Att vara förkyld suger

Nikon D5100 | Nikkor AF-S DX 35/1,8 G
 
Godmorgon. I skrivande stund sitter jag i skolan och snorar. Sund är det för dem runt om mig som måste lyssna på de men jag tänker inte låta lite förkylning stoppa mig från att gå till skolan ;) Avskyr dock att vara sjuk, känns som jag dränker mig själv i äckliga baciller.

Fika med Gabriella #2

 

7 Augusti 2015 - Stockholm med Gabriella

Nikon D5100 | Nikkor AF-S DX 18-105/3,5-5,6 G ED

3 från insta

 
 
Åhh, vet ni? Jag har blivit addicted to melon. Någon min familj tycker är konstigt som jag tycker är super gott: Meloncuber med ris. Så gott och smakar så färskt! Lite random inlägg sådär men kände bara för att lätta på hjärtat mitt med denna nuvarande konstiga favorit!

20082015

Nikon D5100 | Nikkor AF-S DX 35/1,8 G
 
Hola på er! Idag var det andra dagen i skolan och det gick bra. Känner dock att jag inte har energin att lyssna men det är för att jag gått och lagt mig så sent, så de får jag ta och ändra på!
 
Annars då? Jag har beställt en ny väska! Tycker handväskor är jätte fina men inte riktigt min stil( inte för att jag har någon speciell stil men känner att dem bara inte passar mig) så jag beställde en svart ryggsäck. Får visa er den när den kommer.

Imorgon börjar jag!

Nikon D5100 | Tamron AF SP 150-600/5,0-6,3 Di VC USD
 
En liten sneak peek på när jag var på kolmorden och fotade.

 
Hello! Just nu sitter jag och tar det lugnt i mitt rum. Lyssnar på Not to deep med Grace och planerar på att redigera lite bilder. Imorgon börjar skolan, otroligt nog har jag ingen ångest vilket är så skönt! Längtar lite att skolan ska starta, vill bara att sommaren ska ta slut. 
 
Med en ångestfylt sommar är jag glad att jag börjar skolan imorgon så att jag kan tänka på annat. Den tiden jag jobbade var dock inte så faligt men annars var det ren ångest. Jag har tränat några gånger i veckan vilket har gått bra. I början av sommaren slö tränade jag men nu på senare tid har jag pressat på lite mer för att jag vill bli starkare och känna skillnad. 
 
Hade ni en bättre sommar? Va det den bästa sommaren?

Ålidendagen 22 Maj 2015 #2

Nikon D5100 | Nikkor AF-S DX 35/1,8 G

Train and subway in the capital of Sweden

Nikon D5100 | Nikkor AF-S DX 18-105/3,5-5,6 G ED
 

Veckans favoriter

 
 
 
 
 
 
 
 

Torsdag 13 Augusti

Nikon D5100 | Nikkor AF-S DX 35/1,8 G
 
Godagens! Vad har ni gjort idag. Som jag skrev tidigare så har jag legat ute och strekt lite under solens strålar. Låg ute i ungefär 1-2 timmar men inte har jag blivit brunare. Annars har jag varit inne och försökt redigera en massa bilder. Det går framåt faktist vilket är skönt. Nu på kvällskvisten var jag och tränade där jag körde lita armar och mage. Sedan Marscherade jag på bandet i över 50 min. Varav 35 min bar jag en 20 kilos tung väska. Det började med att jag ville se ifall jag skulle orka att gå 10 minuter, haha
 

Ålidendagen 22 Maj 2015

Nikon D5100 | Nikkor AF-S DX 35/1,8 G
 
Bilderna är tagna samma dag som bilderna från DETTA inlägg. Dock är bilderna från lite senare på dagen. Jag och Josefine gick med båda våra kameror för att fota lite när kusinen gjorde sockervadd, haha.

Såg ni det igår?

