Pepparkakshus byggs på full rulle

 

Ljuseffekt

För någon dag sedan bestämde jag mig att ta fram kameran och ta lite självporträtt. Det känns som att det var ett tag de hände.
 
Lite kul var det då jag stod och knäppte bilder så kommer pappa in och ville titta på, haha. Känner mig så otroligt obekväm när folk tar bilder på mig men ännu mer när någon ser på när jag tar bilder på mig själv. Det slutade dock med att han hjälpte till med att snurra en ljusslinga för att få effekten som på bild ett och tre. Så farligt var det inte att han tittade på i slutändan men lite kul var det ändå, haha. 

Fula men goda

Dessa är nog bland de fulaste baksakerna jag gjort detta år haha. Vissa blev söta men enligt mig är dem otroligt ful dock blev dem väldigt goda så det var värt att göra dem. Filuren med ögon ska föreställa rudolf men ser ut som en björn haha
 

God jul på er!

God juläven vänner, hur har eran dag varit?! Själv har jag haft en super rolig och trevlig dag fylld med god mat och mycket skratt. Blev ingen Kalle Anka iår som alla andra år, istället satt vi och tittade på ensam hemma 1.Spelar ingen roll hur många gånger jag set på filmen den är aldrig lika bra!
 
Blev super glad över de klappar jag fick. Bland paketen fanns träningskläder vilket är oerhört behövliga då mina av någon underlig handledning försvinner i tvätten haha. Kan vara för att dem varit svarta men tur är de att jag fick färgglada träningskläder :D 
 
Fick även ...Det borde man ju veta! som jag har hunnit fråga ut familjen på. Så roligt, det är lite som det här med onödig fakta som jäv älskar att läsa. Riktigt roligt spel eller så kan man bara fråga och se vem som svarar först vilket även de är otroligt kul! Ne nu måste jag ta och sova men jag hoppas ni har haft en härlig dag.

Stor kärlek till pepparkakor!

Har bakat en hel del inför julen och gud så snabbt tiden går, om bara två dagar är det julafton. Tycker det är lite synd att det inte är lager med snö ute, klarade mig dock utan de förra året så de ska nog gå lika bra iår. Btw, vad jag älskar pepparkakor. Så gott! Kan äta flera stycken utan att tröttna på smaken haha. Love!
 
På tal om något helt annat har jag en otrolig träningsverk i magen. När jag gjorde magövningarna igår trodde jag inte alls att jag skulle få träningsverk men så fel jag hade. 

Bra avslutning för i år

Idag var det allt sista dagen i skolan för i år, härligt! Kommer inte bli så mycket ledigt för min del då jag har packat på mig en massa uppgifter jag ska ta mig an nu på lovet. Avslutningen i skolan var riktigt kul med seger på både fotboll och bästa julpynt för vår klass, tävlingen var mot ettorna samt treorna som går i ekonomi.
 
Nu är jag fruktansvärt trött och seg så ska ta och lägga mig. Kommer säkert omedvetet spendera en timme med att bläddra igenom pinterest för att hitta rolig inspiration tills jag somnar. Vi får helt enkelt se.

Toppen dag


Godkväll fina människor!
Just nu ligger jag i sängen och vill vara stänga ögonen och somna. Men kände för att dela med mig lite av denna underbara dag jag haft i text.

Hade ett matteprov idag vilket jag tyckte var skapligt lätt, lite fick jag ändå tänka! Sedan kom jag hem och åt med familjen där vi i princip bara skrattade åt allt och inget. Runt kl 19 så far jag iväg med pappa för att träna lite och väl där kändes det som att jag inte gjorde så jätte mycket men känner redan nu att träningsvärken kryper sig på. 

Har även spenderat mycket av tiden idag på pintrest som är en hemsida/ app. Har länge vetat att den finns men har aldrig riktigt lagt tid på att se vad för roligt man faktiskt kan hitta där. Har i alla fall fått många tips om julklappar man själv kan göra till andra lite sådär i sista sekunden.

In the woods

Far och systern min finner ni på bilderna. Va ute och gick en liten promenad några veckor sedan och dessa är några av bilderna jag knäppte

Kväll i Katrineholm

Jag bara älskar när julbelysningen åker upp. Va i alla fall och fotade Katrineholms julbelysning här om veckan.

Hej igen

Nu har jag beslutat att lägga ner julkalendern då jag bara blir sen men luckorna. Jag trodde jag skulle hinna med detta men icke. Kommer fram över att blogga när jag känner för det och har något kul att dela med mig då det annars känns så tvingande.
 
Annars mår jag himmla bra. Igår stod jag och Emelie på en mässa och sålde våra UF varor. Tycker att det gick riktigt bra för oss. Dock var det lite dåligt med folk mest av tiden vilket blev lite tråkigt. Men jag är nöjd i alla fall. 
 
Just nu ser jag ut och ser att det äntligen snöar. Vad jag har längtat och jag hoppas att det håller i sig nu och inte är borta när man vaknar så man kan frå ta några fina bilder.

När andra ljuset brinner är snart Lucia här...

Andra advent idag! Känns härligt. Har inte riktigt haft tid att blogga om vad jag gör om dagarna då jag koncentrerat mig på julkalendern. Angående julkalendern tänkte jag att nästa vecka, alltså imorgon, blir det som ett speciellt tema jag följer. Så varje dag denna vecka kommer jag springa runt och fota olika teman. Så dåligt förklarat men ni får se. Veckan efter de kommer det nog bli lite jul DIY´s eller liknande. Spännande va. 
 
Idag har jag tömt hela mobilens innehåll. Så har klurat med att installera olika appar jag hade förut samt lagt till kontakter som raderades. Har även köpt ljusslingor till mitt rum. Åå har länge drömt om att ha de i mitt rum och nu tog jag tag i saken. Haha låter lite fjantigt att jag har drömt om det men tycker att det ser så super mysigt ut på bilder där dem har ljusslingor i rummen. 
 
Var även och tränade med pappa. Tycker det är kul att träna med pappa på gymmet då han ger en massa tips och trix. I alla fall så känns det som att mina armar är två kokta spagettis. Kommer nog få lite träningsvärk i magen också men mest i armarna.
 

Julkalender Lucka 7: Youtube tips

 
 
 
 
 
 
Denna kanal på youtube gillar jag sjukt mycket. Älskar "onödig" fakta och det är på ett ungefär vad dem bukar prata om varje vecka. Självklart är det inte bara onödig fakta utan en liten blandning av life hacks, misconceptions och mycket annat. Me gusta a lot!

Julkalender Lucka 6: Fakta om julen

För mer fakta om julen kan ni klicka här och här.
 
 

Julkalender Lucka 5: Snöbollar

 
 

Julkalender Lucka 4: Serietips

Ett serietips från mig är serien Remedy. Personligen tycker jag den är mysig att titta på men actionig på ett helt annat sätt än vad jag normalt brukar titta på. Me like this!
 
 

Julkalender Lucka 3: Min önskelista

Som de tidigare åren så önskar jag mig inte så mycket i julklapp. Men tänkte att det kunde vara kul att göra en väldigt liten önskelista. 
 
De jag skulle behöva som mest är en extern hårddisk till både skoldatorn och alla bilder jag tar. Vi har en hemma men det känns som att jag kommer vara den som gör den hårddisken full. Sedan så skulle det inte skada med en ,enligt mig, väldigt snygg kameraväska som man lätt kan bära runt. Den jag har här hemma är en vanlig svart som jag knappt använder då jag tycker den ser väldigt tråkig ut. Sen skadar det aldrig med några flera nagellack hos mig. Skulle även vilja ha en fotobok eller Photoshop bok med en massa roliga tips och knep.

Julkalender Lucka 2: Jullåtar!

För att starta igång julkänslan lite har jag gjort en spelista med härliga jullåtar. Någon jag älskar att lyssna på extra mycket såhär års är Michael Bublé och hans låtar. Älskar hans röst och låtar. Ni kan klicka här om ni vill följa eller se vad mer jag har på spellistan. 

Jag har blivit en riktig tuffing


Jag har inte piercat septum om det är någon som undrar, hihi.

Godagens! Det är fullt upp med att planera för julkalendern men annars är det bra med mig. Skulle ha planerat lite förra veckan men vilket helvete det var att ta sig igenom den veckan. Så jobbigt var det haha. Aja jag lever och det ska nog gå bra ändå.
 
Just nu sitter jag och redigerar lite bilder jag tagit till UF. Efter de ska jag se om jag hinner redigera lite egna bilder jag tagit. 

Julkalender Lucka 1: Ny Design

 Åå vad spännande att julen närmar sig. Första december är här och då kännde jag att det var dags för en ny design. Den skilljer sig inte så mycket från den jag hade tidigare men gillar den väldigt mycket. Ska dock ändra headern när jag lyckas ta en bra bild sedan ska jag lägga till små detaljer här och där