Lördag 8 juni- MOT SPANIEN

02:26 lördag 8 juni

Pappa fyller år, vi sitter i bilen på vägen till arlanda. Fira hans 50 årsdag ska göras genom en resa till Spanien. Hur mysigt!? Majsan är med också, spännande ska det bli. Är lite nojig över hur hon kommer vara nu i och med att det blir lite hoppigt med sömnen. Trötta barn är barn med korkar i öronen... oftast. Kan ju inte dra alla barn över samma kam men denna lilla tös bruka bli så , haha. 

 07:33 

Trött känner jag mig men vill inte riktigt sova. Kanske dumt då jag tror det kommer bli 110% när vi kommer fram. En kvart kvar sen skulle flyget tydligen landa, inte farligt. Och nu känner jag att ögonlocken bara vill somna. Kanske ska ge in en kort stund. Maja har varit vaken sedan vi väckte henne vid 02:15. Fullt ös, pratat med alla som är vakna men även alla som sover. Emellanåt blir dippar hennes energi och då gosar hon ner sig vid far sin för att komma på sekunder senare att hon inte alls är trött. Buse! 

 

17:59 

Vi kom fram helskinnade. Vårat gäng som vi åker med är kring 11 personer, därför fick vi åka en minibuss med en egen chaufför. Oväntat. Maja har varit vaken hela flygresan med några försök till att sova en stund. Notera ordet försök, haha. Hon har energi så de inte må duga. Men på resan till hotellet så slocknade hon på sekunder. Skönt de för henne så det inte blir en allt för tung dag. Väl framme har vi gjort oss bekväma i respektive rum, sett oss omkring samt ätit lunch. Några har badat, inte jag då man är en riktig badkruka...

 

 

 

...nu sitter vi och väntar på att middagen ska öppna vilket den gör kl 19:30. Kan tycka det är väldigt sent och blir ju sent speciellt för Majas del som normalt nattas kring 19. Men semester är det så lite senare får det väl bli. Är man trött då? Till och från. När man känner tröttheten så smäller den bara till och man vill bara lägga sig och sluta ögonen. Men jetlag är inget mål så att hålla ögonen öppna it is!

 
Avslutar med en härlig bild på pappsen. 💖
Kommentarer

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: