Senaste Instagram bilder

Från en smärta till en annan

Nikon D5100 | Nikkor AF-S DX 18-105/3,5-5,6 G ED
 
Godagens. Just nu sitter jag och kodar på en ny bloggdesign. Allt är klart men det är en grej jag bara inte fattar och som inte går ihop. När man går in för att kommentera så hoppar menyn men inte annars. Ska ta och fråga syrran om hon vet varför det blir såhär. 
 
Annars då? Igår var det taekwondo träning och det gick bra. Hade dock ont i foten efteråt och det har bara blivit värre. Idag har jag gått runt och haltat så det inte är klokt. Gör förbaskat ont så får gå på fotbladet för att minska smärtan. Jag går från en smärta till en annan, helt otroligt. Börjar bli gammal och falla upp redan nu. Efter träningen så tog jag hål i örat. Var lite osäker på om det skulle passa mig eller inte men tycker om det mer och mer. Måste ut och köpa nya örhängen då jag inte alls tycker om dem jag har hemma. Vill ha simpla men fina och nickelfria örhängen. Dem jag har hemma är från när jag var liten med änglar och figurer på, haha. 

Black lips

 
 
Nikon D5100 | Nikkor AF-S DX 18-105/3,5-5,6 G ED
 

II Dagen i Turkiet

Nikon D5100 | Nikkor AF-S DX 18-105/3,5-5,6 G ED
 
Lite bilder från dagen efter vi kom fram till Turkiet. Det var molnigt då så vi gick mest runt för att se vad det fanns att göra där.
 

Ont i magen av...

Nikon D5100 | Nikkor AF-S DX 18-105/3,5-5,6 G ED
 
Hola my friends. Just nu sitter jag med magont och redigerar lite självporträtt. Har ont i magen då jag ätit djungelvrål, min värld går under just nu. Aja får sluta köpa dem godingarna.
 
Ovan ser ni samma bild fast annan redigering. Vilken tycker ni mest om? Jag tycker dem båda har deras charm så har svårt för att välja, tihi.

TILL TURKIET - 24 OKTOBER #2

Nikon D5100 | Nikkor AF-S DX 18-105/3,5-5,6 G ED
 
 

Ingen skola för mig idag

Nikon D5100 | Nikkor AF-S DX 18-105/3,5-5,6 G ED
 
Godkvällens! Just nu sitter jag och skriver på en debattartikel. Det går sådär. Idag har jag varit hemma då jag kl 11 skulle iväg för att titta mina knän. Fick lite tips på övningar jag kan göra för att dem ska bli bättre samt förklaring på vad som kan vara fel på dem. Sedan jag börjat träna Tai Chi har jag haft ont i knäna till och från. Håller tummarna för att dem blir bättre nu. 
 
Annars har jag setat hemma och målat på min hand. Tänkte göra "henna" liknande målning på handen men det gick från det ena kladdet till det andra. Kul och avslapppnande var det dock, haha. 

Kolmorden

 
 
 
 
 
Nikon D5100 | Tamron AF SP 150-600/5,0-6,3 Di VC USD
 

Vill fota lite självporträtt

Nikon D5100 | Nikkor AF-S DX 18-105/3,5-5,6 G ED
 
Det var ett tag sedan jag tog denna bild, redigerade den dock för någon vecka sedan. Just nu är jag lite på självporträtt humör men vet inte hur jag vill ha bilderna så fotar inte några, haha. 
 
Här sitter jag i skolan och väntar på att klockan ska bli 12:17 så jag kan dra mig till bussen. Fredag är det idag, så skönt. Dock har jag en del att göra i skolan som jag måste ta tag i denna helg. Ska även på taekwondoläger imorgon, eller vi får se. Min handled har bara blivit värre och känner av smärtan mer nu. Känns dumt att gå på ett läger om jag ändå inte kan utföra majoriteten av övningar man ska göra. Men vi får se vad som händer. 

Gillar inte...

 Nikon D5100 | Tamron AF SP 150-600/5,0-6,3 Di VC USD
Hola! Just nu sitter jag i skolan på sista lektionen. Gör inte så speciellt mycket så tänkte att jag kunde slänga upp ett inlägg på boggen. 
 
Wuz up with me then? Sedan jag kom hem från Turkiet så har jag blivit lite lätt nere. Har så mycket i huvudet och allt kom bara som en står våg när jag kom hem. Supertråkigt men så blev det. Idag är jag trött men mår bättre än vad jag gjorde igår. En annan sak som gör så att humöret inte är på topp är min handled. På en träning för två veckor sedan så knäcktes den men tänkte inte mer på det. För en vecka sedan började jag känna av lite smärta och nu så känner jag den hela tiden. I Turkiet så känndes smärtan när jag lyfte upp gaffeln för att äta. Ugh, gillar verkligen inte att ha skador eller att vara sjuk. Det går ju inte att träna ordenkligt då.
 
 

Till Turkiet - 24 oktober

Nikon D5100 | Nikkor AF-S DX 18-105/3,5-5,6 G ED