Thailand, mot nya äventyr


 
 
Måndag 4 december. (i förregår) Då är man tillbaks där man jobbar i hela sex veckor. Där man så många gånger gått fram och tillbaks med sin flygverdinne vagn fylld med mat och kaffe. Tillbaks. Men! Men under andra omständigheter. Nu är det jag själv som är resenär. Nu är det jag själv som ska ut och resa. Och det mest läskiga men samtidigt roliga, spännande, häftiga, exalterade... ja, ni hör ju själva hur förväntansfull jag är ska resa själv:ish. Jag ska alltså flyga själv, på så sätt att familjen inte följer med, till i princip andra sidan jorden utan dem. 
 
Älskar min familj, verkligen. Dock har det alltid varit så att alla andra i familjen planerat resan, valt land, hotell, om det ska vara nära stranden, ska det vara all inclusive eller inte... Det har i princip bara varit för mig att packa min väska och traska efter. Därför tycker jag att detta är spännande. Nu har jag själv, tillsammans med min kärlek, fått välja vart vi ska resa, vilket hotell vi ska bo på, om det ska vara nära stranden eller inte... ja, allt har man fått välja själv och förväntansfull är man allt. Samtidigt lite skraj, tänk om man hamnar på värsta konstiga stället? Samtidigt tror jag inte de då man gjort rätt många sökningar på platserna vi pratat om att åka till. Men ändå, kan inte undå nervositeten på om man valt rätt osv.
 
Åhh, ser framför mig hur mysigt detta kommer vara. Samtidigt är man ju lite skakis i benen med tanke på att man är "själv", utan familj. Känner dock ändå ingen större oro då min fina jag åker med är mer än bara trygghet. Förresten, kan underlätta om ni vet vart jag ska. Thailand mina vänner, thailand😍. Är riktigt förväntansfull. Jag hoppas på fint väder vilket väderprognåserna utlovar. Många nämner att det ska vara billigt där nere så kanske man får med sig hem en eller flera julklappar, kanske även något till en själv? Uppleva, vill uppleva Thailand. Se hur dem lever, höra hur dem pratar, se deras kultur och uppleva deras land. Vill besöka ett tempel, eller varför inte två när man ändå får bestämma själv? Vill självklar bada och sola med hopp om att man inte åker tillbaks till Sverige looking like a red shrimp.
 
Samtidigt som jag är förväntansfull nojar jag mig över ytterligare grejer. Tänk om, tänk om jag går där i harmoni, hand i hand med min kille. Axelbandet till kameran lindat runt handleden, rätt som det är har någon ryckt kameran från mig. Ush, vill inte att de ska hända. Något annat jag tänker på är maten. Man vill ju inte bli sjuk utomlands. Nu ska jag flyga till andra sidan jorden, vad är det som säger att min mage inte inte kommer samarbeta med deras mat. Idk! Sista grejen jag är mest nervös över är värmen. När man hör Thailand förknippar man det direkt med värme.Nojar mig hur som över värmen då jag tidigare vaknat mitt på natten i ren panik för att det varit för varmt. Vaknar upp med någon otrolig ångest och känner mig nästan klaustrofobisk under täcket, hemsk känsla. Känns nästan som jag vaknar av en panikattack. Tror det dock är en onödig oro men kan inte hjälpa att den finns.
 
Det som väntar innan fötterna står på thailändsk mark är en flygtur till Peking. Med lite väntetid går nästa flyg till Thailand! Hur spännande är inte det här!! Med min kille på vänster sida och väskan hängandes på höger axel stiger jag nu på flyget. But I'll be back with what's going on later, bye for now!

Göra Lumpen

Bild från Instagram, har inget med inlägget att göra, haha.
 
Göra Lumpen 
 
En sak jag stryker från  min bucketlist är lumpen. Har bestämt mig för att inte genomföra det. Mycket för att jag till och från inte litar på mitt eget mående. En helt vanlig dag kan vändas på grund av ångesten där jag sedan inte har ork för att utföra någonting. Sen känns det som att jag inte kämpat tillräkligt för det, viljan är bara inte där längre. Finns lite andra anledningar till det också men känner inte att det behövs dras upp här. 
 
Känner mig inte ledsen över detta heller. Lite av en lättnad är det då jag har haft mycket tankar kring vad jag kommer missa när jag är borta. Eftersom att jag samtidigt inte har haft samma vilja att utföra detta känns det jätte dumt att slänga iväg den tiden på något man helhjärtat inte vill när det finns annat att göra.

Bucket list

 
Här kommer en lista på saker jag vill göra i livet. Dem som har en bock framför sig är redan gjorda och går att läsa om genom att klicka på den. 
  
 
Bila genom några länder med härligt sälskap 🚙💨
Hitta ett jobb jag älskar 
Överkomma rädslan att misslyckas
Göra Lumpen 
Resa själv någonstans 
Sova under stjärnonra 🌠
Skinny dipping
Gå från en stad till en annan
Gå från en stad till en annan i ett annat land
√   Cykla från en stad till en annan 
Cykla igenom ett land eller en del av landet 🚵
Backpacking
Åka till Peru för att se matchu pitchu
Åka till påskön i Chile 🗿
√  Rida på en strand  🐎
Se norrsken och möjligtvis fota de
Bada isvak
Tatuera mig
Rida kamel i öknen
Fira jul på en strand
Uppleva en karnival i Brasilien 
Lära mig dansa tango 💃
Se en balettföreställning 
Åka gondol i Venedig 
Se en film i en utomhusbio
Bada i vattenfall
Bestiga ett berg 🗻
Gå på Lantern Festival i Chiang Mai, Thailand 🏮
Åka linbana 
Åka luftballong 
Spendera en natt i glasiglo, Finland
Skriva en bok- behöver inte bli publicerad 📖
Åka till Island och bada i varma källor
Bada i världens största pool i Chile
Gå på kinesiska muren
  Flyga helikopter 🚁
Gå igenom en labyrint
√   Ta körkort  🚘
Ta Mc körkort 
Resa till Afrika och fota djur
Få svart bälte i Taekwondo
Gifta mig 💍
Ringa någon mitt på natten för att spontant hämta upp dem och köra iväg på ett nattäventyr
En vecka utan mobil och elektronik 📵
Besöka alla världsdelar
Gå på samma bro fram och tillbaks i en timme
Åka turistbuss i Stockholm 🚌
Sätta ett lås på the love brige i Paris
Testa på att vara vegan i ett halvår
Kunna gå ner i split
Åka till en trampoline park
Tälta i skogen ⛺️
Besöka ett ishotell