Nytt!

Mycket har hänt sedan sist. Dem som läser min blogg från datorn kanske märker att designen har ändrats. Har klurat på olika designer i några veckor lite till och från. Blev rätt så nöjd med denna. Finns lite småproblem här och där men ska försöka lösa dem. Om det finns problem som ni hittar så uppskattas det om ni säger till.
 
Något annat som har hänt är att foten min har blivit lite bättre. Jag kan  nu gå normalt men det kan göra ont lite då och då. Tack vara att jag har gått så konstigt med min fot har även mina knän fått lida, den "smärtan" är dock kvar. Får ta och träna bort det on le gym. 
 
 

Letar efter bilder att...

 
SHOOOHOO! Sitter just nu och letar fram bilder som jag ska framkalla. Måste även redigera en del bilder som jag vill ha framkallade vilket är den mindre roliga delen, haha. Samtidigt lyssnar jag på musik, försöker hitta ny musik då jag trötnat på dem jag tidigare lyssnat på. Det går som vanligt inte jätte bra med de. Men några låtar hittar jag. 
 
Snart är det även juldagen. Jag har varit ute idag och köpt lite roligheter till andra i familjen. Ska bli kul att se deras reaktioner. 
 
Ååå, måste även ta kameran i handen och börja fota lite igen. Tar nästan aldrig bilder nu för tiden vilket är jätte tråkigt. 

Year in Music

 
På familjens spotify så har vi samanlagt lyssnat på musik i hela 50 tusen minuter, vilket är 826 timmar, vilket är hela 34 dagar. Ovan kan ni se att jag inte lyssnat på  min egna spotify lika mycket men det blir en del ändå. Hela 12 dagar sammanlagt! 
 
 
 
Detta år har jag helt klart älskat Ed Sheerans låtar men mest av allt Sam Smiths låtar. Älskar i princip varje låt han släpper, haha.
 
 
 
Wow, detta är ju så inte något som förvånar mig. Som jag skrev ovan, älskar i princip varje låt Sam Smith släpper. 
 
 
 
Genom årstiderna har det blivit lite variation av artister. Trodde dock att Sam Smith skulle vara med vid alla månader så jag har lyssnat på honom såå, SÅÅÅ mcyket iår. Det var lite av mitt år i musik. Tycker det är kul att man kan se på spotify hur året sett ut.

Hello, its me

Nikon D5100 | Nikkor AF-S DX 18-105/3,5-5,6 G ED
 
Det var ett tag sedan sist. Har inte hänt så jätte mycket sedan dess så känner att det inte var någon ide för mig att skriva på le blogg. Har egentligen inget intressant att skriva om nu heller men kände att det var dags att ladda upp någonting, hehe. 
 
Sist jag skrev berättade jag att jag hade ont i foten. Fick ringa vårdcentralen efter en vecka utan att det hade blivit bättre. Väl där fick jag antiinflammatoriska tabletter. Dem har hjälpt lite antar jag men har fortfarande ont. Har inte tränat på två veckor tack vare det och jag håller på att bli galen, haha. Tränade dock i söndags och ska träna idag med, woop!! Får ta det lugnt dock.