Låt färgerna leka

Hejsan,sitter uppe på kvällskvisten och låter färgerna leka. Blanda olika färger med varandra, ta bort, lägg till och blanda ihop. Så kul, skulle kunna sitta hela dagen och göra detta. Har inga vattenfärger att riktigt använda för just det här. Sitter istället med en plastpåse och en hel del pennor. Målar på plastpåsen, tar en blöt pensel och sen är det bara få fantasin att dansa. Kanske bör se över att köpa bra vattenfärger men denna metod är rolig och funkar sålänge. 
 
 
Nu ska jag nog låta denna kreativa hjärna få vila. Är trött och känner att huvudet är ihåligt😂

Solnedgång och fire Show

191123- Dag tre
 
Dagen har bestått av sol, bad och mat. Bara en redig ta det lugnt dag med andra ord. Man känner sig fortfarande helt stel och seg i kroppen då sängarna är stenhårda. Har dock mest problem med nacken, den gör ont😂 På kvällskvisten ville sällsapet vi är med åka till en ny strand och testa maten där samt passa på att titta på solnedgången. 
 
 
 
Jag bad bara om sweet and sour med cashewnötter och oj så gott. Jag föråt mig på denna maträtt sist vi var här, kommer nog göra desamma denna gång så gott det är. Tror nog det är nötterna som lyfter rätten i höjden.
 
 
 
 
Måste säga att det var en himla mysig solnedgång att skåda. Äslkar att vara utomlands och bara sätta sig någon timme innan solen går ner. Prata, njuta och bara ha det trevligt. Något vi gjorde även denna kväll. Jag sprang runt och fotafe lite allt och alla. Satte mig ner dem sista minutrarna solen var uppe för att se på andra personer på stranden. Kan tycka det är kul, se hur dem beter sig och vad dem gör. Kul att även se hur dem sieze the last minutes av solnedgången. 🙊
 
 
 
 
 
 
Rätt som det är drar mörkret in över ön. Kvar sitter vi och njuter av sällskapet och kvällen. Går det att få en bättre kväll? Japp, inte visste vi att det skulle bli fireshow. Alltid velat se en, kul för mig att jag fick se inte bara en utan två då. Den första var riktigt frän då dem hade masker på sig. Tyckte det tillförde mycket då dem såg både coola men lite läskiga ut, haha. Den andra showen var också rolig att se på, dock hade dem inga masker utan istället ungar på säkert 5 år som var med. Världens leende hade dem ungarna på läpparna när dem fick stå där och svinga runt en pinne som brinner. Har dock inga bra bilder på barnen nu men kan nog leta lite och lägga upp dem vid ett senare tillfälle😁.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kvällen slutade med två lulliga resenärer i Thailand. Kanske var man lite för törstig den kvällen, haha. När vi kom tillbaks till rummet skulle Kristofer ladda sin telefon. Han står där och gnäller för sig själv för att elen tydligen inte går igång, telefonen laddar ju inte. Tittar på honom och föreslår att det kan vara bra att koppla sladden till vägguttaget till att börja med😂

Hård säng och beach häng

191122- Dag två
 
Snacka om att man ville sova mer. Jetlag, vad är de? Där låg man på morgonen och kände sig trasig då sängarna är otrligt hårda och att tröttheten inte hade släppt. Min nacke också, den gjorde såå ont😂. Trotts att man hade sovit en massa timmar kände man sig som en zombie, haha. Man fick ta sig i kragen och kliva upp. Missa en dag av äventyr va man ju inte redo för att göra och denna dagen var planen att utforska stranden.
 
 
 
 
 
Jag är världens badkruka. Hemma i Sverige badar jag knappt för tycker att det är såå kallt i vattnet. Om jag bestämmer mig för att bada kan man räkna med att det tar minst 30 minuter innan jag doppat hela kroppen. Tänkte nästan att det skulle vara densamma I Thailand även fast det var 30+. Men när man doppade foten i vattnet i Thailand blev jag chockad, det var varmt! Det var ju bara att springa i haha.
 
 
 
 Tror nästan vi spenderade hela dagen på stranden. Mot kvällen började magarna att kurra så då drog vi oss upp från stranden för att äta. Har haft ångest innan resan inför just matdelen på denna resa. Känns som det mesta inehåller lök, trodde nästan att jag skulle få äta enbart frukt och grönsaker. Kan nämligen inte äta lök, får så ont i magen för att gas bildas men sedan fastnar i tarmarna och vill inte ta sig ut ur kroppen typ. Vi har bara varit här i två dagar men so far so good. Var orolig att jag inte skulle kunna göra mig förstådd vid när man ber om mat utan lök. Kommer nog dock hålla mig till en och samma maträtt haha.
 
 
 
Efter middagen blev det en tripp till något Wine Gallery som dem i sällskapet ville testa. Riktigt mysigt ställe att bara sitta på. Älskar inredningen också, paraply från taket ser riktigt festligt ut. Själv satt jag mest där för sälskapet, var inte sugen på något och kände mig fortfarande trött, låt jetlagen släppa snart!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Helgen som varit

Helgen var allt spännande. I lördags ringde pappa på morgonen och undrade vad vi gjorde. Just då hade vi precis tagit frukosten till vardagsrummet och börjat äta lite på den. 20 Minuter senare sitter vi och äter frukost igen med min mamma och pappa. Akira fick också följa med hem till oss vilket var riktigt mysigt. Hon vandrade runt och luktade, luktade och luktade medan vi åt frukost. Efter att inte ha hört hennes tassar gå runt på ett tag var jag tvungen att kika så hon inte får för sig att busa. Nopp, snäll som hon är har hon bara gjort sig hemma på våran soffa. Där satt hon och bara stirrade ut genom fönstret. HUR SÖT?😍
 
Efter en trevlig lördagsmorgon med besök av mina föräldrar bestämde vi oss för att ta en tur med nya MC:n. Eller Kristofer ville ut och åka vilket jag gick med på... OM... vi åkte till en pen affär. Deal! Skulle vilja ha med mig alla pennor hem men aj vad det hade svidit i plånboken. Dessutom har jag inte riktigt behöv av alla pennor, så för denna vistelse fick det bli 4 pennor. Två rosa, en grå och en svart penna. Älskar dem trotts att jag inte hunnit använda dem så mycket😂
 
 
I söndags blev det att hälsa på mina föräldrar, haha. Vi spenderade nog intill hela dagen hos dem, gosigt! Skridskorna var med för att åkas lite på också. Man blev förvånad när vi kom fram till ishallen då den var helt tom, bara vi där. Veckan innan var det verkligen fullt med familjer, barn och vuxna. Denna gång var vi ensamma. Efter en stund kom det en son med sin pappa och åkte runt lite dem med, men inte mer action än så. Efter åkturen blev vi bjudna på mat. Höll på att somna efter de, blev så trött av att åka runt på isen. Det var ett bra tag sedan man gjorde de så lite ovan är man, haha. Fick dock lite energi för att städa mitt rum jag hade innan jag flytta ut. Kan ju säga att jag fått med mig hem en hel del skräp, tomma block, pennor, täckningar och lådor som jag inte alls vet dess plats för. Funderar på att köpa en alex hurts från Ikea för att förvara allt pyssel och skräp man har. Okej, får nog rensa ut så att det inte blir en skräpsamlare till hurts😂 Behöver inte spara på skräp, har typ gjort det hela min barndom märkte jag nu när man rensade. En trevlig helg måste jag allt säga att det varit. Nästa helg kommer vara fullseckad den med. Däremellan ska vi hinna med ett kalas också, kul!