Svårt att somna

Nikon D750 | Nikkor 28 mm 1,8
Trött. Vänder jag inte denna onda cirkel jag hamnat i dem senaste dagarna vet jag inte vart det kommer sluta. Har börjat få svårt för att sova. Som att jag inte riktigt kan slappna av hur trött jag än är. Ligger där och hör sambons tunga andetag vilket brukar få mig att somna, istället så vägrar hjärnan stänga av. Det surrar, tankarna går i 110 samtidigt som jag inte vet alls vad det är för tankar som håller mig vaken. Inte vill man peta på sambon som faktist lyckats somna och väcka honom, haha. Tillexempel nu, ögonen svider så trötta dem är men kan inte sova. Irriterande och leder till ont i huvudet. Tror det varit samma grej dem tre senaste nätterna. 
 
När man är vaken på kvällskvisten med trötta ögon som jag är så har man ju chansen att söka på alla onödiga frågor hjärnan vill ha svar på. Så som vart näst närmsta gymmet ligger. Finns det något nära förskolan Maja går i så man kan träna efter att man lämnat av henne, eller kanske om det finns någon nära jobbet. Svar: Finns ett nära jobbet, toppen!! Eller, på en karta ser det ut att vara nära jobbet. Sen om det är optimalare än att träna där man bor vet jag inte. Måste testa!
 
 
Annan fråga jag ställt googel ikväll är vad symtomer för ibs kan vara. Misstänker att jag har fallit under den kategorin då min mage är risig för lilla minsta. Utesluter numera lök och vitlök ur kosten. Inte lätt när man ska äta ute för lök är typ i allt... suck. Svar: Mycket stämde in på vad jag upplever... hmm typiskt.
 
Gårdagens frågoa var kring adoption. Alltid undrat hur det går till. Legat vaken som liten och funderat dessa frågor. Måste man vara gift eller kan man adoptera ändå. Kostar det? Får man välja barn eller hur funkar det? Kan ju inte vara gratis. Svar: Ja, det kostar.  Vad jag fick fram är att man som ensamstående och gift par kan adoptera, dock inte om man är sambos. Första tanken är ju att det är helt olågiskt. Varför som ensamstående ska man kunna men inte som sambooos men ligger säkert en vettig förklaring bakom det hela... eller (?)... Sen fattar jag det som att man kan önska ursprung på barnet men att välja till punkt och pricka går inte. Tror dock det är beroende på vart man adopterar ifrån. 
 
Har även legat och funderat på grannarnas fönster. Hur tänker man när man har kvar julbelysningen? Julen var ju ändå för 3-4 månader sedan. Nerplockat ska det vara men nopp, en av grannarnas fönster har fotfarande julbelysning. Ett annat fönster har jag sett att någon tittar på tv, vad dem tittar på undrar jag då? Serie kanske, eller så sitter dem och zappar sig igenom tv programen som går då. Frågan är ju. Egentligen är det inte mycket jag ser in i andras fönster, dels för att det är sent och dels för att dem felsta har nedsläckt. Men frågar mig själv om dem flesta verkligen sover... Ni hör ju, en fråga efter den andra haha.
 
På de, så börjar tankar kring en själv dyka upp. Egenskaper man vet är bra som man grubblar på blir helt plötsligt inte bra. Dåliga egenskaper som plötsligt blir ännu sämre. Samtidigt som tankarna går såhär försöker jag vända på dem och inte analysera mig själv, att inte kritisera och trycka ner saker som jag vet faktist är bra. Tror det blir såhär för att jag är trött. Hjärnan jobbar ändå och vipps så tänker den dumheter. Som jag skrev i början. Måste vända denna onda cirkel och bara slappna av när man ska sova. 

Flytten och dagen

Nikon D750 | Nikkor 28 mm 1,8
 
 
Dagarna rullar. Nu har vi bott i evakueringslägenheten i kanske två veckor. En- två lådor ligger kvar och släpar men känner att dem inte är värda att packa upp. Innehåller inget som man måste använda och bara åkt med denna miniflytt. Skönt att lägenheten ser ut precis som våran till hur rummen ligger osv. Enda skillnaden är ju att det inte finns någon tvätt eller diskmaskin samt att det är annan tapet. 
 
Innan flytten hit fick jag lite tid för mig själv och då passade jag på att fota lite. Blev inte som jag tänkte mig men när blir det någonsin de, haha. Känns skönt för kameran följer med mer och mer vart jag än går. Kanske kan det vara så att man blir omotiverad när det är vinter då man kommer hem när ljuset är dåligt. Nu ska man bara hitta tiden och orken till att redigera bilderna också, haha. 
 
Strax blir det lite parklek med lilla Majsan och hennes kusiner. Jag och Majsan har varit mycket ute bland parkerna utanför lägenheten dessa lediga dagar. Maja tycker det är super kul och trött blir hon så mycket som det busas haha😊 Senare blir det av till mina föräldrar för att grilla lite. Akira behöver lite kärlek från Kristofer då det var länge sedan dem sågs. Hunden älskar honom mer än vad hon gör mig. Helt osynlig är jag när han står bredvid 😂 💖

För två år sedan

Nikon D750 | Nikkor 28 mm 1,8
 
 
 
 
 
Blåa jag 2017. Haha.... så sen med vissa bilder asså. En del vill jag bli klar med och blir super peppad på att titta igenom dem. När jag dock sitter där med hundratals bilder som dessutom är några år gammla tappar jag intresset lika snabbt som man säger själva ordet.. intresse. Här har ni några bilder två år senare. Kunde inte bara släppa dessa då jag har, från samma stund, supermysiga bilder på mig och syskonen😍