Nikon D5100 | Nikkor AF-S DX 35/1,8 G
 
Vad fint väder det är ute idag! Har spenderat någon timme utomhus och stekt under solens strålar med mobilen i handen. Tycker det är så tråkigt att ligga och sola så låg och läste samtidigt, två flugor i en smäll. Justeja, någon som bevittnade meteorregnet igår? Min syrra klev in i mitt rum igår och sa att det var då men jag tappade bort mig i mitt bokläsande. 

Kräftskiva 2015

Nikon D5100 | Nikkor AF-S DX 35/1,8 G

Walking in the woods

Nikon D5100 | Nikkor AF-S DX 18-105/3,5-5,6 G ED
 
Förra torsdagen gick jag och Gabriella ut mitt i skogen för att fika. Vi satt och pratade om allt möjligt. Sedan gick vi till ett dagis i närheten och sprang runt och lekte, haha.

Sitter inne när det är fint ute, hur typiskt?


 
 
 
Nikon D5100 | Nikkor AF-S DX 35/1,8 G
 
Godagens. Just nu sitter jag innen när det är fint väder ute, hur typiskt? Iallafall sitter jag och redigerar en massa bilder från olika tillfälen. Tänkte ta och gå ut på en promenad alldeles strax men vi får se om det blir av.
 
Ikväll tänkte jag ta lite självporträtt, känner mig på självporträtt inspiration humör. Dock lär dem bilderna inte komma på ett tag, eller vi får se. 

Trial

Nikon D5100 | Nikkor AF-S DX 35/1,8 G

En dag

Nikon D5100 | Nikkor AF-S DX 35/1,8 G
 
En dag med min kusin Marianna kan se ut såhär. Dessa bilder togs för ett bra tag sedan, tror det var när hennes skola skulle fira x antal år.

The yellow umbrella man

Nikon D5100 | Nikkor AF-S DX 35/1,8 G
 
För ett bra tag sedan var jag och tittade på Trail Sm tror jag det heter (bilder på de kommer inom en snar framtid ;)). Där stötte jag på ett par välbekanta ansikten så knäppte några bilder på dem. 

Fint väder!

Nikon D5100 | Nikkor AF-S DX 35/1,8 G
 
Halloj! Nu på morgonskvisten sitter jag här och funderar på att gå ut en sväng. Det är jätte fint väder så känner nästan att jag måste ta mig ut och gå, haha. Jag har inte hunnit göra så mycket på mogonen, äta frukost, se på teen wolf och plostra om mitt finger. (Jag skulle låsa cykeln men det gick för att en metal grej var ivägen, så jag släpte låset och då grabade den tag om en bit av mitt finger och ja börja blöda. Det gjorde inte så ont med att det dunkade något förjävligt efteråt.)
 

Ny header

Nikon D5100 | Nikkor AF-S DX 35/1,8 G
 
Har ni sett?? Jag har en ny header och ändrade lite på bakgrundens färg. Dem sem läser bloggen via mobilen ser nog inte skillnaden men för er som läser via datorn gör de. Just nu är jag nöjd men känner på mig att jag kommer tröttna sanbt, haha.
 

Måndagens morgonkvist

Nikon D5100 | Nikkor AF-S DX 35/1,8 G
 
Nu på morgonkvisten ska jag 'föra några ärenden' och sedan cyckla hem. Igår gick jag ut och trotsade vädret, idag får jag lida av lite träningsverk. Men det är ändå slönt att ha träningsverk, då känns det som att man har gjort något!

Försöker få det gjort

Nikon D5100 | Nikkor AF-S DX 35/1,8 G
 
Sorry syrran!! Haha, hon kommer säkert bli sur på mig med dessa bilder men jag tycker dem har sin charm.
 
Just nu sitter jag och försöker redigera bilder, vet inte varför men har börjat tycka att det är så svårt och jobbigt så det går något oerhört långsamt. Men försöker gör jag haha. Har tillexempel bilder från början av sommarlovet, studentbilder, Josefines skolavslutning och en massa mer. Dags att ta tag i det känner jag.
 
Ska försöka byta header bild. Har aldrig tyckt om den så det behövs en ny.