The hunger games: Mockingjay part 1!!

 
 
 
Har setat i en kvart och tittat runt på filmer som kommer ut i år och hittade denna trailer. Så TAGGAD på att se den . Ohoh blev så glad och upphätsad när jag hittade trailern. :D

Helt slut

 
Helllo people. Just nu har jag entreprenörskap och företagande där vi ska börja jobba med Uf företag. Det känns som att de klassrum vi har inte har någon ventilation eller element så är helt seg i huvudet. Är så trött. Sedan så är my partner borta så vet inte riktigt vad jag ska göra då vi är i den fasen där vi ska grubbla samt diskutera om vad vi vill göra haha. Min dator håller även på att dö med bara 11% kvar. Kan denna dag bli bättre? Säger dock inte att den är dålig men blir bara så sjukt trött. Har en lektion kvar sen får jag gå hem, ladda datorn står nog först för nu är det bara 5% kvar. 

Inte som planerat med bra ändå

Idag hade jag planerat att redigera de miljontals bilder (känns det som) jag har tagit den senaste månaden. Har helt enkelt varit för lat för att överföra dem. Men hur som så åkte jag till Lager 157 istället och fick med mig 2 välbehövliga byxor. Glad är jag för dem samt att dem sitter så som jag vill så de är ju toppen!
 
Måste bara nämna att det var något otroligt fint väder idag. Det förvånar mig ganska mycket då det regnar till och från om dagarna. Helt plötsligt så är det soligt och fint. Härligt!

Intelligence

Jello people! 
Ligger i min säng och är redo för att sova. Är både hungrig, törstig och lite trött haha. 
 
Idag såg jag sista episoden av Intelligence som bara har en säsong. Den var helt ok bra men skulle vilja se en säsong två. Efter att ha sökt lite på google så fick jag fram att det inte kommer fler säsonger, men men. Nu säger jag även stopp för att börja se nya serier nu när skolan har börjat. Som man kanske märker (?) så är jag en serieslukare.  
 
Ursäkta bilden. Jag vet inte varför men jag både gillar den samtidigt som jag inte gillar den. Den är konstig haha.

Staden #2 - Lettland

När vi gick runt där i Riga så blev jag lite kär i hur vissa klädde sig. Älskade stilen helt enkelt. Vi han se många fina platser så som parker kyrkor och en del av staden.

Hungrig hela tiden

Halloj. Skolan drog igång för mig i onsdags. Blir typ dö trött när jag kommer hem men ska nog få till det där med rutiner.
 
Jag börjar även bli mer och mer hungrig, man kan säga att jag är typ hungrig hela tiden. Vill för första gången i mitt liv ta flera portioner av maten i skolan, kanske inte för att det är gott men för att jag är hungrig. Denna månad har jag även börja dricka super mycket vatten med frukt i. Använder mig av tömda syltburkar och dricker runt 8 burkar om dagen. Gott är det ju!! 
 
Sitter just nu och tänker på mat (hungrig) och på att jag  måste ladda upp lite nya bilder jag tagit. Orkar inte ta min kamera och ta minneskortet och redigera dem just nu haha. LAATIISeN JAG JA! Ne men är helt slut så ska nog lägga mig nu. Byeyeyey! ;) 

Staden - Lettland

Lite bilder från när vi vandrade runt i Riga. Det kommer fler men vill inte lägga ut alla i ett inlägg då jag känner att man uppskattar bilderna mer i små mängder, eller har jag fel ;). Vi hann att se en massa fina platser fastän vi inte hade med oss en bil. 

Vad tycker ni

En ootd från någon gång i sommar.

Hejsan. Har en liten fråga till er som läser denna blogg lite då och då. Tycker ni om min blogg? Eller är det någonting ni vill se mer av som jag kanske slutat visa/ skriva om? Något ni vill se mindre av? Tycker ni om när jag visar bilder från resor jag åkt på och har ni något emot att jag fotfarande visar bilder fån Chile tillexempel? Vill ni kanske se fler självporträtt eller kanske porträtt på någon annan? Skulle bli riktigt glad om ni skriver vad ni tycker. Både bra som dåliga åsikter uppskatas. Själv vet jag inte vad jag tycker om min blogg. Känns som att jag är väldigt mycket frånvarande nu på senaste tiden så det är därför jag frågar.

Vi får se hur det går imorgon

Imorgon börjar skolan och kan känna att min mage inte mår bra. Det gör ont och är nervös över hur terminen kommer gå. Vill inte bli stressad som jag blev i slutet av förra terminen där jag fick migrän av sena kvällar. Är så inte redo att gå tillbaks till skolan. 
 
Klippte mig idag och är rätt nöjd. Blev lite kortare än vad jag hade tänkt mig men det gör inget då det växer ut. Nu är alla kluvna och torra toppar BORTA, YEYE! Ska ta bättre bilder på hur det ser ut denna vecka men ska sova nu så jag orkar vakna imorgon. 

Måndag morgon- Lettland

Förra måndagen började med en god frukostbuffe på båten. Efter de gick vi upp till helikopterplattan för att se utsikten samt hanmnen. Utsikten bjöd på en massa gamla byggnader samt många små som stora båtar.

Skulle ha klippt mig idag men det blir imorgon då hon inte hade tid idag. Hoppas det blir bra också :)

Tar det lugnt bara

Haloj! Har lite luckor på bloggen nu då jag bara tar det cool lugnt nu innan skolan börjar. Städade mitt rum igår samt idag, flyttade även på sängen samt skrivbordet. Kanske kommer en video på hur det såg ut förut men vet inte haha. 
 
Imorgon så ska jag klippa av alla kluvna och torra toppar. YES! Äntligen!!! Vill klippa mig i stil av de bilder jag visade i ett tidigare inlägg då jag är (som tidigare sagt) sjukt trött på mitt långa hår. Vi får se hur det blir.

Dags att klippa sig snart

Något jag vill göra just nu och antagligen kommer göra någon gång denna vecka är att klippa mitt håt kort. Så som på bilderna ovan. Tycker det är så sjukt snyggt med kort hår med lockar som ser lite slarviga ut. Har inte klippt mig sedan jag kom hem från Chile vilket var i januari. :O!! Är ändå rätt trött på mig långa hår. Det känns så tråkigt och fult så vill ändra på de haha.
 
Är dock rädd att gå till frisören och klippa mig då jag upplever att dem nästan aldrig gör som jag vill ha det. Ber om en speciell längd men går där ifrån med så mycket kortare hår eller helt fel klippning än vad jag bad om. 
 
Frågan är ju om jag skulle passa i kortare hår? :)

Söndags kvällen- Lettland

Hello! Nu tänkte jag visa lite bilder från kvällen då vi åkte till Riga. Underhållningen var toppen( dansgrupp från Brasilien har jag för mig samt några fotbolls killar) och att få se på solnedgången från båten var bara så mysigt!

Rider i Chile

 
Att rida vid stranden i Chile är en härlig kännsla. Det är något vi gjort varjegång vi åkt till Chile och det är alltid lika kul. 

Hemma igen!! - Lettland

Hello!! Jag är nu hemma och sitter just nu och packar upp de jag hade med mig samt tittar på de videos jag missat på youtube. Som jag skrev innan jag åkte så skulle jag åka båt. Destinationen var Riga. Tycker det var en super trevlig resa! De tre dagar jag har varit borta har dock slutat med super ont i fötterna då vi gått så mycket haha.

Rök i himlen

Chile

Där kan ni se hur det blir på himlen när det har brunnit och all rök vandrar runt uppe i himlen, vet inte hur jag ska förklara men tror nog att ni fattar. När det var ljust ute så såg röken på himlen ut som mörka gråa, skapligt tjocka måln. 

Äventyr, Yeye

Idag blir det ett äventyr för mig. Ska åka båt och är super taggad. Har packat lite onödiga grejer jag förmodligen inte behöver men i fall att. Har med mig kameran men vet inte ifall jag kommer ha tillgång till internet så har tidsintsällt lite inlägg med bilder från Chile. