4 Songs

 
 
 
 
 
 

Tillbaks till efterlängtade...

Nikon D5100 | Tamron AF SP 150-600/5,0-6,3 Di VC USD 
 
Snart ska jag gå och gymma på le brandstationen. Har inte gymmat på nästan tre månader vilket har varit ett rent helvete. Skönt är det  dock att börja igen samt att foten börjar bli bättre. Efter gymmandet ska jag ta en powerwalk runda runt stan. 

28032016

 
Just nu har jag lov och tanken är att jag ska göra alla uppgifter jag ligger efter med men än så lägne har det inte hänt. Lite som vanligt på lov.
 
Idag var jag iallafall i Stockholm där jag letade efter en studentklänning, pennor och ett par nya byxor. Kom inte hem med något av de jag ville. Gillar jag inte att leta efter klänningar vilket är en av anledningarna till att jag inte ska gå på balen. Har heller inte energin att fixa till mig bara för att så ska helt enkelt inte gå.
 

TÄVLING I ESKILSTUNA

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Nikon D5100 | Nikkor AF-S DX 18-105/3,5-5,6 G ED   ,   Nikkor AF-S DX 35/1,8 G
 

 
Hej! Ovan kan ni se lite bilder från tävlingen i Eskilstuna som var förra lördagen. Själv tävlade jag inte (på grund av fötterna) men var med och hejade på dem som deltog samt att jag sprang runt och fotade. Flen fick hem 2 Silver och 2 Guld medaljer! Superduktiga!
 
Fler bilder kommer snart.

Utbildningar hit och utbildningar dit

 
Hola! Idag är det första dagen på typ fyra veckor jag ska träna. Det ska bli kul men måste ta det försigtigt då fötterna inte är 100 %. Well, well jah är glad att jag kan gå ordenkilgt iallafall. 
 
Igår spenderade jag hela dagen i Gensta där jag och syrran var på en barnledarutbildning. Det gick väldigt bra och jag lärde mig mycket nytt. Nästa vecka blir det att gå på yttligare en utbildning som har med taekwondo att göra, haha. Just nu blir det utbildningar hit och utbildningar dit men det är kul. Jag får lära känna en hel del nya människor samtidigt vilket alltid är ett pluss på kanten.