Hi mates!

Älskar denna bild som jag tog i Findland. 
 
Ursäkta att jag varit lite off här på bloggen men har inge gjort så mycket. De jag gjort har inte känns så spännande att dela med sig. Ska försöka skriva något fastän jag inte gjort något spännande hädanefter
 
Nu ska jag ta och få lite plugg och skolsaker gjorda. Själv känner jag att jag värkligen inte vill plugga men måste göra de nu. 

Finland del 5

 

Finland del 4

Lite bilder efter den delen då man sitter i kyrkan. 

Vet inte vad...

Om jag någonsin skulle make a tattoo så skulle det helt klart bli några konstiga sträck, ringar och linjer. Vet inte varför men det både lockar ögonen och ser super coolt ut enligt mig. Ska dock inte tatuera mig då jag troligtvis kommer ångra mig och vilja ha något annat. Även länge sedan jag l a ut crazy fula bilder på mig så kände att det var dags.

Hej! Vet inte vad jag ska skriva men känner inte för att lämna bloggen tom idag så skriver de första bästa som poppar upp i huvudet;)
 
Kan berätta att försvarsmakten var på våran skolan idag. Gick själv inte fram och lyssna på vad dem hade att säga men fick en massa tankat i huvudet. Har ända sedan jag varit liten haft en liten ja/nej ska man gå på lumpen debatt i huvudet. Det värkar "kul" och lärorigt så varför inte typ. Idag så väcktes dem tankarna och helt ärligt så skulle jag helt klart vilja gå. Pratade även med pappa om det och tyckte att jag klart kunde göra de, han skrattade även lite och tyckte att jag var tokig men var väldigt positiv ;). Nu känns det som en liten mini dröm kanske men vi får se vad som händer efter att jag har gått ut skolan om jag faktist fullföljer detta eller inte. 
 
Ne nu måste jag ta och sova annars kommer jag var helt död imorgon och de vill jag inte. Har inte alls sovit bra denna vecka. Har halft vaknat mitt i natten 2-3 gånger och tänkt att "nu måste jag vakna så att jag inte blir sen till skolan" och blivit stressad av de. Har därför haft ont i huvudet till och från and thats not fun.
 
 

Inte som jag hade tänkt mig

Hade matteprovet för någon kvart sen och känner att det inte gick helt som jag önskat. Det är bara att fortsätta med livet haha kanske gick det bra vad vet jag? Är så sjukt trött! Orkar inte med flera lektioner. Gick och la mig ganska sent igår så är ju helt utmattad.
 
Det här med "serieförbud" tills på helgerna går bättre än förväntat. Ska inte ljuga och säga att jag inte tittat på en episod men de va ändå en jag sett för länge sedan så visste redan var som skulle hända så jag räknar inte riktigt med de haha. Onsdagar som idag är ändå den bästa seriedagen efter torsdagar så det är lite jobbigt. VILL SE IHIH.!! 
 
Tydligen så är det internationella capslock dagen idag. Kul eller haha. När jag kommer hem så ska jag i alla fall ta det lugnt. Kanske se på någon film samt plugga lite på spanskagloser. Denna vecka går jag även in på lov på fredag. Härligt! Behöver få gå i ide i en vecka då jag är helt slut i hjärnan. Behöver även plugga ikapp i lite saker jag ligger efter med så det ska jag försöka göra.

Finland del 3

Lite biler på Josefine, Marrianna och mig i Findland. Bilden ovan och en till va de ända bilderna jag tog på mig själv. Inte ofta jag hamnar framför kameran nu för tiden vilket kan vara lite tråkigt. Dock så var pappa med och tvingar en att vara med så lite bilder på mig i pappas kamera finns;) 
 

Hoppas att jag klarar det

Har inte fotat så mycket den senaste månaden så därför kommer det lite bilder som redan dykt upp här tidigare.

