Nya favoriter

 
 
 
 
 
 
 
 

En dålig igår men en bättre idag

Nikon D5100 | Nikkor AF-S DX 35/1,8 G
 
Hej! Asså oj, oj vilken dag jag hade igår. Inte va den rolig kan jag ta och säga direkt. För det första så vaknade jag upp av att jag hör syrran klaga på nedervåningen. Hon hade tydligen ont i ena örrat. Iallafall ringde hon vårdcentralen och fick en tid runt två. Mitt i det hela får jag mens och en förjävlig mensverk. Men struntade i de och cycklade med till vårdcentralen för att se om hon hade något porblem med örat. ((För dem som inte vet är jag en sådan person som tillexempel vid mensverk eller huvudverk vägrar ta medicin för att hjälpa. Klart om det skulle vara livshotande att jag skulle ta medicin men inte mot småverkar eller liknande.)) Så farligt var det inte när jag cycklade men sedan när vi satt där och skulle vänta på syrrans tyd kände jag mig illamående och ville spy. För att göra en lång historia kort spydde jag på vårdcentralens toalett, vår uppfart här hemma och några timmar senare på våran toalett här hemma. När jag skulle äta på kvällen fick jag ändast i min en liten bit kyckling. Det var även någon som trodde jag var gravid för att jag sa att jag hade spytt flertal gånger på samma dag vilket jag inte är, lovar ;) Och till min syster så konstaterade läkarna att hon hade öroninflammation, stackarn. 
 
Idag mår jag däremot super bra. Sitter här i vardagsrummet och lyssnar på hög musik samtidigt som jag sitter och skriver på lite texter. Ska nog inte göra något annat än de idag haha. Kanske att jag går och tränar men vi får se. 
 
Hur har eran dag varit? :)

Självporträtt vid solnedgången

Nikon D5100 | Nikkor AF-S DX 35/1,8 G
 
Nästan självporträtt vid solnedgången. Solen var först för stark och sedan fiplade jag lite med kameran och pof så va solen nästan nere, haha. Detta är bara tre utav många bilder jag har från de tillfället. 

Two things

Hej! En del har hänt sedan sist jag skrev här. För det första så slutade jag jobba i torsdags vilket var en chock för mig. Själv trodde jag att jag skulle sluta dagen där på, alltså fredag. Tråkigt men skönt var var det nog ändå. Kommer defenitivt sakna att trava in där och se många glada människor. Men nu har jag återigen sommarlov vilket känns skönt men otroligt tråkigt. Vädret gör så man bara sitter inne och gör ingenting, typ. 
 
En annan sak som har hänt är att jag började sträckläsa "När snön faller" på en app som heter Wattpad. Dog jag av slutet, ja! Ohh får ont bara jag tänkter på det men den var helt klart värd att läsa! Ska börja läsa en annan snart men vill ta en paus innan jag går in i min trans av att bara läsa timme efter timme, haha. Asså det är nästan hemskt, det blir som när jag tittar på serier. Jag vill bli klar så fort så möjligt så jag kan återgå till andra grejer och de resulterar i att jag sträckläser eller sträckser en serie. De är så typiskt mig ;) 

Prom 2015 #9

Nikon D60 | Nikkor AF-S DX 18-105/3,5-5,6 G ED
 
Vet ni vad? Jag ljög lite för er när jag sa att det var de sista bilderna av niornas bal jag hade att visa. Har några bilder kvar och det är dem ni ser ovan. Så nu är det finito med balbilder för mig i år. 

21072015

Nikon D7100 | Tamron AF SP 150-600/5,0-6,3 Di VC USD
Lite bilder jag tog för ett bra tag sedan. 
 
Idag har jag jobbat från 8-12. När jag slutade så cyklade jag till Coop för att köpa mange tout. Köpte 2 för 25, kom hem och åt några. Tyckte dem va riktigt goda och smakade fräscht, men med den oturen jag har började min hals att svulna lite samt att jag fick en finn liknande reaktion vid läppen. Så typiskt, haha. Dock löste det sig efter några timmar då jag kom på att jag kan steka dem. Samma sak med äpplen, jag kan inte äta råa äpplen men däremot kan jag äta äppelpaj med äpple i. 
 
Annars har jag tittat på två filmer idag. Första filmen blev Jurassic World och andra Get Hard. Tyckte båda var bra på sina egna sätt men tyckte om Get Hart pyttelite mer då den var en komedi film. Var super länge sedan jag tittade på en komedi film. 

Tagit tag i...

Nikon D5100 | Nikkor AF-S DX 35/1,8 G              Två super "snygga" bilder på mig haha.
 
Hola! Nu har jag smått tagit tag i att redigera lite bilder. Känns skönt att dem minskar med bilder sakta men säkert. Tycker dock det är så jobbigt att redigera ibland då jag inte får fram önskat resultat men då är det bara att göra något annat ett tag och sedan försöka igen. 
 
Idag inledde jag sista veckan på jobbet. Känns lite tråkigt faktist, men har haft ett par jätte trevliga och roliga veckor! 
 
 

flowers

 
Nikon D5100 | Nikkor AF 50/1,8 D | Mellanringar

rapsfält

Nikon D7100 | Nikkor AF 50/1,8 D
 
Hallllojsan! Ligger i sängen just nu och förbereder mig för att sova. Både idag och igår har jag varit så trött mot runt 12 på dagen. Så ska försöka lägga mig tidigare idag och se om det blir bättre. 
 
Jag har faktist inte skrivit hur det har varit att jobba. Har jobbat nu i två veckor och har ytterligare två veckor kvar. Skrev tidigare att jag var rätt nervös och visste inte riktigt vad jag skulle förväntas göra men jag är så nöjd och glad att jag har fått möjligheten att jobba på Sfi. Jag är inget svenskt geni som man kanske märker här på bloggen då stavningen är lite som den vill vara. Dem som är där för att lära sig är jätte trevliga och glada vilket gör det hela bara så mycket roligare. Ehh nu kanske många av er som läser detta tänkte "men va jobbar du ens med, fattar ingenting". Jo jag jobbar på Sfi där jag är med en lärare och hjälper till i hens klass med eleverna. Hehe förstår ni? I alla fall tycker jag att det är både kul att jobba där men att jag samtidigt lär mig själv så mycket mer av hur vissa fungerar, hur jag fungerar, lär mig lite extra svenska jag med och sedan lär jag mig även hur en sådan här arbetsmiljö fungerar. Det känns som många i min ålder har haft ett eller flera jobb men för mig är detta mitt första, haha. 
 
Ne nu måste jag nog sova för att få den extra energin jag är ute efter :P 

Ut på lite äventyr

Just nu sitter Jag och äter mat. Ska strax ta min väska och fara utåt på lite äventyr, spännande ska det bli!! Kag har brist på redigerade bilder så därför ekar det tomt här på bloggen, im sorry!!! Orkar bara inte redigera bilder just nu hehe. 

HEJ!!

 
 
Bjuder på lite fula bilder från mobilen
 
INTERNET, YEY!!! 
Har inte haft internet på hela en vecka vilket inte har varit lika jobbigt som jag trott att det skulle vara. Det är så att vi ska skaffa fiber men dem som instalerar detta råka gräva/ klippa (eller vad som nu hände) sönder kabeln till telefonerna och interneten. Så surt då det hände precis då de nya episoderna av teen wolf kom ut men nu kan jag se på tre episoder istället för ett. Har inte öppnat min dator på sex dagar, har inte haft orken samt att de varit fint väder. Sorry om ni trodde att jag hade gått under eller något, men jag lever :)