Josefine och Jag

När det snöade som mest en dag gick jag och Josefine ut och fota. Bilderna blev inte så bra men täkte dela med mig av några ändå.

Hej igen!

Hola!. Har inte skrivit så mycket denna vecka då jag för det första blivit förkyld och inte haft orken att fota eller redigera bilder och för det andra har jag setat och klutar på 3 olika designer och ingen av dem har jag blivit nöjd med. Är så otroligt trött på den jag har nu så har länge tänkt att byta design men det går inte så bra då jag tröttnar på dem jag gör så snabbt.

Pepparkakshus

Lite sent att visa dessa men så här blev det när jag och le family bakade från deg till pepparkakshus. Det tog tid och var lite jobbigt men mäst avv allt var det kul! Särskilt när man kommer till den delen då man ska dekorera huset.
 
På andra,fjärde och femte bilden kan ni se hur mitt hus blev. Inte mycket godis på utan simpelt fick det bli.

Tack så väldigt mycket!

Jag är riktigt glat och tacksam över alla fina kommentarer jag fått de senaste dagarna. Blir verkligen super glad!
 
Igår så började det snöa ganska så mycket så efter träningen fick jag prova på att övningsköra och leka lite med bilen. Tyckte det var kul men ville dock inte köra in i en väg vilket som tur var inte hände, haha. 

SYRRAN FÅR VA MED PÅ BILD #2

 
 

Fyrverkerier 2015

 

Stålulls innan 2015

Blev lite stålulls snurning innan raketerna på nyår smälde. Lite bilder på raketer kommer förhoppningsvis imorgon så håll utkik

Inte som jag trodde

Idag är jag faktist inte lika trött som jag trodde att jag skulle bli. Det kanske kommer fram mot dagen men nu mår jag rätt bra om man bortser från den konstanta magonten jag har. 
 
Senare mot kvällen så blir det att gå till le gym för att få lite träningsvärk ;)

Kommer vara trött imorgon

Hola. Nu är jag uppe lite sent igen och vet att jag kommer vara dö trött imorgon av detta men sitter här endå. Skrev nyss klart på en engelska redovisning som ska framföras i grupper imorgon, spännande. 
 
Annars är det bra med mig. Gjorde största misstaget på lovet med att börja på en ny serie som heter lost. Började för att jag trodde att det bara fanns 1-2 säsonger men nepp. Den har hela sex säsonger. Tur för mig så tar jag det lugnt med att titta på den haha. Eller ganska lugnt. 

Syrran får va med på bild

Var ute med Natalie (min syster) någon gång förra veckan då det precis hade snöat. Hon fick modella lite framför kameran och dessa är några av bilderna jag knäppte. 

kampsport #3

 
 

Kampsport #2

 
 

Josefine tog min kamera, haha

 

Stjärnbilder del 2

Försökte mig på att fota lite stjärnor nu på jullovet. Blev helt ok nöjd. Del ett hittar ni här :)

Kampsport

Visste ni att min syster går på taekwando? Dem hade i alla fall gradering så då sprang jag runt lite och fotade. 

Någon som vet vad problemet är?

Här sitter jag och är någorlunda frustrerad. Vet inte ifall jag skrivit detta men har fixat min dator (pc) som gick sönder för ett tag sedan men fick hem den med en massa konstiga program som jag har tagit bort. Det ända problemet är ju nu att jag inte får bort ett program som heter "show Pass smartbar" som bara gör så att det poppar upp en massa reklam och nya sidor med reklam hela tiden. Tror även att det kan vara orsaken till att datorn även är lite seg när jag är inne på internet. I alla fall så har jag gått in i kontollpanelen och klickat på avinstallera program men den försvinner aldrig och jag blir tokig snart. Vill få bort de. Visst kan jag stå ut med lite reklam här och där men detta program är så störande. När jag är inne på bloggar så bläddrar den ner till botten, mitten och sedan toppen när den vill. Är det någon som vet hur jag kan gå till väga för att få bort den?

Keep your eyes on the stars and, and your feet on the ground.

 
 

En kall dag på lovet

En frostig dag på lovet var jag ute och fotade lite. Blev så kalt att jag inte orkade vara ute så länge men lite bra bilder blev det. Tänkte försöka mig på lite macro bilder vid de tilfället som började frysa ganska mycket så blev inte riktigt de. 

Varför en torsdag och inte en måndag?

Imorgon börjar skolan igen och sedan jag började på gymnasiet har jag haft största ångesten att återvända från ett lov. Vill och orkar inte. Just nu känner jag att det bara är jobbigt och inte roligt alls. Dessutom känns det otroligt onödigt att börja på en torsdag då det närmar sig helg. Kan man bara inte få börja på måndagen efter de?? Jag har i alla fall kommit halvvägs av gymnasietiden och hoppas att det går snabbt till studenten så jag kan få leva igen. Känner mig som en vissen blomma helt enkelt och har haft den känslan länge nu.

Vad tyckte jag om filmen?

Idag blev det en tripp till Stockholm och tillbaks kom jag hem med tre par träningsbyxor. Är riktigt nöjd med dem och dessutom så är det i lite olika och roliga färger. Annars så var vi och tittade på bio. Det blev Mockingjay – Part 1.
 
Vad tyckte jag då? Jag blev besviken. Älskar Jennifer Lawrence som spelar Katniss Everdeen men denna film va inte så bra som jag hade hoppats på. Jag tycker att spänningen inte fans i filmen. Inget "actionigt" hände häller. Blev som sagt besviken men helt okej var den ändå. Hoppas dock att den sista filmen har mycket mer spänning och action i sig, vilket det känns som att den kommer ha då Mockingjay – Part 1 var rätt lugn. Har ni tittat på filmen, om vad tyckte ni om den?

Julafton

Jaa ni, här har ni ett par bilder från självaste julafton. En mycket trevlig och mysig dag med god mat, me like!

Mål 2015

     
Senaste från Instagram

Älskar att stå och titta på fyrverkerier. Vet inte varför men det är bara för kul. Läste nyss på en blogg (kommer inte ihåg vem det var jag läste det ifrån) där hon hade skrivit rätt så många mål hon ville uppnå inför 2014 tror jag. Kände min lite inspirerad att göra detsamma nu när 2015 är här så here we go!
 1. Plugga mer!
 2. Äta nyttigare
 3. Söka jobb!
 4. Skratta mycket
 5. Spara pengar till roliga saker
 6. Viktiga ting först roliga ting efter 
 7. Träna regelbundet
 8. Våga fota mer porträttbilder
 9. Kämpa med körkortet
 10. Tälta
 11. Utvecklas inom fotografiering
 12. Börja laga mat 
 13. Våga mer
 14. Övningsköra så mycket så möjligt
 15. Må bra och va lycklig
 16. Gå ut mer och fota
 17. Läs fler böcker
 18. Ha en "Disconnect for a week" vecka
 19. Rita mer 
Kommer säkert fylla på denna under de kommande månaderna.