Grattis Josefine!!

Hola! Just nu sitter jag vaken och strejkar från att sova vilket jag för övrigt inte alls gillar att göra. Ska nog lägga mig snart men tänkte skriva lite på le blogg innan. 
 
Skolan just nu går upp och ner. Vill komma ifatt med alla uppgifter jag ligger efter med och det går långsamt fram. Egentligen så frågar jag mig själv väldigt ofta "hur svårt ska det vara att bara skirva en text, granska den och sedan skicka in den" men när jag skriver texter så fastnar jag och det är där jag ger upp och (typ) kollar aldrig på uppsatsen igen. Så måste ändra på de fort innan jag får ångest och panik av att vi snart slutar tvåan. 
 
Annars så fyller min syster Josefine år idag. Hela 16 år, YIPPY! Grattis till dig Josefine :). Hon fick en kamera som är superfin och kommer bli väl använd av henne haha. Jag kommer nog sno den när hon inte ser lite då och då och exprimentera lite med den hehe. Ne men spänande ska det bli att se vad för slags fina bilder hon lyckas knäppa! 

Lite segt just nu

Kort kan jag säga att jag nu återigen inget photoshop så det kommer lite segt med bilder hehe.
 
Annars mår jag bra. Hade mysigaste och trevligaste helgen på riktigt länge (hade med mig kameran men har inte orkat titta igenom bilderna). Såg på 50 shades of grey och vet inte vad jag oca tycka om den. Den var inte dålig eller så men vet inte riktigt, känns som jag måste se på den igen för att veta vad jag tycker haha. 
 
 

En vinterpromenad med mamma #2

 

En vinterpromenad med mamma

 

still ill

De känns som att det var månader sedan sist jag skrev här. Kan vara för att jag sovit bort 2-3 dagar då jag legat sjuk här hemma. Sitter och hostar något förfärligt just nu. Smärtan i kroppen har blivit lite bättre men gör fotfarande sjukt ont, har även fått lite ont i öronen och fryser till och från men mår helt ok ändå. 
 
Har fotat en hel del bilder de senaste dagarna men har inte orkat redigera dem då jag som sagt varit/ är sjuk. Vi får se om jag tar tag i de imorgon.

Dålig sjuk dag

 
Hejsan! Hur mår ni? Jag mår inte alls bra. Hade lite lite lite halsont imorse men inget jag störde mig på så gick till skolan. Va ute hela dagen och kom hem runt ett. Väl hemma drack jag lite te, tittade på en serie och efter de somna jag. Sov inte alls bra, hade sjukt ont i huvudet. Vissa delar av kroppen frös sjukt mycket som ryggen samtidigt som magen svettades. Jag hade täckt mig själv med två tjocka filtar haha. Vaknade sedan ordentligt för att äta runt fem och orkade knappt stå ordentligt, kroppen gör ont när jag rör något kallt och dessutom hade jag ingen aptit. Efter de har jag bara legat i soffan, tittat på en film och sen klockan åtta gick jag och la mig. Vakna av att Pappa ville ge mig något och dricka. Passade bra med tanke på hur lite jag åt tidigare. 
 
Just nu har jag fortfarande ont i huvudet samt kroppen men inte lika mycket som tidigare. Det super tråkiga med allt det här är att jag har två prov imorgon som jag inte riktigt är redo för, det är skolans längsta dag imorgon och jag vet inte ifall jag kommer orka att gå. Dock vill jag ändå inte missa proven. Ha mina i-landsproblem. 
 
Ska återgå till att sova, fastän jag sovit sjukt mycket idag är jag ändå riktigt trött.

Läst klart och pluggat matte

Blev en sen kväll för mig. Läste klart Fifty shades darker och sedan blev det att plugga lite matte. Innan de gymmade jag lite. 
 
Hela min kropp skakar nu när jag sitter ner. Skulle pröva på att göra plankan med pappa där vi sa att vi skulle stå i planka i 3,5 minuter. Det slutade med att jag stod i 4 minuter. Det kändes/ känns i magen, haha. 

Slukat böcker de senaste dagarna

Hej på er! Känns som det var tusen år sedan, haha. Har inte skrivit så mycket här då jag har totalt låst min fast vid bökerna Fifty shades of grey. Började i tisdags att läsa den första och blev klar redan nästa dag. Är så otroligt stolt över mig själv då jag altid fått höra av lärare att jag läser för långsamt, så hurrej för mig. Sedan samma kväll som första boken blev utläst började jag på den andra dock denna gång på engelska. Är fast och har svårt att sluta läsa. Länktar även att få se på filmen!
 
Annars så hände det en rätt så rolig grej idag. Beställde nämligen hem något jag tittat på ett tag och är riktigt spänd på att få hem den. Vad det är vill jag inte säga ännu, när jag får hem denna sak så får ni helt änkelt se.

A little bird

 

Light up the straw

Fotade sugrör för ett tag sen och hade en bild i huvudet på hur jag ville att det skulle se ut men det blev inte riktigt som jag tänkt mig. Vi hade lite för stora sugrör för de men tycker ändå att dessa bilder ovan blev lite charmiga! Får pröva att göra om detta med mindre sugrör senare. 

Ny design!!

Nu har jag äntligen bestämt mig för att byta design. Jag kan direkt säga att denna som nu är uppe inte är helt klar. Finns några smådetaljer som behövs fixas, måste fixa en header och en bild till menyn som just nu är viktigast, men annars så kommer det se ut såhär fram över. Vad tycker ni? Att hitta en bakgrundsbild är så svårt ibland så kör på simpelt denna gång.
 
Krånglar designen så skulle jag uppskatta om ni nämner det så jag kan fixa problemet. :)
 

Bloggtorka?

Hejsan. Man kan ta och säga att jag har lite bloggtorka just nu. Vet inte vad jag ska skriva om. Klart jag kan lägga upp bilder på bloggen men tycker det kan va trevligt med en text till samt att jag fotar mycket på dagen men inte orkariredigera klart dem. När jag sedan tar mig tiden att redigera så tar det typ 100 år innan jag blir klar, men är ändå inte riktigt nöjd med slutresultatet av bilderna. Typ så känner jag just nu. Åhh orkar inte haha. Men vi får se ifall jag får bättre motivation till att blogga när det blir ljusare ute, idk.