då menar jag sova på ai hotell. Sen, imorgon återstår något timme för att anlända till affärsäventyret! Spännande va? Länge sedan man var på Ullared. De roliga är att man alltid hittar något, snarare mycket, onödigt man inte alls behöver men finner måste med hem. Pengarätande affär det där men ändå dras folk dit, även jag hah. 

Något annat positivt, vad kan de vara? Jo! Har bestämt mig för att börja plugga. Just nu är det bara en stark tanke som jag bestämt mig för. Nästa steg är att ta reda på ett och annat, vad som krävs av mig för att få börja plugga. Något ämne behövs med största sannolikhet pluggas upp och sen återstår bara att fundera på vad man ska plugga. Varför börja plugga då? Vill göra något av mig själv. Skapa karriär och växa så man bara inte hinner med vad som händer. För att kunna göra det har jag en känsla att utbildning behövs, om inte så är jag åtminstone utbildad efter plugget. Ska dock försöka hitta något på distans. Vill inte sluta jobba så distans blir nog bra👍

Livet 1.0

Hee j! Sitter för tillfället på bussen på väg till jobbet. Fatta den dagen då jag känner att jag kan investera pengar på en bil, sköönt. Glida till jobbet med den. Men nu sitter jag som sagt på bussen och klagar inte riktigt. Har en person till höger om mig som jag inte känner men som verkar vara väldigt intresserad av vad jag gör på mobilen, han tror sig titta diskret över på min mobil. Vem vet, han kanske hunnit läsa detta jag skriver om honom haha.
 
Aja, sitter här med huvudverk. Va riktigt dum och halvt slarva med mina tabletter igår. Råka ta dem för sent på morgonen vilket ledde till otrolig trötthet och huvudverk under dagen. Glömde sedan ta tabletterna när jag skulle gå och lägga mig såå dem gångerna jag vaknade under natten känner jag av den förbaskade huvudvärken. Super härligt! Livet är som en dans på rosor där jag, i mig själv, är allt annat än glad. Här börjat få ont i magen med. Den sortens där det känns som jag inte ätit på flera dagar fastän jag ätit 5 minuter innan. Helt sjukt! Bajskropp man har.  
 
Något mer positivt får avsluta detta inlägg. Eller positivt är det om jag orkar mig igenom dagen. Ska jobba från sju på morgonen till åtta på kvällen. Para mina vänner, lite extra sådant känner jag behövs både för att man jobbat halvdagar ibland men även för att det snart är dags att flytta. Behöver ju lite para för att kunna få till dem små mysiga detaljerna. Bästa är att jag flyttar in med min kärlek. Spännande det här veeet ni. Så para, para, para. De behövs!😍

Från i somras

Nikon D750 | Nikkor 28 mm 1,8
En trött och sliten tjej från i somras. Många långa pass, många tidiga pass, många sena pass. Trotts de fanns det mycket att vara glad för, det gör det än idag. Till och med mer att glädjas för, ännu mer!

Coola MC tjejen

Nikon D750 | Nikkor 28 mm 1,8
 
 
 
 
 
 
 

Vad är felet?

Nikon D750 | Nikkor 28 mm 1,8
 Godmorgon folket!
 
Den tidiga trippen till vårdcentralen här om dagen resulterade i receptbelagda tabletter mot migrän. Skoj! Skönt att veta vad det är men tabletterna jag fått hjälper ingenstans. Känns bara som att huvudverken blir värre för varje vecka som går. Klarade mig igenom en timme på jobbet igår sen slog huvudverken till riktigt hårt. Slutade upp att jag satt på toaletten en stund och grät av smärtan. Hem blev det för min del, bara ligga i sängen och inte göra någon nytta alls men lite skönt för huvudet var det. Får hoppas att huvudet sammarbetar och låter mig jobba hela dagen idag. HAha nu när jag skriver detta är hon 05:06. På två timmar kan det hända mycket men jag hoppas.
 
Annars då? Har varit riktigt seg hela denna vecka. Gått och lagt sig riktigt tidigt. 8-10 timmars sömn varje dag. Men trött är jag ändå, helt sjukt. Trött är jag inte när jag kommer hem från jobbet. Nej, det kan gå två- tre timmar in på dagen och känner mig helt slut. Som att jag bara fått två timmars sömn. Varje dag är tanken att jag ska dra fram datorn för att redigera lite men har inte orkat. Slutar alltid upp med att man kommer hem, äter och sen natta kudden. Hoppas detta vänder snart!