Dagens outfit

Dagens outfit Jacka, Gina Byxor, H&M Skor, Stadium Solglasögon, Lager 157

Stockholm idag

Har varit borta hela dagen idag så har inte haft tid eller Internet för att skriva på bloggen. Har köpt lite grejer som jag kommer visa imorgon och har även tittat på Oz filmen. Den va riktigt bra rolig emellan åt. Men ska sova nu, är helt slut från idag. Fanns super stora ballonger på Ikea så va tvungen att ta kort. Älskar färgerna!

Små jobbig dag

Min dag har varit ganska så bra ända tills sista lektionen. Blev sur och less på mig själv. Men nu mår jag bra, lever och ler. Ska försöka sova lite för mina ögon typ poppar ut haha.
 
Vet ni jag har försökt att skriva detta fast på mobilen tre-fyra gånger men det går inte så satte mig vid datorn nu då. Aja har ingen rolig bild på datorn så ni får några gamla bilder från USA
 

Bra köp!

Påväg mot Eskilstuna med mina fräcka solglasögon. Gjorde ett bra köp igår, är riktigt nöjd!

Blev inte av

Mina planer för dagen blev inte av. Istället så åkte jag tillbaks till Eskilstuna med pappa och min lillasyster och satt och lyssnade på hennes utvecklings samtal. Efter de så tittade vi runt i lite affärer. Sen började bilen rulla hemåt men halvvägs av vårt lilla äventyr så stannade vi i Hälleforsnäs och gick in på lager 157 för att köpa två par solglasögon som jag har velat köpa ganska så länge nu. Det var två för 100 så det blev dessa Jag är så cool haha( leker gangster på bilderna ;))

Halvdag

Halvdag idag så slutade för 20 minuter sen. Skönt! Ska hem och äta sen vila lite. Efter de blir det nog att gå och träna. Jag kanske hinner pyssla lite. Har en massa saker jag skulle vilja göra så vi får se. Skriver mer sen när jag har kommit hem:)Mitt "fika" som jag brukar ta med mig på tågresan så min mage inte dör haha.

Ringar

Detta kom på posten igår. Är ganska nöjd men har kontaktat säljaren för jag fick två likadana guldiga ringar när det skulle vara en vanlig guldig och sen en guldig ring med blåa stenar på. Hoppas dem svarar hihi

Lite saker jag fick med mig hem i lördags

gre

Borta

Om ni undrar så lever jag. Träningsvärken har försvunnit så ska nog träna på tisdag och inviga mina nya skor som jag kommer visa imorgon kanske. Har även klippt mig. Super super kort, blev trött på att ha tjockt och långt hår så tänkte varför inte liksom. Det växter ändå ut så. Ska sova nu så hejdå ;) Skoja jag klippte bara en- två cm av topparna hihi.

Tågstationen nästa

Svårt det kommer bli idag att ta sig fram. Så har man gympa idag. Kul kommer inte orka hehe. Men jag får kämpa ;) Nu ska jag börja dra mig till tågstationen. Får se hur de går.

Omöjligt att gå ner

Kommer att få en grym träningsvärk imorgon. Kan knappt gå ner för trappan nu då mina ben böjer sig och sen ramlar jag nästan bakåt haha. Kommer sova bra i alla fall! Godnatt på er :)

Mums

Har inget att skriva om just nu. Men kan ju säga en sak. Älskar Daim glass!!

Lite ego pics ;)

Lekte lite med mobilen igår hihi När jag tänker efter så blev alla bilder ganska så mobbade men men ;)

Bowlade idag

Va och bowlade med mamma och syskonen idag. Riktigt kul fast än jag va lite sur i början. Men blev glad när jag fick strike haha. Men paketet som jag fick idag innehöll fem ringar varav tre sjyster bara. Tycker riktigt mycket om dem men ska vänta på de andra ringarna så kanske jag kan matcha ihop dem på något snyggt sätt.

Hur det gick, typ

Gick sådär på no nationella. Men de förstör inte mitt humör. Är riktigt glad faktiskt. Det har snöar rejält idag. Önska jag kunde springa ut och ta kort då det verkligen va vitt men hade lektion -.- Haha aja skriver mer när jag kommer hem. Har fått ett paket tydligen så de ska bli spännande och se vad den innehåller.Har typ ingen bild så får bli denna :)

Nationell

Ligger i sängen just nu. Borde nog kliva upp och äta frukost så jag orkar till. nationella no. Ska ha de direkt på morgonen. Det återstår pch se hur det går då jag hat pluggat på lite matte istället för no haha ( dum som jag är). Men om ni har nationella idag så önskar jag er lycka till ;)

Snö

Som ganska många har läst på andra bloggar eller tittat ut någon gång idag så snöade det. Dem flesta tänkte nog " nej inte snö " men det gör mig ingenting att det kom lite snö. Tyckte det skulle ha blivit en fin bild, men rolig som jag är så är jag alldeles för lat för att hämta kameran och ta kort så ni får lite halvt rutan mobil bilder. Vet inte ifall man kan se. Fattar inte varför vissa bilder blir sena?? Så irriterande. Men ska försöka sova nu så godnatt :)

Adidas

Kör på Adidas skor idag. Har inte haft på mig dessa skor på ett bra tag nu. Tycker väldigt mycket om dem, enkla men snygga ;)

Vakna tidigt

Har inte lust att vakna tidigt men men vad gör man inte för framtiden haha.

Pluggar

Sitter och pluggar här. Går inte så bra. Suger på att plugga, vet inte riktigt hur jag ska få saker och fastna där uppe. Studietekniken som är bäst för mig vet jag inte än hehe men det kommer antagligen fram snart då jag har bestämt mig för att börja plugga oftare och mer hur tråkigt det än är. Ska bara gå ochduscha lite snabbt och sen fortsätta.

Städat

Städade lite idag

Glömde ta kort på före bild på bilden åvan hehe. Men blev ganska så nöjd :)
 

Snabbis

Gick och handlade med mamma en snabbis igår och fick med mig två saker. Först en liten heat defence flaska med 60 ml då jag inte plattar håret så ofta. Sedan köpte jag tre saker till en kompis som fyllt år. En liten försenad present ( har inte haft orken att leta efter något då jag var sjuk) hihi.

Fredag

Yes idag är det fredag! Tycker om lektionerna som vi har på fredagar så. Ska äta lite frukost nu sen går jag till tågstationen för att vänta på tåget :) Haha

Go fläta!

Ligger i sängen nu och är ganska sur. Men ska inte förstöra ert humör så. I alla fall så blir det att sova med en fläta då mitt hår inte såg så bra ut idag. Så har vänt upp och ner på huvudet och bara flätat därför kan det se lite konstigt ut;) Fick ta en tråd då alla Nina trofasta är gör stora så det blev en liten gullig rosett. Men men ska försöka sova nu och hoppas på en fin dag imorgon.

Hungrig

Tjenare bloggen. Står som vanligt och väntar på tåget. Har haft hemkunskap och vi gjorde piroger som smakade helt okej. Men saken är den att jag åt 3 stucken och har super ont i magen för jag känner mig hungrig. Asså what liksom? Men aja, jag har like "fika" med mig så jag överlever ;) Kan inte fixa bilden men men.

Slö

Ligger och slöar mig i sängen. Orkar inte gå upp och "fixa" mig. Men måste klockan tickar.

Solglasögon

Något jag vill införskaffa nu när sommaren börjar närma sig är några par solglasögon. Har redan gått och titta på två par ( dum som jag va köpte jag ej dem ). Men de jag fastnat för är två olika modeller. Först dessa runda.
Sen några som många har som är super snygga!
Man måste ju ha minst ett par solglasögon hemma vilket jag inte har ( någon hade sönder mina för flera år sen haha) till sommaren ;)

 

Några instagram bilder

Balklänningar

Igår började jag och mamma titta på balklänningar och jag typ dog. Alla klänningar va så fina men dem flesta va dyra. Vi tittade även på skor. Svårt att välja men det är ju bra då att det är ganska lång tid kvar tills balen. Hoppas jag hittar en fin klänning med ett bra pris :) Jag beställde hem kanske många ringar igår från eBay. Det kan ta ett tag innan dem kommer hem men jag visar dem då.Nu ligger jag bara i sängen med en kurrig mage. Borde kanske gå och äta lite frukost hihi. Lekte lite med dem få ringar jag har ;)

Bla bla bla

Jag kom hem levande igår, om ni undra. Ne men jag slutade skolan runt 15:10 och kom hem 19:10. Kul, vilket äventyr jag hade. Måndags äventyr med Jennifer. Eh ne men i alla fall så står jag och väntar på tåget just nu och den kommer snart( woop woop ). Ska hem och göra en massa tråkiga saker som ni inte får veta eller så kan ni gissa. Det börjar på l och slutar med äxor. Aja ska gå till plattan ( heter det så? den man väntar på tåget på) nu så hejdå :)

