Kall om kroppen

Saknar mitt långa hår lite. På bilden är det ju bara så fint!

Just nu sitter jag i klassrumet och värmer mig. Har precis åkt skridskor och som vanligt blir man så himla kall. Det var kul men ändå inte då jag fick åka helt själv haha. Skridskor är alltid kul oavsett om man åker själv eller inte.  
 
 
När jag kommer hem vill jag nog ta och vila någon timme men som alltid kommer de nog inte hända. Ska antagligen baka eller pyssla. Vi får se vad jag hittar på.

Ska sluta, lovar!

Här sitter jag och tröstäter för mina dumma val i livet. Så som att börja på ekonomi istället för att ta något jag tycker är kul. Jaa kan säga att det är gott. 
 
Är så sjukt less på mig själv, allt och alla. Har prov imorgon och borde plugga men känner inte för de då jag inte klarade ett annat prov som jag gjorde tidigare i veckan vilket bara gör mig sjukt ledsen och besviken. Fick dessutom fel prov som jag satt med i 40 minuter, när jag väl upptäkt att det var fel så fick jag de rätta provet att fortsätta med. Slutade med att jag inte hann klart med att svara på alla frågor. Är bara så sjukt sur. Har inte hunnit träna on le gym på hela veckan vilket suger då jag tycket att det är kul.
 
Ne nu ska jag fasiken sluta skriva depressiva inlägg. Jag har en kul blogg inte en klagodeppressivskolklagaandetröttpåskolaochfelvalgrejs blogg :) Vill dock att ni ska vera att även jag är människa och inte någon som sitter bakom en skärm med ett perfekt liv u know. Nu ska jag ta tag i plugget.

Irriterande men kul liten kub


Fick denna roliga men super irriterande grej som födelsedagspresent för ett tag sen. Man ska få den utvecklade delen(som i sista bilden) att se ut som en kub som i första bilden. Super jobbigt i början men riktigt kul.

Well hello. Denna vecka har varit och kommer fortsätta vara jobbig och stressig. Har haft ett prov i måndags, två prov idag och ett prov återstår på fredag. Har pluggat ganska så mycket för att vara mig så hoppas det gått bra hittills.
 
Annars har jag fullt upp med skolan ändå samt att december dyker upp och en massa planering och tid ska läggas ner på de. Kan ju ta och berätta att jag tänkte ha en julkalender med 24 hela luckor i år men är lite rädd för att dem inte är så roliga som jag önskat. Men vi får se vad ni tycker. Ska försöka komma på lite roligare saker än vad jag har nu. Kalendern är jag i alla fall toknöjd med så de är bra. Ska även försöka göra en ny design till bloggen men vi får se då jag har så mycket att göra. 

Sov en stund

   

Lite "senaste" från Instagram

Sitter och har lektion just nu. De senaste månaderna har sömnen börjat bli sämre och sämre och det känns nu. Får alltid ont i huvudet när jag inte sovit ordentligt eller druckit vatten på morgonen. Aja två lektioner kvar ska jag nog klara. Fick mig en liten "tupplur" efter lunch haha. Läraren var sen och jag åt skapligt snabbt så somna med huvudet på bänken. Superskönt! 
 
När jag kommer hem ska jag ta och plugga på lite juridik då jag har två prov till nästa vecka och sedan plugga lite på antikens litteratur. Ska även träna lite mot kvällen om jag hinner. 

Så snygg är jag

Denna dag har inte varit bra alls. Började sämst och ville bara gråta, va så besviken dock inte för ett prov. Nu på kvällen har jag jobbat med en spanska uppgift med tog en time out.
 
Klickade mig in på photo booth och tittade igenom alla bilder. Fick mig ett gott skratt. Så roliga men fula bilder det finns där haha. Första bilden skrattar jag åt varje gång. 

Hej igen



Nee vill inte att det ska gå flera dagar utan att jag skriver något. Känns så jobbigt!

Aja de som pågår just nu i mitt liv är alldeles för lite kamera och fotografering och alldeles för mycket ångest över skolan. Just nu i livet mår jag super bra. Har börjat träna igen, har sådan träningsvärk när jag vaknat på mornarna, så känner mig piggare. Men sen måste jag gå till skolan och där ligger jag efter så otroligt mycket, mår bara dåligt när det kommer till de.

Serier and shit har jag sakta men säkert slutat titta på. När jag väl tar mig tid att titta på något så får jag ont i magen samt ångest för att jag kunde ha gjort den uppgiften eller gjort den uppsatsen. Livet suger ibland helt enkelt.

De som inte blev lika lyckade

Well my dearest friends, detta är de bilder på vattnet som inte blev lika lyckade som dem jag tidigare visat. Tänkte visa dem ändå då det alltid är lika kul att se tillbaks och kunna jämföra sina gamla bilder mot dem man tar då. 

Me like a lot

Har just tittat klart på The flash senaste episod. Den var bra och ser fram emot  nästa avsnitt. Vill ha lite fler svar på konstigheterna som pågår vid sidan av, hihi.
 
Dagen var inte så speciell, mestadels tråkig. Här hemma har jag inte gjort så mycket häller. Planerat lite inför julen men inget mer. Imorgon ska jag försöka fota lite, mäjligtvis självporträtt. Sedan ska jag dra igång med plugget då det behövs inför kommande prov!
 
Tycker det är lite småcharmigt när bilden ser lite brusig ut( kallar man det brus?). Påminner mig om bilder från när man var liten eller lite äldre och fancy days you know;). Ne men me like a lot.

Tried to photograph water

Hej hej hej på er. Trodde denna dag skulle vara super soppig och tråkig men har man en Emelie vid sin sida klarar man sig igenom de sista timmarna i skolan. 
 
För några dagar sedan tog jag kameran och försökte mig på att fotografera vattendroppar. Det var lite klurigt. Till nästa gång ska jag ta en burk med vatten och hänga en påse med ett litet hål i ovanför skålen som droppar vatten och fota på "valfri" plats. När jag tog dessa bilder stod jag i toan och fotade handfatet fyllt med vatten. Några ok bilder fick jag i alla fall vilket gör mig glad. 
 
Om jag känner för att dela med mig av flera bilder på dessa misslyckande vattendroppar så kommer dem antagligen på lördag eller något. VI FÅR SE ;) 

New shoes

När jag stod där och hade dem på mig så var jag som vanligt osäker om jag skulle ta dem eller inte. Nu i efterhand så är jag nöjd att jag fick med mig dessa skor. Köpte dem i någon av skoaffärerna utanför Ullared.
 

Nu ska det gå uppför

Känner mig lite taggad på livet nu. Eller känner att jag har tagit tag i livet och börjat plugga bättre än förr. Känner inte samma "behov" av att se på filmer samt serier som förra året, eller som för två veckor sedan. Har så mycket jag ligger efter med som jag måste ta igen med, dock är de på G vilket känns så otroligt skönt och kul.
 
Gick även och tränade idag vilket känns härligt. Har inte tränat på gym i ungefär en månad då jag blev förkyld två gånger. Har återhämtat mig länge och bra nu så.

Vad jag fick med mig hem från Ullared

I går var lilla jag i Ullared och handlade lite onödiga som välbehövliga saker. Det blev inte så mycket jag fick med mig hem men är helt klart nöjd med de jag nu har.
 
Det finns två saker jag inte tagit bild på ännu som är ett par skor och en tröja, som är super mysig, som kommer senare. 
 

Så trött

 
Godages. Är helt slut i hjärnan. Känner mig som smält choklad. Igår spenderade jag hela min kväll till att plugga till  idrottsprovet vi hade idag. Blev riktigt sent med tanke på hur tidigt jag vaknade idag.
 
Någon som missade att det snöa igår? Tog med mig kameran till skolan så jag kunde fota lite på vägen hem. Har inte haft tid att titta igenom bilderna då jag som sagt plugga hela kvällen. Åkte även och hämtade ut lite varor som har kommit. Fick övningsköra hem och personligen tycker jag att jag börjar göra stora framsteg när det kommer till att köra. 
 
Kommer ni ihåg min fina dator som "dog" för några månader sen. Well nu är den lagad, ny hårdisk. Har inte haft tid att andvända den ännu men det känns härligt. Har dock inte phoroshop längre vilket är riktigt sad men vad ska man göra. Är glad att ha den datorn tillbaks.
 
Är så himla trött. När jag kommer hem ska jag helt klart gå och lägga mig i några timmar för att få upp energin. 

En dag

Det var en dag i mitt liv som jag bestämde mig för att gå ut på en promenad. Dagen innan hade jag sätt två vita stora fåglar som jag antog var svanar, dem var så fina så jag ville knäppa några bilder på dem. Jag promenerade dit som sagt men väl där fan jag inga svanar. 
 
Fin historia?? Haha. Det var lite av en besvikelse när jag kom fram att inte hitta några fåglar att fota. Hade ju släpat med mig 150-600mm objektivet. Den väger ju en del. Men mysigt var det att bara sitta och titta på naturen helt för sig själv haha. Satt på samma ställe i kanske tre timmar.
 
Istället för svanar eller vad det nu än var jag hade sätt tidigare där så fick jag några bilder på löv/träd/en traktor.

2 sista - Finland

De två sista bilderna jag har att dela med mig från Finland. Det jag en jobbig resa men kul att träffa många personer man inte sätt på ett tag.

Trailern är så bra

 
 
Någon som har missat trailern?? Såg den nyss och ååå va bra den verkar vara!! Älskar alla andra fast and furious filmerna så känner på mig att jag kommer tycka om denna med. Paul Walker är så himla snygg så det är ett stort pluss att man får se honom i denna filmen. Sen så är även Jason Statham med, ohooh. Längtar, vill se den nu, nu, nu!!!

Dumt nog

Känns rätt så dåligt från min sida att jag inte har skrivit här under lovet ordenkligt. Har inte gjort något speciellt. Dumt nog började jag titta på White Collar (serien) och blev fast. Har inte gjort så mycket skolarbeten som jag hade hoppats på att jag skulle få gjord men men. 
 
Dem senaste dagarna har jag setat och ritat liknande figurer som på bilden ovan. Allt från att söka på google för inspiration till att rita ner dem på pappar och sedan göra dem till klistemärken. Kul men super jobbigt haah.
 
Imorgon börjar skolan. Åååh önskar att detta var sista året. Vill bara vara klar med det här. Det här jag pluggar till nu är inget jag vill göra i framtiden känns det som. Går till skolan bara för att jag måste vara där och för att jag vill ta mig egenom skolan. Studenten kommer helt klart vara den bästa dagen i mitt liv. Känns som att jag kommer känna mig fri. Dock måste jag klara mig dit först. Det hade varit lite kul om jag hade valt något jag faktist intresserar mig av. Då kanske mina betyg hade sätt bättre ut och kanske hade skolan varit roligare.