Mixing colors

Nikon D750 | Nikkor 28 mm 1,8
 
Tre bilder jag tog för någon månad sedan. 

Timmarna bara flyger iväg

Nikon D750 | Nikkor 28 mm 1,8
 
Godmorgon! Här sitter jag och ska snart dra mig mot jobbet. Igår blev det en del jobbtimmar men förstår själv inte det, tiden bara flyger iväg. Med tanke på att jag älskar att jobba på restaurangen så blir jag inte förvånad att tiden bara försvinner. 
 
Om några ynka veckor flyker jag iväg till Spanien och har det gött i en vecka. Kommer kännas alldeles underbart! Har jobbat en hel del så att få ta det lugnt i solen i några dagar tackar jag absolut inte nej till! Sen har jag redigerat klart en hel del bilder från Finlands resan jag nydligen gjort. Dem kommer upp inom kort, när jag får lite ledig tid.
 

En hel drös av bilder

Nikon D5100 | Tamron 150-600
Mina kläder, håret och hela jag bara ryker av doften friterat. På resturangen är vart jag har jobbat denna helg och mycket spännande grejer har hänt. Nu när jag tänkter efter så va de inte så mycket grejer, haha. Hur som så har jag jobbat och här sitter jag med några fria minuter som jag spenderar på att skriva detta inlägg, samt att redigera bilder från Finland som jag ännu inte hunnit med. 
 
Att redigera bilder tar en otrolig tid för mig nu för tiden. Kan vara för att jag knappt slår på datorn och för att den har blivit så seg. Ska inte klaga, älskar datorn. Lite svår är den dock att jobba med när den inte riktigt vill sammarbeta med en. Måste börja ta tag i att redigera bilder då jag har en hel drös att redigera. Med en hel drös så menar jag bilder från för två år sedan som jag inte ens har tittat igenom. Sen måste jag även ta tagi i bloggandet. Vill ju kunna läsa och se tillbaks på vad jag har hittat på för roliga grejer. 

01052017

 Nikon D750 | Nikkor 28 mm 1,8
 
 
Godmorgon. Var ni och tittade på någon brasa igår? Inte va jag de, själv satt man hemma och stirra upp i taket. Somnade tillslut och här sitter jag idag, med frukost framför mig och ska straxs åka iväg till jobbet. Senare ikväll ska jag försöka redigera lite bilder samt träna här hemma. Brukar inte gå så bra med att träna hemma då jag gärna vill göra det med vikter men jag ska nog få ihop det.