Sjuk igen :(

Mår inte alls bra igen. Skulle skriva i måndags att jag inte mådde bra och förklara hur jag kände men när jag skulle ladda upp bilden så laddade den och laddade (mobilen då) så blev inget inlägg då. Men ska i alla fall sova nu. Eller snarare försöka, hostar typ ihjäl mig. Men godnatt alla hihi:) haha råkar inte bry mig över denna bild så haha Måste bara visa vilken konstnär jag är Väldigt nöjd blev jag då detta bara skulle vara en kladd till engelskan. Men tog dessa teckningar och lämnade in dem. Nu ska jag sova, hejdå!

Senaste insta

Startar om.

När pappa kommer hemså ska jag be om hjälp med att överföra lite bilder till ett USB-minne som han har och så blir det att starta om hela datorn i hopp om att den ska bli bättre. Har inte ork att göra något annat med datorn så det får bli såhär. Den hackar, laggar och laddar om hela tiden nu så adios och saionara till minnet och allt innehåll i datorn. Just nu skriver jag från mobilen då datorn vägrar öppna sidan alls. Aja ville bara att ni skulle veta så om jag ingen skriver något så är det därför.

Hihi

Work in progress ;)

Dem finns

På bilder så ser det ut som att jag inte har några ögonbryn, haha. Om ni undrar så har jag två stycken precis som många eller faktiskt dem flesta har i denna värld ;) Ne men ville bara säga att jag har ganska så ljusa ögonbryn så dem syns inte så bra på bilder så ni vet ;) Säger godnatt för mig och hoppas på att mitt hår ser lika bra ut imorgon som det gör nu, hihi det är mitt naturliga(lite smått mobbade bilder men de får gå).

Lov för mig!

Ska hem nu och bara ta det lungt. Nu har jag även lov. Skönt de då jag börjar önska att helgerna ska va längre då jag känner att dem är alldeles för korta. Ska försöka bli klar med en ny design under lovet och uppdatera lite mer och roligare inlägg.

Valentines Day

Igår va det Valentines Day och jag hade det mysigt. Fast med min familj ;) Vi åt hjärtformade kakor som hade en riktigt god smak!Hur hade ni det?

Mysigt!

Ska snart gå på tåget som tar mig hem. Yeey! Vill hem och lägga mig i sängen, ta det lugnt och titta på en film. Tror att det blir Harry potter den sista filmen del 2. Mysigt ska jag ha det!

Fettisdagen!

Så nu ligger jag bara här i min säng och tänker. Har precis "flätat" mitt hår. Tänkte göra en video imorgon (fast det är ju såklart om jag kommer ihåg att göra det) när jag kommer hem. Vi får se hur det blir med de ;) Fettisdagen idag med! Älskar semlor!

Valentine tema

Målade mina naglar igår. Skulle försöka göra lite av en Valentine tema men lyckades inte helt. Ska låta det va så, blev nöjd ändå.

Min ursäkt

Min ursäkt till dålig uppdatering är att jag varit sjuk och åkt upp till Stockholm. Tänkte att den inte är så roligt att läsa varje inlägg där det står att jag är sjuk, det blir ganska så enformigt.
Här är lite saker jag köpte
En låda till mina nagellack för ungefär 50 kr från Coop
15 kr från rusta
15 kr från rusta
15 kr från rusta
ungefär 10 kr från IKEA
19 kr från IKEA
20 kr från Coop
De va nog allt. Hoppas ni hade en trevlig helg!

Kul

Super kul, hostar hela tiden. O jag ska ha nationella imorgon igen. Bajs! Har ingen annan bild just nu så ni får en bild på Josefines nya skal

Host host

Hej. Så just nu sitter jag och tar en stor dos av halstabletter. Ne men är jätte hostig men har inte ont i halsen. Lite konstigt är det ju.
 
Har haft nationella idag och jag tycker det gick väldigt bra. Hoppas på att det blir ett bra betyg nu ;)
Men ska sova nu och hoppas på att hostan försvinner lite så GODNATT alla :)

Nu är de överstökat

Påväg hem efter nationella provet. Tycker det gick väldigt bra, men vi får se. Ska hem och äta något som mättar magen min!

Lite grejer

Imorgon är det nationella prov, återstår att se om man tycker det är svårt eller inte. Eller om man klarar de. Men va inte de jag skulle skriver om. Så va och handla med mamma och fick hem lite saker Inte så jätte roliga grejer men är nöjd ändå. Så lip balmen kommer jag IBTE behålla själv utan jag kommer ge bort dem och lokan är till nationella. Önskar alla som har nationella prov i svenska lycka till! Nu ska jag sova :P

Spel tips

Måste tipsa om detta spel. Det är super kul! Och på köpet får man lite kunskap ;) Men det man gör är att du drar en kategori till startlinjen och svarar på frågan som kommit upp. Svarar du rätt får du dra en till kategori till nästa ruta. Man har fem frågor på sig sen är det motståndarens tur osv.

En typ av DIY

Har varit borta fredag-lördag, men skriver mer om de sen.Tänkte visa hur jag gjort mitt armband med bilder, hoppas ni gilla detta ;)Så det första ni behöver göra är att klippa ut en jeans tygbit som går runt din handled pluss en liten bit till Sen tar du fram dina nitar och bestämmer dig för hur brev du vill ha den, i mitt armband så hade jag två nitar bredvid varandra.Sen börjar jag placera nitarna på tygbiten Så här ser mina nitar ut och de du gör är att du trycker genom nitarna genom tyget och viker in piggarna ( vet ej vad dem kallas men dem får heta piggar nu) med baksidan av en kniv (tycker jag är lättast). Och så här borde det se ut. Sen när du har fyllt tygbiten med tillräckligt med nitar så att det nästan är 2-3 centimeter kvar( kvar tills den "går ihop eller tillsammans" ) så borde det se ut såhär Och de du gör nu är att börja limma in kanterna så de jag gjorde va att limma in ena sidan Sen tog jag och vek in den andra sidan men bara lite så att fransarna inte går upp då jag inte använder en symaskin Sedan limmar jag den sidan med och då ser det ut såhär Sedan är det upp till er hur ni sätta på armbandet och jag satte bara dessa två öglor Genom tyget och limmade ihop ändarna( förlåt men kan inte riktigt förklara hur jag gjorde där vid slutet ). In the end så blev mitt armband så här Jag hoppas ni förstod( suger på att förklara) och hoppas ni tyckte om detta inlägg.Uppdate: Limmet jag använde är Karlssons klister.