Två på natten, två månader och två hål

Nikon D7100 | Nikkor AF 50/1,8 D
 
Klockan passerar snart två på natten och här sitter jag uppe och gör only god knows. Ne, skoja. Är fult medveten om vad jag gör, haha. Har skrivit runt 4000 ord om mitt 2015-2016. Ganska tråkigt shit om jag får säga det själv, dock kanske andra finner det mer intressant. Eller inte. Skulle vilja kalla texten för den nakna sidan av mig. Ni ba, que? Men är väldigt öppen om hur jag kännde under den perioden av mitt liv som jag skriver kring. Där av "naken". Vet inte om jag kommer lägga upp texten här( update: har bestämt mig för att inte göra det). Kanske om några månader eller så. Om jag känner fört. Måste låta den vara i två månader och sedan gå och läsa egenom den igen. Skoja, ska inte låta texten vara i två månader bara någon dag eller så. Vet ofta inte vad jag först skriver. 
 
Btw 2016-04-10 tog jag hål i örat. Det blev ovanför de andra håler jag har. Är väldigt nöjd! Har dock inga bilder på det ännu, eller inga bra bilder. Men det kommer inom sin tid. Känns lite tomt på det anndra örat nu men har en plan på hur jag kan balansera ut det hela. Mamma kommer dock inte gilla det, men det får hon leva med. Hahah. #övertrött
 
Godnatt vänner!! 

Vargar och surikater - Kolmården

Nikon D5100 | Tamron AF SP 150-600/5,0-6,3 Di VC USD

Graderingsläger 1 #3

Nikon D5100 | Nikkor AF-S DX 35/1,8 G

26 oktober - Turkiet

 
 Nikon D5100 | Nikkor AF-S DX 35/1,8 G

Graderingsläger 1 #2

 
 
 
 
 
 
Nikon D5100 | Nikkor AF-S DX 35/1,8 G

Graderingsläger 1

Nikon D5100 | Nikkor AF-S DX 35/1,8 G
 
I lördags var det graderingsläger i Gnesta. Hade med mig kameran och knäppte några bilder här och där när jag kunde. Kommer nog två delar till med bilder från detta tillfälle. 
 
 
 
 
 
 Även syrran hade med sig kameran 

Hur det kan se ut...

Nikon D7100 | Nikkor AF 50/1,8 D
 
Ovan kan ni se hur det kan se ut när jag har redigerat en bild på mig själv. På vänster sida är den redigerade bilden och den till höger har jag inte gjort någonting. 

10042016

Nikon D7100 | Nikkor AF 50/1,8 D
 
Två bilder jag tog igår med syrrans kamera. Det var lite klurigt att få till fokusen då hennes kamera inte har en vridbar skärm som min. 
 
Annars då? Känns som denna vecka har varit riktigt lång. Har sovit runt fem timmar varje natt vilket lett till super mycket ångets. Har dock bara mig själv att skylla som sover så dåligt. Igår var jag och träna på le gym och det gick lite segt men bra mot slutet. Har träningsverk idag så något bra måste jag ha gjort. Skulle ha tränat taekwondo idag men foten sa ifrån så satt bara och tittade på. 

4 bilder från helgen

 
Ovan har ni fyra bilder från helgen. Dem tre sista är tagna under lördagen då jag och syrran åkte ner till Skövde för att heja på Gnesta Taekwondo när dem tävlade på Vikings cup. Det var riktigt struligt att ta sig ner på grund av tåget men tillslut kom vi fram. Tydligen var det många från andra länder där och tävlade bl.a. från Finland. Tog iallafall en del bilder som jag hoppas att jag snabbt kan redigera imorgon. 
 
Idag så var det Taekwondo träning. Först höll jag och syrran den för barnen sedan tränade vi med dem äldre och efter det blev det en extraträning i Gnesta. I Gnesta körde vi lite sparring vilket inte gick så jätte bra för mig men kul var det helt klart.

Filmer 2016 jag vill se!