Idag kan jag gå och lägga mig med ett gott samvete för mig själv. Har pluggat på ganska så flitigt inför morgondagens matte prov. Vill inte ha för höga förväntningar men hoppas helt klart på att jag ska klara detta+ lite till ;)
 
Nu mot kvällen tog jag en paus från pluggandet där jag tittade på en film som gick på tv. Blev en liten fika paus på de. Vi har matbordet vid samma plats som vardagsrummet och då så var jag sist med att äta en bit tårta så jag släkte efter mig. Kanske fem minuter senare så tändes lampan. Blev jag rädd? Nej tyckte det mer var kul och undrar helt klart vad som hände haha. Har halloween spökerna kommit tidigt iår? Ne skoja men de va en liten rolig grej som hände sådär mot kvällskvisten. När lampan tändes så lät det som när man brukar lägga in en kontakt i väggen och man ser ett blåt ljus samt hör ett litet pop eller något. 

Slut med serier

Nu måste jag komma ikapp i skolan, de kan ju vara en anledning till att jag inte känner för att blogga varje dag. I soyyr men vad ska man göra. Har mig själv att skylla right?
 
I alla fall så har jag nu bestämt mig för att sluta titta på serier på vardagar så att jag kan göra de som behövs i skolan samt hemma. Ska istället ta och se på alla episoder på helgerna då jag ofc inte kan missa dem haha. Kommer bli kul, not. Just nu känner jag mig rastlös så det är sinnes men kan egentligen fortsätta med en massa uppgifter som behövs göras. Varför blir det så att jag inte vill göra dem kan man ju undra sig. Kanske har jag en lat hjärna?? Idk. Men i alla fall så tror jag att det här med att jag vill se på serier helatiden gör så att jag inte vill ta mig tiden att plugga då jag bara vill lägga min energi på att se på serierna. Som jag skrev förra året så börjar livet som serietittare bli tufft! ;) 
 
Nu ska jag ta och skriva klart en essä för min egen skull så jag får den gjord! Ursäkta för ett så stökigt inlägg. 

Finland del 2

När vi kom fram till Findland runt kl 5-6 så åkte vi till en kyrkogård för att se på, ne nu kommer jag inte ihåg vad vi gjorde vid kyrkan på morgonen. Efter de så åkte vi och fikade lite.

Blommor

När jag var i Findland så blev det  många blommor framför kameran. Har nu valt ut några bilder jag känner för att dela med mig från den helgen som förmodligen kommer upp någon gång framöver i två-tre delar.

Idk

Igår kom det lite varor på posten och det blev jag jätte glad över. Tog med dem till skolan för att visa Emelie hur dem såg ut och rätt så många var intresserad av att köpa. Blev förvånad men tyckte självklart att det var kul! 
 
Annars sitter jag här med nyduschat hår och ska aldeles stracks gå och sova. 
 
Har börjat se på Beauty and the beast. Har kommit till säsong två och hitilts tycker jag att den är helt ok bra. Lite sådär lagom spännande men bra. Det handlar om en tjej som träffar en man som har blivit injekterad med någonting som ändrat hans dna.  Vilket betyder att han är the beast och hon är the beauty. Ursäkta min usla förklaring.
 Förra veckan började jag även titta på Stalker som obviously handlar om stalkers. Det är två personer som löser cases om folk som stalkar andra. Började titta på den mest för att Maggie Q är en stor del av serien. Älskar henne! (Hon var även med i serien Nikita och åååå vad jag älskade hela serien och att hon var med i den!!!) Det kommer i alla fall ut en ny episod på Stalker imorgon och är bara så taggad. 

Min helg

Hejsan! Så i helgen så var jag i Findland på begravning. Vad ska man säga, det var jobbigt men kul att se ansikten man inte sätt på ett tag. Helgen var annars super jobbig att ta sig igenom då vi inte sov mycket alls. Från fredag till lördagen så som i alla fall jag ungefär 4-5 timmar. Sedan på lördagen till söndagen så sov jag runt 8 timmar men det känndes värkligen inte. Känndes mer som att jag inte hade sovit på hela veckan. Vi kom i alla fall hem runt 7 tiden. Hela familjen gick och la sig i runt 4 timmar haha. De va riktigt skönt!!
 
Tog några bilder men nu har photoshop trial slutat så vet inte vart jag kan redigera då jag fotat i RAW. Blir lite frustrerad när det kommer till de men aja vi får se hur det blir.

Blir glad

Är inte naturen då fin när hösten är här??! Blir så glad när det är helt orange-röd-gult ute. 

Höstens färger

 

Leaf

 

Skön dag

En ledig dag blev det allt för mig. Tog det lugnt, låg i sängen i en timme tills jag besämde mig för att äta frukost. Efter de satt jag i soffan och såg på Arrow( som va super bra längtar till nästa!!). Satt sedan sär i några timmer och bara tänkte. Gick inte ut och fotade något istället så målade jag naglarna. Ska ta kort på de så ni får se hur dem blev.
 
I helgen kan jag inte säga med säkerhet att jag kommer blogga någonting. Möjligtvis hinner jag göra några tidsinställda inlägg men om inte så kommer bloggen stå stilla tills på måndag. Ohoh är ledig på måndag med! Skönt!! Kan även ta upp på måndag varför bloggen kommer stå tom men känner inte för att ta upp de nu.

Ledig imorgon!

Imorgon så är man ledig vilket kommer i rättans tid. Har gått och lagt mig så sent denna vecka så är helt utmattad.
 
Imorgon blir det en lång sovmorgon i föld av en fotopromenad nu när bladen börjar bli gul-röd-gröna!

Beställt hem varor till UF

Har precis kommit upp från duschen. Innan de så beställde jag hem en massa grejer till Emelies och mitt UF företag Mixed Apple UF. Är super spännd på hur detta kommer gå, det ska bli så kul!
 
Om ni vill så får ni gärna gå in på våran facebook sida och gilla den, då klickar ni HÄÄR.

Im back in the game!

Har tagit friheten av en liten paus från bloggen, typ. Andledningen till min frånvaro är inte för att jag har haft super dåliga dagar sedan jag skrev sist. Mina dagar har faktist varit riktigt bra det är bara det att jag har klurat på bilder jag ska ha med i en fotobok jag tänkte beställa hem. Vissa bilder måste jag leta reda på i hårdisken och redigera om då dem är för små i storleken så de har tagit en massa tid. 
 
Åååå är så taggad inför denna vecka då det kommer ut en massa nya säsonger på serier som jag kollar på. Bland annat så kommer The originals, Flash som har samma "skapare" som Arrow som även den kommer denna vecka. Sedan kommer det även nya episoder ut av S.H.I.E.L.D, Faking it och Happyland. Kan man få titeln som serienörd? Hah ne skoja. Men ska bli kul att se dem!!
 

Sämsta dagen

Både igår och idag har jag vaknat med ett glatt humör men gått och lagt(kommer antagligen göra de idag med) mig super sur. För det första så glömde jag id till mötet med banken igår så vi fick gå dit idag. Hur klantig får man var???. Sen skulle jag ha gjort ett omprov men hade inte pluggat tillräkligt så ska göra de om en månad.
 
Idag så känns det som att jag gör en del av en uträkning i matte och känner mig jätte glad men när jag sedan fortsätter så fattar jag ingenting. Just nu sitter jag med företagsekonomi och tror till en början att jag fattar men sedan går det helt åt skogen och blir så sur på de! En annan grej är ju att mina 3 hotmails inte vill fungera. TRE olika hotmails!! Förstår ni hur frustrerande det är när man försöker logga in och så vill microsoft göra någon säkerhetschek. Det blir så VARJE gång jag ska logga in och de har man ju inte tid med. Blir bara så förbannat sur på de. Riktigt piss dagar har jag haft.
 
Ursäkta mitt negativa inlägg, hade inte tänkt att skriva något idag häller då det är ganska tråkigt att läsa om hur dålig någon annans dag var. Men vill samtidigt inte att bloggen ska stå still så ni får läsa om det ändå.