Tid, tid och tid

Börjar få ont i rumpan. Det är 40 minuter kvar tills tåget kommer och jag har suttit här i över en timme nu :'(. Det här tar för lång tid. Tid är pengar( fast i mitt fall studier). Får stå ut, snart är jag hemma.Så söt haha

Hungrig

Kul, tåget är inställt och jag är dö hungrig. Jag behöver göra en so uppgift som är tills imorgon som jag knappt har börjat med för att elektroniken hatar mig.Sitter här och lyssnar på musik. Skulle ge er en video igår men vårt Internet stängdes av när det var 78% kvar. Aja ska försöka ladda upp den idag. Nu ska jag låtsats att jag äter tacos och som efterrätt Ben o Jerry.

Naglar

Jag målade naglarna igår. Det fick bli en matt svart design med glansiga svarta ränder. Tråkigt nog syns det inte så tydligt när jag skulle ta kort men coolt blev de

3 år idag !

Gissa vad? För tre år sedan bestämde jag mig för att blogga och här sitter jag tre år senaste med kanske Sveriges minsta blogg ( haha). Men jag sitter här i alla fall och är super glad för idag (kan man säga) att bloggen fyller tre år!!!! Så ska försöka hitta på något roligt idag, måste bara tänka ;) Men ville bara säga grattis till min lilla blogg:D

Body care

Ligger i sängen och ska snart sova. Men i alla fall så tänkte jag visa något jag fick av en kompis här om veckan (super gulligt). Det ser ut så här Det är först en shower gel och sen en body lotion. Dem doftar gudomligt ( det är anledningen till att jag inte har skrivit om dessa body care flaskorna förut, ville känna hur dem luktade och fick den när jag var sjuk så jag har väntat ända tills idag för att få lukta på dem). Dem doftar som en blomma men kan inte namnet på den. Hittills så älskat jag dessa body care flaskorna och är glad att jag fick dem. Aja hoppas ni haft en trevlig fredag :D

musik i mina öron

Hej. Just nu sitter jag och lyssnat på musik på tågstationen. Tåget kommer om en halvtimme ungefär. Fredag, det är fredag!! Äntligen, ska bli skönt att komma hem och slappa. Fast i princip så har jag gjort de hela veckan haha. Jag har kommit hem från skolan och gått å lagt mig. Aja när jag kommer hem ska jag nog måla naglarna och piffa upp mig lite ;) Ne men ska fräscha upp naglarna lite bara.

Onödig fakta

Älskar dessa texter, fast dem har inte alltid har rätt ;)

Sprite

Är super sugen på sprite just nu. Tyvärr så finns inte det är hemma för jag har druckit upp allt hehe. Ne men är på riktigt sugen fast än jag ska sova nu haha. Jag va i skolan idag och det kändes bra fast blev lite tröt efter lunchen men stannade kvar ofc ;) Så imorgon är det halvdag, de ska bli skönt. Komma hem och sova är vad jag ska göra haha.Hejdå

Saker ni kanske inte viste…

+ Jag är fruktansvärt irriterad just nu+ Jag tittar på serierna once upon a time och supernatural+ Nutella är inget jag tycker om, jordnötssmör däremot är super gott + Jag älskar fantasy filmer ( vet inte varför ) + Jag har ingen iPhone som de flesta har hihi ;) + Mina ögon blir gröna när jag gråter + Jag tycker inte alls om chokladglass men älskar vaniljglass+ Jag har endast en säng i mitt rum just nu, pluss "garderoberna" + Jag är sjuk just nu så jag ska sova Hoppas ni gillade detta, hejdå :) +

Frukost

Hejsan. Så bloggade ingenting igår för att jag mådde super dåligt. När jag kom hem igår så gjorde jag apelsinjuice, efter de gick jag och la mig. Jag vaknade för att äta mat sen gick jag och la mig igen och så har jag vaknat, somnat, vaknat och somnat genom hela natten. Har inte gått ur sängen idag för att jag börjar frysa, jag blir sömnig och jag har ont i hela kroppen. Men har försökt att äta något litet så mamma kom upp med lite frukost till mig.Känner att jag kommer somna vilken sekund som helst nu.Hejdå