Trött

Blä, sitter här med en härlig huvudvärk. 
Har nog inte sovit så bra, kan vara de. Men tänkte berätta hur det ser ut just nu för mig. Det är såhär att jag ska börja med julkalendern nu ( har super dåligt samvete att jag inte har börjat tidigare). Eller nu och nu måste gå och tvätta rent håret först sedan får vi se om jag orkar att sitta uppe för att fixa åtminstonde första luckan. Nej vänta vad är det jag menar om jag orkar, ska tvinga mig själv. Vill ju få upp en fin lucka varje dag i december!!
 
Aja det börjar bli lite sent så måste nog ta en dushe och sedan sitta uppe hallva natten för att fixa lite roliga grejer till bloggen. Wihoo haha.
Senaste instagram

Problemet löst

Hola! Trött tjej som skriver. Vist är det trevligt med helg ?? Ja, de kan man ju säga. Sorligt för mig då att jag ska gå till skolan på en lördag. Det är öppet hus så det är en obligatorisk skoldag. Jag har då löst mitt lilla problem men uppgiften som jag skrev tidigare om och gjorde helt änkelt mitt bästa.
 
 
Vi får se hur det blir med bloggningen imorgon då jag som sagt ska till skolan men sedan även måste göra en annan uppgift. Sen måste jag, jag repeterar MÅSTE jag börja med julkalendern då jag inte funnit någon tid alls att göra de. Åå vad jag hoppas att det kommer att bli bra och att jag hinner få upp åtminstonde 1 lucka. 
 
Ne nu måste jag sova, vill ju inte se ut som en zombi imorgon. Bye!
Vist är jag inte typ den sexigaste människan på denna jord vi lever på just i denna bilden, haha.

Vet inte vad jag ska göra

Jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Blir så förbanad då jag har en inlämningsuppgidt till idag och jag vet inte vad jag ska göra. Läraren har gett så suddiga och otydliga instruktioner så den inte är klokt. Vet inte om jag ska skratta eller gråta just nu. Men så som jag förstod det förut så skulle vi göra en bokrecension men att man inte fick skriva vad boken handlade om?? (Wut liksom och desutom på 1000 ord??!?!?) Men nu vet jag inte om de ska vara en srgumenterande text, känns lite som att det ska vara de men jag har då ingen aning om hur jag ska skriva de. Gillar inte när man får dåliga instruktioner för de blir så jobbigt att skriva, sen om man ska försöka kontakta läraren på Lärknuten så får man aldrig något svar. Buhu.
 
Ärligt vet jag inte vad jag ska göra, känner nästan för att strunta i att skriva något men de kan jag inte häller göra haha. Ska nog försöka skriva något så får vi se om de blir bra :S 
Problem i mitt liv hela tiden haha, så jobbigt! 

Plugg

Bloggen får lida lite när jag pluggar. Tycker det är super tråkigt att den ska börja damma, haha ne då de gör den inte men den står still ganska ofta och de är synd. Min dag var fylld men action så att säga. När jag kom hem har jag bara suttit vid datorn, har slängt blicken mot objektiven och kameran några gånger men fick aldrig tid för att ta några roliga bilder( snyft ). Lyckades ta några fula mobilbilder imorse så här är dem haha.

Nu måste jag sova för att orka inför imorgon, bye!

iMovie

Har fått lite idéer till julkalendern nu. Det ska bli super spännande dock måste jag först göra klart alla skoluppgifter jag har. Vill börja med julkalendern nu men skolan är prio ett just nu ( sad but true).
Idag har jag i alla fall jobbat på olika skoluppgifter. Har gett mig själv små pauser ( inte alls för långa måste ju bli klar men uppgifterna) emellan pluggandet och då har jag försökt ta mig an iMovie. Herre min ekorre vad konstigt de ska vara att redigera en liten videosnutt.
Är himla glad att jag har ett fungerande redigerings program men lite klurigt är det att klippa och klistra, haha. Kommer nog lära mig snart hur man gör de ena och de andra men i detta nuet är det lite krångligt. 
Aja nu måste jag sova. Är en liten badass som inte har somnat ännu. Mina rutiner börjar bli till nya och sämre som sena kvällar. Inte bra och de måste jag ändra på. GodnattBjuder på typ finaste bilderna på mig evva

