Älskar att köpa...

Nikon D5100 | Nikkor AF-S DX 18-105/3,5-5,6 G ED
 
Något jag verkligen älskar att göra är att köpa träningskläder. Älskart! När det dock kommer till att köpa "vanliga" kläder tycker jag att det är supertråkigt och hittar sällan något. 
 

"Kändisars" bilder på Instagram

Nikon D5100 | Nikkor AF-S DX 18-105/3,5-5,6 G ED
 
Det är få gånger jag gillar "kändisars" bilder på instagram. Varför? Har ingen aning varför, men min hjärna har fått för sig att dem inte behöver min gilldning då dem redan har tillräckligt med människor som gillar deras bilder. Så jag följer och tittar på deras bilder men gillar dem inte, haha.

Nytt en tid framöver

Nikon D5100 | Nikkor AF-S DX 35/1,8 G
 
Hola! Så jag har funderat på en grej i ett par dagar nu. Det är såhär att jag känner att min blogg börjar damma och eka tomt mer och mer. Detta sitter inte fint med mig och jag känner även att mitt liv, så som det ser ut just nu, är varken roligt eller spännande att dela med sig av. Så lösningen jag kommit fram till, en tid fram över, är att jag lägger upp en bild och en onösig fakta om mig, eller liknande. Vet inte ifall ni kommer finna detta roligt men jag vill inte sluta blogga, vill häller inte att bloggen ska stå tom och vill ha någonstans att visa upp mina bilder på. Sen så kanske det kommer lite text om min dag då och då när jag känner för det men just nu så känner jag att detta kan vara ett roligt sätta att ha en uppdaterad blogg. 
 

Min första gradering i taekwondo - B&W

Nikon D7100 | Nikkor AF-S DX 18-105/3,5-5,6 G ED
 
Innan lovet började var jag och graderade mig för första gången sedan jag började taekwondo. Jag var så nervös innan då jag fotfarande hade otroligt ont i foten, har fotfarande lite ont. Men gissa vad? Det gick super bra om man ser det från poängen jag fick. Jag är otroligt glad och lättad att jag klarade mig, haha. Nu har jag vitt bälte med gult sträck, wohoo! Haha, inte så super stor skillnad men det är ett steg uppåt iallafall. 

Mål 2015

Kommer ni ihåg att jag skrev mål inför 2015 som jag ville uppnå eller göra. Nedan kan ni läsa hur det gick.
 
1.Plugga mer!
Att plugga har nog inte gått som planerat. Dock sitter jag inte och titta på serier på lektionstid som jag gjorde förra året vilket är bra.

2.Äta nyttigare
Har ätit normalt skulle jag vilja säga. Försöker alltid att välja det nyttigare allternativet men det händer att lite onyttigt slinker ner i magen. 

3.Söka jobb!
I sommras både sökte jag jobb och jobbade. Sedan skolan har börjat har tanken slagit mig att söka jobb men sen så tränar jag så mycket vilket skulle kroka lite. Men sökt jobb har jag gjort iår!

4.Skratta mycket
Ska jag vara ärlig har jag inte skrattat genuint på månader nu vilket är rätt tråkigt att säga. Men så är det. Jag skrattade nog en del i början av året i alla fall.

5.Spara pengar till roliga saker
Sparat pengar har jag nog gjort. Mitt konto ligger väldigt still, haha. Har inte haft något speciellt att spendera pengar på så mycket sparande har det blivit.

6.Viktiga ting först, roliga ting efter 
Något jag inte alls har följt, hehe. I början av året kanske men absolut inte nu i trean. Måste börja följa detta, det kan vara nyttigt.

7.Träna regelbundet
Träna regelbundet har jag gjort och älskar det. Har dock lite problem när jag är på gymet då jag inte vet vad jag ska göra. Måste börja planera mina träningar där men annars tränar jag sex dagar i veckan. 

8.Våga fota mer porträttbilder
Har inte fotat så mycket iår och det i sin tur leder till att jag inte fotat så många porträttbilder.

9.Kämpa med körkortet
I början av året gick det bra att övningsköra men när sommaren kom så har det blivit ett litet uppbehåll då syrran skulle ta MC körkort. Men nu ska jag kämpa med körkortet då jag vill ha det gjort till mars.

10.Tälta
Det är nästan så att jag inte ens har sätt ett tält iår, haha. Vårat gick sönder förra året så därför kunde jag inte tälta iår men vi får hoppas att det händer nästa år. 

11.Utvecklas inom fotografiering
Varje gång man fotar så utvecklas man. Jag har nog inte utvecklats på det sättet jag önskar men utvecklats har jag. Det är alltid kul att se bilder från när man började fota och bilder från nu. Där kan man tydligt se att jag utvecklats. 

12.Börja laga mat 
Hahah, räknas det med att jag har gjort lite ris och nudlar? Åhh, det trodde jag. Ne men har inte haft möjligheten att laga mat då mamma alltid har lagat den när jag kommer hem. Dock slutar jag så tidigt iår att jag kommer hem tidigare en familjen så ska börja laga mat.

13.Våga mer
Iår har jag defenitivt tagit steg och gjort saker jag inte varit redo att göra för stunden. Jag har vågat göra saker för mig vilket känns skönt. Jag har defenitivt våga göra mer.

14.Övningsköra så mycket så möjligt
Som jag skrev på punkt 9 så har det inte blivit så mycket med körkortet för iår.

15.Må bra och va lycklig
2015 för mig har varit en berjodalbana och för det mesta så har jag inte varit på toppen av den. Tänkter inte gå in på detalj men detta mål har jag inte riktigt uppfylt iår.

16.Gå ut mer och fota
I och med att jag inte har varit på topp så har jag glidit isär från min kamera mer och mer. Jag har inte orkat plockat upp det och bara gå ut som jag gjort förr. Sedan har jag inte haft den tiden att sitta ner och redigera bilderna jag tar.

17.Läs fler böcker
Wow, vad jag har läst iår. Fick en utskällning från min pappa då han tyckte att jag läste för mycket, haha. Man kan säga att det har varit min lilla get away från världen när jag sitter där och läser. Det är bara jag och boken, typ. 

18.Ha en "Disconnect for a week" vecka
Ååh, denna punkt tycker jag låter så härlig, svår men kul. Har dock inte gjort detta iår. Måste göras känner jag!

19.Rita mer 
Istället för att rita mer så har jag nog ritat mindre. 
 
 
 
Vad ska jag säga om 2015. Jag har inte skrivit så mycket på bloggen om det som pågått i mitt liv men 2015 har defenitivt varit en flopp för mig. Jag har dock fina och bra minnen vilket gör mig otroligt glad. Sorligt nog väger inte dem bra minnerna upp för dem dåliga vilket leder till att detta inte varit det bästa året för mig men ibland måsta men ha dessa år.

Christmas

 
Nikon D5100 | Nikkor AF-S DX 18-105/3,5-5,6 G ED
 
Lite bilder från julafton!