Förlorat en massa bilder

Godagens. 
 
Min extärna hårdisk har lagt av och med sin nedgång tog den med sig en drös av bilder och dokument. Sur är jag för att hårdisken bestämt sig för att svika mig på detta sätt men en läxa har jag allt lärt mig -Spara saker på två olika extärna hårdiskar. Ska ta en sväng förbi några företag imorgon för att se om dem kan hjälpa mig, håller tummarna för mig själv.
 
Annars så sålde jag min kamera i lördags. Lite inpulssivt blev det kanske men har funderat på att köpa en ny kamera ett tag så tog tillfället i ackt och solde den när det efterfrågades. Har faktiskt köpt en ny och kan knappt härja mig tills den anländer till sitt nya hem, aka ME! Ni får helt änkelt se vilken kamera det blir väl hos mig. Kan ju säga att det var ett riktigt strul att få tag på kameran då den inte fanns i affären. Vid beställning gjorde sidan allt annat än att besätlla självaste varan men tillslut gick det.
 
Annars har jag fått kontrakt och är numera en elevassistent. Spännande ska det bli med tanke på att jag inte alls länge varit vikarie. Byter "kariär" ofta nu för tiden, eller hur? Ha ha. 
 
 
 
 
 
 
 

Tappade kameran i golvet

Som jag skrev igår så var det ett tag sedan jag har skrivit här. Absolut inte min mening, i tankarna har jag uppdaterat bloggen medans det i verkligheten varit långt ifrån vad jag har gjort. Hur som så har jag på minnet en del saker som inträffat under dem senaste veckorna så som...
 
Samsung Galaxy S6
 
...Att jag har åkt båt till tre olika länder på sex dagar. En båtresa fram och tillbaks mellan sverige och dessa olika länder är vad jag ägnat mig åt på höstlovet. En hel del bilder kommer dyka upp här på bloggen men seg, som vanligt, är jag på att redigera dessa.
 
Samsung Galaxy S6
 
... Att jag den 4 november klarade kunskapsprovet och därmed får köra bil utan pappa, aka le handledaren. Kan redan nu säga att jag spenderat massvis med tig på vägarna och har bara haft körkort i lite mer än en vecka. 
 
Samsung Galaxy S6
 
... Att jag som sagt spenderat mycket tid på vägarna var ingen underdrift. Åkte nämligen ner till Göteborg med syskonen för att se SM i taekwondo. Bilder från denna händelse kommer även dem så småning om upp på bloggen samt lite mer detaljerat om hur hela dagen gick. 
 
Samsung Galaxy S6
 
... Att jag lyckades tappa kameran i golvet mot slutet på båtresan. Ingen större fara sådär bortsett från att fokusen börjat spöka och gör vad den vill vid vissa tillfällen. Är inte så jätte sur över situationen då när jag väl tappade den hade en otroligt rolig stund att det bara inte gick att bli sur över saken. 
 
 

The smiling sister

Nikon D5100 | Nikkor AF-S DX 35/1,8 G
 
Länge sedan jag skrivit och det har inte alls varit meningen. Mycket roligt har hänt som jag får ta och skriva upp en annan dag för just nu måste jag ta och sova. Ovan ser ni, hur som, tre bilder på syrran från en båtresa som jag komemr skriva mer om senare.