27 oktober 2016

Ser att syrran har smygit sig in på min blogg utan min vetskap, haha. Hur som så har jag inte riktigt haft bloggen högst upp på min prioriteringslista. Finns så mycket som dyker upp som måste göras att bloggen hamnar långt nere, tyvärr. Försöker att få in tanken att blogga mer regelbundet men i takt med allt annat i livet så blir det lite svårt. Tycker dock det är så himla kul att titta tillbaks på vad man har hittat på, att jag inte tänker lägga ner bloggen. 
 
Något som jag idag har konstaterat är att jag har inflamerade vader. Notera att jag skrev vader och inte vad, så himla typiskt. Känner av det när jag hukar mig, går ner eller upp för trappan samt vid andra lätta rörelser. Super irriterande men ska inte ge upp på träningen nu. Har backat undan från träningen tillräckligt när inflamationen i fotcenorna var "aktuellt". Nu ska jag bannemig få det att läka i takt med att jag tränar, kanske är det en dum ide men vi får helt enkelt se. Ont kommer vissa övningar göra men det får jag ta, hehe.
 
Just nu sitter jag och letar bra musik inför uppkommande resa. Ska bli spännande och se vad resan har att erbjuda. Kameran följer med, självklart. Sen får vi se när bilderna kommer upp men förhoppningsvis snabbt efter att bilden blivit tagen. Måste ju ha nya, fina bilder att pryda bloggen med!

Älskar dig jenifo

Josefine här, jag har tagit över jennifers blogg förevigt. Ni kan inte undangå mig. hejdå
 
juste.
jag älskar dig jenifo min vackra pepparkaka

Körkortet och nytt jobb

Nikon D7100 | Nikkor AF 50/1,8 D
 
Godagens. Just nu sitter jag vid skrivbordet, med en del böcker relaterade till körkortet, framför mig. Teori har aldrig riktigt varit min starka sida och när det kommer till körkortet finns det inga undantag. Just nu skulle man kunna säga att jag har ett halft körkort. Fanns inga problem med själva uppkörningen men teorin är något jag måste göra om, tyvärr. 
 
Förutom körkortet som ockuperat min tid så har jag även jobbat en del. Min tid som servitris som jag jobbade på under sommaren är över för denna gång och numera jobbar jag som vikarie på IES Eskilstuna. Fördelen med att jobba längre bort hade helt klar varit att ha körkort då jag vissa morgnar måste vakna 4:45. Snacka om att jag i vissa stunder under dem dagarna känner mig som en vandrande zombie. Hur som så trivs jag väldigt bra där. 

Harley Quinn

Nikon D7100 | Nikkor AF-S DX 35/1,8 G
Vem kan det vara jag efterliknar på bilden? För er som gissade Harley Quinn då hade ni rätt. För ett tag sedan såg jag någon annan göra detta och inspirationen tändes. Det roligaste var nog allt att kleta på en massa smink och inte bry sig hur kladdigt det ser ut samt redigeringen. Vet inte om jag är så nögt emd fonten på texten men jag låter det vara.

5 Oktober 2016

Dagen började för mig kl 4:45. Varför? Jo för jag jobbar som vikarie på IESK och behövde vara där kl sju på morognen. Tågen går inte så tidigt på morgonen så får därför ta en tidig buss. Helt klart nackdelen med att inte ha körkort i handen just nu. Förhoppningsvis snart! Hur som så börjar jag lite senare imorgon vilket är skönt. 
 
Imorgon blir det att jobba, komma hem och ha en fetdejt med teoriboken samt datatester. Chhoooheyy, ser så fram emot det!