28022016

Nikon D5100 | Nikkor AF-S DX 35/1,8 G
 
Godagens, det var ett tag sedan känns det som. Idag är det sista dagen på  lovet vilket suger. Har dock inte gjort något kul alls på lovet, låg mestadels i sängen och läste då jag varit alla sorters olika sjuk. 
 
Idag var nog första gången jag gick ut och interagerade med människor som inte är min familj. Vet inte om jag berättat detta men på Taekwondon så tränar jag och syrran, tillsammans med våran tränare, barn från 4-6 åringar. I dag fick vi sköta barnpasset själva vilket gick väldigt bra. Efter det blev det att titta på när dem andra tränade då jag inte kan vara med på grund av foten/ fötterna.
 
Det suger, det verkligen suger att inte kunna träna. Har inte tränat på två-tre veckor nu och blir bara mer och mer frustrerad ju längre tiden går. Jag har gått till en doktor där han kom fram till att det är någon slags inflammation i fotsenorna och att jag ska äta tabletter tills det blir bättre. Saken är den att jag hade samma smärtor i den högra foten, vilket jag fortfarande får ont i om jag tränar, åt tabletter som han sa men det har inte blivit bättre och har nu fått detta på den vänstra foten. Det SUGER bara att inte kunna träna!

Skratta lite

 
 
 

Visar er...

 
Kommer ni ihåg när jag sa att jag tagit hål i örat? Well tänkte att jag kunde visa det, dock är örat inte i fokus (klappar mig själv på axeln). Har haft det några veckor nu och funderar på att skaffa ett till lite ovanför det andra då jag tycker att den blev lite långt ner. Vi får se, vi får se ;) 

Jag började...

 
Visste ni att jag började blogga när jag var runt 12 år gammal. De var ett tag sedan kan man ju säga, haha.