29042017

Nikon D5100
 
Vad har jag nu gjort sedan sist. Jadu, vart ska jag börja? Kanske med att jag, igår, köpte mig en bil. Känns inte riktigt verkligt just nu men jag smälter det nog snart. Blev en begagnad volvoböna, haha. Riktigt fin är den och ägaren innan har tagit väl hand om bilen. 
 
Annars har jag fått godkänt på en kurs. Känns skönt att få det gjort och över med. Att lägga plugget på hyllan kommer inte hända för nästa steg är att börja plugga teori igen. Ska sikta mig in på att ta MC körkort nu i sommar. Det känns som att det kommer bli en tuff kamp för MC körkortet då jag även ska jobba på restaurangen. 
 
Har även fått ett roligt besked om framtida planer jag har. Är nervös men samtidigt inte. Vill så gärna göra detta men en liten del av mig är oerhört osäker och rädd för att det kommer bli för jobbigt. Kommer klara det, de tror jag starkt på men som sagt är en liten del av mig osäker. Det är trotts allt många månader kvar innan detta sker så har tid att förbereda mig. 
 
För två veckor sedan så befann jag mig i Finland. Kidnappade min farmor och farfar som fick agera tolk för mig då mina finskakunskaper är lika med -0. Nedå, lite finska förstår jag men inte tillräkligt. Vi var där i fem dagar och snacka om en rolig resa. Har fått lära mig en hel del grejer om både mig själv och andra.

Bilder från 2016

Dessa bilder är från 2016 som jag är osäker på om dem blivit upplagda. Tog bilderna till en gamal klasskompis som behövde lite bilder till deras skolprojekt. 

Tre timmar

 
Vad borde jag göra just nu? Sova med tanke på att jag bara fått tre timmars igår. Vad gör jag just nu? Jo, jag sover inte utan sitter här men ångest över att ha låtit bloggen fått damma ett bra tag nu. 
 
Halloj! Är allt bra med er? Med mig är det hyfsat bra. Har varit iväg på lite äventyr som jag kan berätta om lite mer någon gång i veckan (då jag inte har en dejt med sömnen). Annars har jag som sagt inte sovit in många timmar igår då jag satt uppe och skrev en uppsatts. Har även gjort det nu men är nära slutet på den så känner att jag gör det sista imorgon. Måste ju få i mig lite sömn så jag orkar jobba också. 

Idag

 Nikon D5100
 
En sak du lärt dig idag? 
Hur jag kan göra jordnötssmör. Blev super smarrigt och lätt var det!
 
Har du gjort någonting snällt till någon annan idag?
Har inte gjort något markant sådär. Men att hjälpa till med småsaker som att ta ut sopporna, diska, hjälpa syrran spela in en video är några av dem. 
 
Vad var det svåraste du behövde göra idag?
Sparras på träningen. Av någon anledning grips jag av panik när jag står där med motståndaren framför mig. Denna gång var det bara syrran som stod framför mig när vi sparrades men det gör det inte mindre jobbigt för de. Lite stolthet kan jag ändå känna över mig själv då det gick betydligt bättre att sparras idag än vad det brukar göra.
 
Berätta om någonting du läst idag?
Jag läste lite snabbt att som nyblivna föräldrar så förlorar man upp till 6 månaders sömntid under dem två första åren. Onödig fakta är något jag älskar att slösa min tid på att läsa. Kom just på att jag även läst väldisgt snabbt innan träningen om bussolyckan som skedde idag. Där bussen välte med över 50 skolelever och 7 vuxna i. En del omkom samt att några blev skadade.