Studenten 2015 #3

Nikon D5100 | Nikkor AF-S DX 18-105/3,5-5,6 G ED
 

Blodmåne

 
Nu sitter jag i skolan med trötta ögon och försöker koncentrera mig på att jobba. Varför är jag trött? Jo, jag vaknade kvart i tre för att bevittna blodmånen. I början såg jag den men sen när jag bestämde mig för att ta mig ut och fota så va molnen i vägen. Jag stod ute i två timmar och hoppades på att se månen, haha. Är svartsjuk på dem som fick fina bilder, men är glad att jag åtminstone fick bevittna blodmånen.

Började jag eller inte?

 
Hola! Guess what? jag har inget att dela med mig. Haha, typiskt eller vad? Nej jag bara skojar. Har en sak jag kan dela med mig som jag just kom på. Jag har nu bestämt mig för att börja träna taekwondo, började i tisdags. Just nu känner jag lite träningsverk här och där av all träning hit och dit men inget jag inte kan klara . Så mitt "träningsschema" blir som följande:
 
Måndag: Tai chi
Tisdag: Taekwondo
Onsdag: Gym
Torsdag: Tai Chi
Fredag: Ledigt
Lördag: Gym 
Söndag: Taekwondo, om jag känner mig extra hurtig så går jag till gymmet på kvällen
 
Kommer antagligen se ut som en kvinlig hulken by the end of this year. På tal om Hulken så finns det en kille på brandstationen som kallar mig för hulkinnan, hah.
 
 

What i got

 
Vissa kanske undrar vad jag fick när jag fyllde år, en fråga många inte vågar fråga men ändå undrar. Well, jag fick ett par hörlurar som man kopplar till mobilen via bluetooth. Var himla taggad på att få använda dem och kunna träna utan att känna att sladdar flyger i ansiktet på mig, eller att lurarna lossnar från öronen. Med den turen som jag har med hörlurar så var dem för stora. Jätte tråkigt men inget att sura över. Har lämnat tillbaks dem nu och letar efter ett par nya som skulle kunna passa mig.
 
Sen fick jag lite saker innan jag fyllde år som jag skulle anse som en slags present. Bland annat träningskläder, en tröja där det står woke up like this, en tjocktröja och kaktusar. Nu tänkter ni säkert, VA? Kaktusar?? Jag har länge velat ha det så vi åkte till IKEA och så passade jag på att plocka med mig tre små kaktusar. 

21 september b-day

Instagram: @jenifu
 
Hello brothers. Just nu sitter jag i skolan. Börjar inte lektionen förens om 30 min så tänkte att jag kunde skriva lite på bloggen. Så wuz up med mig?
 
Träning: Jag funderar på att börja träna taekwondo utöver tai chi och gymmandet. Overkill kanske? Idk. Men funderar just nu på det, har inte gjort ett beslut.
 
Skolan: Ångesten över gymnasiearbetet har dämpat sig. Förut gick jag och surade och oroade mig för att jag aldrig skulle komma på vad jag kan skriva om men nu har jag några ideer. Är faktist lite taggad att skriva detta arbete men ändå inte, haha.
 
Foto: Jag har inte tagit upp min kamera på veckor. Why? kan man fråga sig. Jo, minnet på datorn är fullt, minnet på den externa hårddisken är fullt och alla minneskorten jag har till kameran är fulla. Jag kan helt änkelt inte fota för allt minne till allt är slut. Det är nästan sorligt, haha. Har försökt att pusha le family att köpa en ny externa hårddisk hela veckan men ännu har vi inte bäställt något.
 
My sleep schedule: Det går som vanligt as dåligt att sova. Inatt sov jag inte många timmar. Ibland är det som att mitt undermedvetna är vaken men resten av kroppen sover. Jag kan komma ihåg alla ljud och det som händer runt mig men ändå sover jag vilket är sjukt störande. Måste ta och sova tidigare, det är inte kul att gå runt trött. 
 
Övrigt: Annars så är det min b-day idag. 18 hela år! Har inte direkt sett fram emot denna dag om jag ska vara ärlig. Har fått för mig att födelsedagar inte är så speciella. Man blir the center of attention vilket jag inte har något emot men gärna inte vill. Det ända som är speciellt är att man blir äldre, no need to celebrate de.

