Jag ser bra och har kvar huvudverken

Nikon D750 | Nikkor 28 mm 1,8 
 
Godmorgon! Trött? Ja tack, kan man minst sagt säga. Igår låg jag, vred och vände på mig för att försök hitta den där sköna somna in positionen. Lyckades jag? Nopp! Inget var skönt, inget funka. Tillslut hade det gått en stund utan någon större framgång sååå tog fram mobilen. Där slog jag på p3 dokumentär samtidigt som jag försökte få upp två kodlås jag glömt kombinationen på. Tillslut, mina vänner, tillslut somnade jag. Det tog klart sin lilla tid haha.
Tror ni jag lyckades lösa kodlåsen innan jag somna? Nej på den med. Somnade med ett lås i handen, haha
 
Imorgon blir det några timmars jobb och en tidig tripp hem för att sedan ta mig till vårdcentralen. Kollade synen i lördags och en av räddslorna där var att de inte skulle ge något. Vilket typ hände. Fick reda på att jag kan, om jag vill, få glasögon men att jag egentligen ser riktigt bra. Men dem små synfelen jag hade är inget som påverkar mig dagligen och är inget som skulle göra så jag får huvudverk. Om några år, då kan de vara dags för glasögon men inte riktigt idag. Nu då? Asså vad är det som gör att jag har ont i huvudet varje dag? Jag vill veta för att kunna lösa det. Att inte veta får mig att bli tokig. Det påverkar mig på jobbet, efiktiviteten och energin jag vill lägga ner på jobbet är som bortblåst, det påverkar mig hemma och när jag umgås med andra människor. Hoppas att det ger något imorgon. Är redo att säga hejdå till huvudverken och gå min egna väg, jajamen ;)

En sommarkväll

Nikon D750 | Nikkor 28 mm 1,8
Lite bilder från ett kvällsäventyr syrran och jag var på i sommras. Mycket prat, allt mellan himmel och jord. Den där systern, hon är allt härlig hon!

Dags att titta synen

Nikon D750 | Nikkor 28 mm 1,8
 
Godagens bloggen! Ännu några dagar har passerat sedan senaste inlägg men inte allt för många, weey!


Samma dag som jag skrev förra inlägget (torsdags) slog jag huvudet i en balk vilket resulterade i ännu värre huvudverk, en tidigare buss hem och en halft pålitlig syn. Bussresan hem var riktig hemsk. Dem små vibrationerna som blir när man åker buss kändes, ohh ja dem kändes och fruktansvärt ont gjorde de. När jag sedan skulle gå hem va synen inget att riktigt lita på. Tittade jag ner mot marken (för allt annat bara vred och vände på sig) kunde jag inte registrera hur långt ifrån eller hur nära jag var. Sjukt obehagligt! Som tur va släppte det efter allt för många timmar senare.

Aja, the aftermath of this hole hitting my head thing är ju lite mer huvudverk än tidigare. Några gånger grips hela kroppen av panik för att jag inte vet vad det riktigt beror på att jag får ont i huvudet, heller vet jag vad som kan lösa det. Så i måndags var jag på vårdcentralen där jag igentligen inte fick något konkret svar men att rekommendera var att titta synen hos en optiker. Så nu på lördag ska vi se om det behövs glasögon. Nämnde att jag fick otroligt ont i huvudet när jag tog intensiv för körkort och då stärktes anledningen ytterligare lite.

Är jag nervös? Ja tack, lite grand sådär. Nu tänker jag såhär, snälla bara bort med huvudvärken. Sitter nu och hoppas på att det är synen det är fel på så att jag kan lösa det efter lördag. Kommer bli besviken och antagligen panikslagen om syntestet inte ger något. Hur ska jag då lösa huvudvärken? Två alvedon hjälper inte, alls! Men samtidigt, jag i glasögon? Det är inget fel med glasögon och ville ha det när jag var liten för tyckte de var fint. Tyckte även att alla barn med glasögon fick sig lite extra uppmärksamhet som jag också ville ha, haha. Känns bara så annorluunda att tänka mig gå runt med glasögon, jag som aldrig haft de hihi. 

Hur som, det finns ju en oändlig mängd med glasögon att välja från. Vill inte ha några brillor som inte frame my face och bara ser konstiga ut på mig, haha. Kanske ska lägga dessa tankar på is tills på lördag. Som sagt hoppas jag verkligen att det är här problemet ligger så man snabbt kan lösa det. Bort med huvudvärken, nu tack!🙏

Tidig morgon, sen kväll

 
God morgon! I skrivande stund sitter jag på bussen på väg till jobbet. Satt och pratade med min kille igår om att det var ett tag sedan jag uppdaterade här. Faktist hela en månad sen, I'm so very sorry. Har försökt mig på att redigera klart några bilder för att kunna uppdatera bloggen me lite nytt och kul. Har dock inte kommit så långt, haha. Så en mobilbild får väl duga for now?


Annars då? Är trött men känner att tröttare borde jag vara då det blev en sen vistelse till bion igår kväll. Panthers rullade på filmduken fram till halv tolv sen var det bara att ta sig hem, varva ner och försöka låta sömnen ta över. Inte nog med att man la sig tidigt, man gick även upp tidigt igår. Redan vid halv fem stog killen och jag i gymmet i hopp om att bygga muskler. Med andra ord blev dagen väldigt lång, hahah. Jag klagar dock inte, de va en riktigt mysig och härlig dag.


Annars, annars då? Jobbet rullar på och känner själv att det går snabbare och mer effektivt. Har en riktigt härlig arbetsmiljö och kollegerna är pricken över i:er. Trivs men andra ord. De enda jag igentligen har att klaga över är att jag, sedan ca fyra veckor tillbaks, har gått runt med huvudverk. Förstår inte vad det beror på och förstår verkligen inte varför det inte släpper. I tisdags höll jag på att gå panik över verken så gave in och tog en Alvedon. Såå skönt de var, no pain liksom... tills tabletten tappade sin effekt. Då var det bara hälsa tillbaks huvudvärken på bästa sätt.