Julkalender ?? Tips till mig

Hej hej! Så är det bara jag som läser fotobloggar ?? Jo dem skriver en massa om att dem nu tänker ha en julkalender på bloggen och självklart vill jag också ha det. Men såhär ligger det till jag har då ingen blekaste aning om vad den kan innehålla. Vill ni att jag ska ha en julkalender här på bloggen ? Och om ja, vad kan jag ha med/i den då ?? Skulle bli jätte glad om ni kunde ge lite tips :) 
Vist blev det en vacker redigering. Inte så men sitter vida macen och där har jag inte något roligt redigerings program ;)
 Men en grej jag nog inte kommer göra är att ha tävlingar om varor eller liknande då jag anser att jag inte har en så stor blogg. Sparar även mina pengar till när jag ska åka bort. Vart får ni veta inom en kort tid :) 

Bättre dag

 Hola friends. Så idag har min dag varit skapligt mycket bättre än igår. Kanske inte startade så bra då jag var lite hängig och inte kännde för skola alls men den blev bättre ju längre in på dagen man kom. Good good. 
 
I skrivande stund så sitter jag och håller på att skriva på en svenska grej som ska redovisas imorgon eller på fredag. Låt mig säga att det går sådär. Det går fram men inte så fort. Ska nig sitta uppe en haltimme till sen sova, annars kommer jag inte ens orka vakna imorgon haha. 
 

Havets botten

Har aldrig tyckt om inlägg där folk berättar hur "deprimerade" och ledsna dem är på livet men så kommer jag skriva ett nu. Bra moral där-.-
Aja känner mig rutten i allt just nu. Känner att jag vilar nere vid havens botten tillsammans med mitt självförtroende där jag kommer ligga ett tag. Varför kan man undra sig då? Jo! De ska jag säga er, på grund av ett ämne som jag tror att jag fattar men tyvärr inte gör. Blir besviken och förbanad på mig själv. Allt annat i livet är toppen men det är just detta ämne.
Pappa förklarade en del av de jag inte förstått tidigare och snacka om att man nästan grät av glädje inombords för att någon äntligen kunde förklarade så att jag begrep någonting. 
Jätte tråkigtinlägg, bet om ursäkt för de men kan vara därför det inte kommer upp inlägg så ofta. 
 
En liten rolig grej som inträffat idag är att jag druckit glögg och ätit pepparkakor. Mumsfilibabsan 

Idag

Idag har det varit lugnt här hemma. Jag har nog skiftat mellan att göra svenskan och Photoshopat (hehe). Det går långsamt framåt med svenskan men börjar komma igång lite så de känns bra!


Nu ska jag ta och sova, bye.

Före/ Efter- tips på app

 
Hej. Så ovan finns det sex bilder varav tre är redigerade, men det lite roliga är att jag inte använt mig av datorn utan bara mobilen.
 
 
Tänkte tipsa om en app där jag redigerat bilderna. Den heter Photo Editor och ser ut såhär.
 
Där kan man göra bilder skarpare, ljusare, mörkare även beskära dem eller ha en rolig effekt. Man kan experimentera sig fram till roliga resultat. Här under ser ni några av effekterna/ inställningarna man kan använda sig av.
 
 
Denna app är en av dem bästa redigering apparna jag använt! Om jag skulle ha råkat ta en gul bild med mobilen så kan jag lätt fixa det med appen. 
 
Jag vet inte riktigt om denna finns på iPhonen då jag själv har en Androidmobil.
 
 
 

Stars

Hej! 
Dagen har varit ganska kul. Vi har nu börjat med Linden city (tror jag det hette) och jag tycker att det ska bli riktigt kul. Vet inte om det är så många som fattar var Linden city går ut på (är så dålig på att förklara, men ska försöka). Det går ut på att vi ska gör vårt eget företag, typ. Kanske inte ett riktigt företag men ungefär. Vet själv inte så mycket om projektet så kanske har helt fel nu när jag förklarar men så har jag uppfattat det som.
 
Anars har jag nog inte gjort så mycket idag. Har prövat att göra som Mikaela gjort med sina bilder. Super coolt och kreativt :) Dock blev min inte den bästa då jag inte har en vit bakgrund så gjorde något konstigt med redigeringen där men men. 
Ja kanske inte den bästa men tycker det blev coolt ändå. 
 
Något annat är ju att jag vill ha photoshop på macen!! Spelar ingen roll om det blir en cs verition eller en element verition, vilket som. Jag har ju photoshop hemma men de är till Windows. Får sitta med mig feta dator och redigera, lite jobbigt ibland men den måste oxå få bli använd. Okej känns som jag har skrivit en massa onödigt i detta inlägg sorry sorry för de haha. 

Jag har sett the hunger games 2!!

Vet inte helt vad jag tyckte om den. Om jag ser den en gång till så kanske jag kan säga vad jag tyckte om den men nu så vet jag inte (hehe). Men en sak kan jag ju säga och de är att Peeta och Finnick är bara alldeles för snygga i filmen. Så snygga haha!

Galaxy

 
 

Kom inte så långt

Gud vilken rolig eftermiddag jag har haft, eller inte. Har försökt att montera upp mitt skrivbord själv och man kan ju säga att det gick sådär. Det tog någon timme eller två att förstå hur jag skulle få upp förpackningen. Ne så lång tid tog det inte satt och factima men Ramona samtidigt så därför tog det tid. Men har kommit så långt att alla grejer till skrivbordet inte ligger i kartongen längre. Ett halft plusspoäng till mig?? Pappa ska nog hjälpa mig imorgon, hoppas jag i alla fall. Annars slutar det nog med att jag har sönder något.
 
Kämpa har jag gjort kan jag säga, bevis på de har jag då ( som sagt ) jag facetima med Ramona haha;)
 
 
 

Bilder från helgen

Här kommer lite bilder från helgen :) 
Haha detta va inte sant. Nästan alla skrek när dem fick veta var det va men kanske fem minuter senare så sa Lava ( som gav detta till Ramona ) att de inte va sant. Så kul och fick allt med på film, yes!! 
Vi tjejer på bilden åvan fick likadana tröjer från Amira. Tycker de va supergulligt och de kändes nästan som att man hade en team tröja haha. 
 
 
 

Bra rubrik

Hej hej hej. Sitter nu på privatjuridiken. Idag blir nog planen att titta lite på teen wolf (haha) sedan göra några läxor / plugga. Tror denna vecka är rätt lugn så de är skönt.
 

Kul helg!

Har inte skrivit något här på ett tag och de är för att jag inte har haft tid och har gjort en massa annat.
 
Igår så va jag i Eskilstuna och träffade en massa gryma tjejer som man har saknat otroligt mycket!! Tog med mig kameran och ted blev en del bilder. Just nu så skickar jag bilderna till några perosner som var där och hela interneten har blivit super seg. Well well jag får stå ut, ska ändå gå och lägga mig snart.
 
Till andra köttbullar så var jag i Sveriges huvudstad idag (wow haha). De ända som jag fick med mig hem var ett nytt skrivbord. Har levt utan ett skrivbord i flera månader nu och känner att det börja bli lite jobbigt att sitta som en potatissäck i sängen. Nu måste jag bara motera upp grejen också, vi får se hur de går.
Fler bilder kommer!! :)
 
 
 
 
 
 

Teen Wolf

Va tvungen att plugga igår. 
Kännde inte för att blogga för att de hade bara varit en massa klaggrejser haha.
 
Måste säga att jag har börjat titta på Teen Wolf och älskar serien.
Scott är ju super snygg och hans kompis är ju bara för rolig!!
 

Nailspo!

 

Wings

Känner mig på lite tråkhumör just nu så denna låt passar väldigt bra haha. 

Pingis

Det har varit en bra dag, dock super tråkig när jag kom hem men annars bra :)
I skolan va de pingis och som vanligt sög jag på de men tråkigt va det inte.
Kort kort inlägg fick det bli idag men ska plugga en liten stund sedan sova. Imorgon kommer nog något lite roligare på bloggen. Hejsvejs

Skolan först kompisar

Hejsan.
Tänkte ta och skriva ett litet inlägg nu när jag ändå sitter på bussen.

Så igår skrev jag inget. den ända uppdateringen ni fick va en video och de är för att jag måste göra en massa uppgifter i skolan som har blivit lite
sena. Bloggen får lida helt enkelt. Tycker själv det är tråkigt att gå och lägga sig och veta att bloggen står tom haha.

Just nu sitter jag i bussen som jag nämnde tidigare, ska nog sova en kort stund. Är hungrig och trött men måste skriva på en recension till svenskan när jag kommer hem.Nästan lite läskigt

Tycker detta är så coolt haha. 

Skrattanfall till max denna vecka

Gissa vad jag gjorde idag?? Jo jag körde ute i trafiken. Kuligt kuligt kan jag säga dock nervöst att köra igäl mig själv och the crew i bilen. Nu hänger ni säkert inte med i svängarna här men det är så att jag har börjat övningsköra. Woop för mig. Har bara haft några få lektioner med pappa om koplingen och att starta bilden och BAM så sitte jag ute i trafiken haha. 
 
Gick bra faktist. Fick mig en timmes lektion idag då. De ända som jag kan tycka gick mindre bra var nog när man skulle sänka farten till 7 km/h. Där fick jag starta om bilen minst 4 gånger haha fick till det ;) 
 
Aja imorgonska jag försöka redigera lite bilder från igår där det var ett bowlingpartai för min yngsta syster. Har inte hunnit göra det idag då jag skriver en uppgift till svenskan. Kanske inte hinner imorgon häller men vi får se ;) Nu ska jag gå och sova för att vakna upp till en ny dag med nya skrattanfall. Har skrattat så mycket denna vecka att min mage gör ont!
 
 
 

Eskilstuna igår

Ursäkta igårs uppdatering. Jag slängre bara upp en inspo bild = dåligt av mig ja vet, dock har jag en anledning. Tydligen så skulle jag och the family of mine åka till Eskilstuna och de visste inte jag. Lite duktig var jag för tog med mig kameran, yey.
 
Gjorde ett collage av lite bilder som togs :) Ursäkta fuling texten men gjorde något super konstig min som jag inte ville ha med haha. Det blev en del foton på min syrra Josefine men hon är ju så söt så måste få  med det hihi ^^ 
 Jag köpte inte One direktion perfymen, tog bara kort på den hihi

Florol nails

 
 

Längtar

Länktar så till jul!! Mysiga tider. Varma koppar med te/ oboy. Varma tröjer. Snö. Pepparkakor coh pepparkakshus. Ljusslingor överallt. Jul är mysiga tider :) 

Jason

Something i Need

Tråkigt

Hej!.
Dagen har varit super bra och kul för den delen.
Skrattat mycket har jag gjort.
På gympan va jag och Emelie och gymma, jag kan ju säga att mina ben dog lite där.
 
I skrivande stund så borde jag plugga matte.
Har gjort de hela dagen.
Det går inte snabt fram.
Har prov på fredag och tror nog att det kommer gå lite bra.
I dont know.
De som ska hända nu är att jag fixar till mitt hår och går och lägger mig.
Har varit trött hela dagen.
 
Nu blev ju ordet "tråkigt" åt fel håll haha.

Marshmallows

Mm lite varm oboy med färgade marshmallows är som pricken över iet när man pluggar. Blir lite extra mysigt. Dock gick det inte så bra att plugga då inget fasnar men det va gott ändå hihi ^^
 

Quote

 
 
 

Hunger games snart, så taggad

Hola friends!
Dagen va lugn men jobbig haha. Eller den sista timmen va superjobbig då min mage krampade eller va den gjorde. 
 
Vet ni??
Det är 16 hela dagar kvar till the HUNGER GAMES CATCHING FIRE!! IIIIIIIIIIIII så taggad. Tror dock inte att jag kommer se filmen förns en två månader efter haha, det brukar bli så. MEN ÄNDÅ, TAGGGGGAAADD!!
 
Ja imorgon ska jag nog plugga mycket under holtimmen och lite hemma, vi får allt se. De var nog de för idag. BYE
Har en massa bilder men har inte lagt in dem på datorn, dåligt av mig men men

Skola

Hola hola kompisar. Imorgon är det skolan och jag är så inte taggad. Vill vara hemma och fota, redigera foton, göra nya designer och läsa någon bra bok. Så blir det dock inte. Skolan är inte så tråkigt men det är nog hela grejen med att börja plugga och de som blir lite småjobbigt. Jag kan ju erkänna att jag inte har pluggan någonting på lovet. Det ända jag har gjort som har varit skolrelaterat är att läsa ut boken till svenskan, duktiga jag!
 
Wut eva nu ska jag försöka att sova. Min måndag kommer i alla fall börja någolunda bra, sovmorgon. Woop woop :) Härligt härligt. Måste börja plugga hårt nu! 
Så fin bild i know 

Stars

Igår va jag ute och fotade lite stjärnbilder. Nörjd blev jag allt!

Blue, black and white

 
 

Olika redigerade

Lekte lite med bilderna och resultatet ser ni åvan. Tre bilder som är redigerade på olika sätt ;) Vad tycker ni ??
 
Vet inte vad jag gör på bilderna men men lite nöjd får man va :)