Studenten 2015 #2

Nikon D5100 | Nikkor AF-S DX 18-105/3,5-5,6 G ED
 

Huvudstaden+ ändra på dåliga vanor

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nikon D5100 | Nikkor AF-S DX 18-105/3,5-5,6 G ED
 
Åhh. På senaste tiden har jag inte hittat på så mycket. Livet rullar på som vanligt. Jag tränar hit och dit, läser som en galning på wattpad, lägger mig sent vilket leder till en trött Jennifer och jag gör allt annat en att koncentrera mig på skolan. Som jag sa, som vanligt.
 
Måste ta och ändra på dem dåliga vanorna som att komma hem och tro att jag har fri tid när jag egentligen skulle kunna plugga, somna sent på natten eller slöa på morgonen vilket leder till att jag nästan missar bussen varje morgon. No, no, no. Nu får jag ta och sluta, haha.

Musik

 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
Dessa låtar har jag tyckt extra mycket den senaste veckan. Älskar nog The other mest av allt. Den är så bra!! 
Favoriter på spotify

Träningsverk!

 
Instagram: @jenifu
 
 
Hejsan! Oh, denna vecka har jag gått runt med träningsverk på alla sortes ställen. Visst är det kul att veta att det faktist tar när man tränar men gud vad det är jobbigt ibland, haha. Jag klagar inte, tycker om att ha träningsverk men ibland kan det vara smärtsamt. 
 
Igår satt jag och redigerade en hel del bilder samt tränade mot kvällskvisten. Idag ska jag iväg och träna smått med my friend och sedan ska jag springa iväg till tai chi träningen. Just nu sitter jag och lyssnar på musik samtidigt som jag fixar några inlägg. 

Studenten 2015

Nikon D5100 | Nikkor AF-S DX 18-105/3,5-5,6 G ED

Söndag 6 september

Nikon D5100 | Tamron AF SP 150-600/5,0-6,3 Di VC USD
 
Hej! Nu på kvällskvisten har jag tränat. Det känns otroligt skönt i kroppen då det var runt en vecka senast. Har varit förkyld och därför inte kunnat träna vilket har sugit otroligt mycket. Men nu är jag någorlunda frisk så vi tutar och kör för fulla rullar. Är även riktigt taggad över att Tai Chin börjar på måndag. Träning, träning och träning. De flesta som läser detta är säkert jätte uttråkade av att behöva läsa om träning så lets move on till något annat, haha. 
 

 Jag vill be hemskt mycket om ursäkt om ni upplever att bloggen är tråkig på något sätt. Jag själv tycker att det inte varit så kul att blogga på senaste tiden. Jag har så många gamla bilder att både redigera och visa för er men vet inte hur jag ska göra. Det blir så tråkigt när jag delar upp dem i t.ex. Zoo part1, Zoo part2 etc. Men det är väll så det får bli. Jag har en hel del bilder från när jag och le familia var på Kolmården. Anledningen till att jag halkat efter med redigeringen är för att jag inte känt att bilderna jag redigerar blir så som jag vill, haha. Men nu har jag börjat tagit tag i det. 

 

 Annars har jag blivit super aktiv på twitter(@jenifuu). Vet inte alls vad man ska skriva men jag kör på. Har även börjat uppdatera min instagram lite mer men känner att inspirationen där snabbt kommer dö ut, haha. 

Varmare ute än inne

Nikon D5100 | Nikkor AF-S DX 35/1,8 G
 
Anledningen till att jag inte är med på bilder som andra tar är för att jag ser ut som jag gör. Jag sitter med blå tröja. Haha ne då skoja, pappa lyckades bara få med en del av min personlighet med på bild. Si, muy bien guys!
 
Just nu sitter jag i klassrummet, fryser och vill tillbaks till denna tid då det var varmt. Ne skoja, är glad att det börjar bli kallare men det är nästan varmare utomhus än i vårt klassrum. 
 
Annars då? Idag är det skolfoto för mig sedan får jag gå hem. Yey! Ska plugga lite engelska, äta djungelvrål och sedan läsa lite. Det är helt sjukt hur mycket jag börjat läsa på senaste tiden. Minst varje dag i en timme, typ.

Stockholms gator

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nikon D5100 | Nikkor AF-S DX 18-105/3,5-5,6 G ED