Höstlov!

Nikon D5100 | Nikkor AF-S DX 35/1,8 G
 
Nu har jag höstlov!! Va påväg att skriva "som jag längtat något otroligt" men helt ärligt har jag inte det. Har varit så inne i de som händer just den veckan och annat i livet än lov, men nu är lovet äntligen här! I skrivande stund sitter jag inte i mitt rum och skriver utan befinner mig vid lite varmare breddgrader. Har med mig kameran och mobilen för att knäppa en massa bilder som sedan kommer dyka upp här. Spännande? Någon som vågar sig på att gissa vart jag är?

I-landsproblem

 
 
Älskar i-landsproblem, det gör livet lite mer intressant. Eller har jag helt fel? Vill ni veta en del i-landsproblem jag har just nu. Bra för här kommer en liten lista
 
1. Jag har prov imorgon men har gjort allt annat än att vara en duktig elev och plugga. Hurra för mig
 
2. Jag behöver klippa mig då topparna börjar bli torra men jag orkar inte
 
3. Nu för tiden passar i princip inget i min garderob. Allt som satt till fint på kroppen sitter nu löst. Blir främst irriterad på alla byxor jag har, dem sitter otroligt fult. Önskar jag kunde gå i mjukisbyxor eller träningskläder till skolan, haha
 
4. För att kunna överföra bilder till den externa hårdisken vi nyligen har köpt måste jag koppla in den i en utav mina syskons datorer. Jag kommer nämligen inte åt eller in på hårdisken med min dator. Problemet här är att jag varken kan spara bilder på min dator då minnet på den är fullt och alla minneskort jag äger är fulla
 
5. Jag ska ut och resa men har inte ens lagt ner tanken att börja packa
 
 
 

Min söndag

 
Nikon D5100 | Nikkor AF-S DX 35/1,8 G
 
Mina ben värker av den stretching vi gjorde idag. Jag har kommit fram till att jag inte varit helt varm när jag börjat stretcha vilket leder till att jag får ont efteråt. Får ta i lite mer vid uppvärmningen helt enkelt. 
 
Idag var det planerat att jag skulle plugga, har jag gjort det? Nej. Jag satt istället och deppade på min säng med mobilen i ansiktet. Ne, satt inte och deppade. Låg och läste i några timmar. Runt två så åkte jag och syrran för att träna taekwondo och det gick hyfsat bra bortsett från mina ben de vill säga. Nu ska jag återgå till att läsa och sedan sova.

Småkryp #2

 
 
 
 
 
 
Nikon D7100 | Nikkor AF 50/1,8 D | Mellanringar

Letar efter lite ny...

Nikon D5100 | Nikkor AF-S DX 35/1,8 G
 
För tillfället sitter jag och letar efter ny musik. Tycker det är så otroligt jobbigt, hittar inget bra. Har lyssnat på samma låtar i en vecka och har redan tröttnat, haha. Well, well vill inte påstå att det går så jätte bra för mig men lite nya låtar hittar jag i alla fall. 
 
Har tidigare idag redigerat lite bilder och tänkte fortsätta om en timme eller så. Blev rätt nöjd med slutresultatet på bilderna jag redigerade. Ni kommer dock inte få se dem nu, hehe. Inom sin tid mina vänner, inom sin tid ;)
 
 

Kommer inte ändra på det, sorry

Nikon D5100 | Nikkor AF-S DX 18-105/3,5-5,6 G ED
 
 
HOLA! 
I feel like det var ett tag sedan jag skrev på bloggen. Jag ska inte ljuga och säga att jag kommer bättra mig och börja skriva oftare, det skulle vara en ren lögn mina vänner. Det kommer nog se ut såhär fram över där inlägg poppar upp lite då och då. Min kamera ligger för övrigt på mitt skrivbord där hemma och samlar damm då jag inte har plockar upp den på ett bra tag. Fokusen i livet ligger inte längre i att lära sig mer inom fotografiering utan ligger mer på att träna och gå till skolan. Jag har blivit en tråkig människa, i know, men jag ska inte lägga ner min blogg för de. Jag tycker om att jag har en plats att lägga upp mina bilder på även om dem, vissa gånger, är riktigt fula och dåliga. 
 
Just nu sitter jag och ska börja plugga lite inför ett kommande prov. Senare på kvällen blir det träning, taekwondo. Kuriren ska komma och fixa ihop en artikel om min syster som deltog i en tävlign i lördags. Hon vann i kamp och fick silvet i mönster. Jag var där och fotade lite men bilderna kommer jag antagligen inte visa här. Hon har lagt upp dem på sin blogg, KLICKKAA HÄÄR, och jag kommer antagligen inte orka att redigera dem.

Småkryp

Nikon D7100 | Nikkor AF 50/1,8 D | Mellanringar

Midsommar 2015

Nikon D5100 | Nikkor AF-S DX 35/1,8 G
 
Midsommar. Ohh, de va länge sedan men hittade dessa bilder jag tog då. Jag firade midsommar men min vän Gabriella där vi åt god mat, pratade och allt och inget och spelade lite kort. Kommer ihåg att det va himla mysigt och kul! Maten va super god måste jag säga. Dreglar när jag tittar på bilderna, nomnom.

Studenten 2015 #4

Så fascinerande!

 
Nikon D5100 | Nikkor AF-S DX 18-105/3,5-5,6 G ED
 
Hur fascinerande är inte blixtar?? Många jag känner är rädda för åskvädret men jag tycker det är så mysigt! Blixtrarna farsinerar mig verkligen och jag blir helt till mig när jag hör att det mullrar. Dessa bilder tog jag för någon månad sedan. Det blixtrade inte så mycket men fick med några på bild i alla fall.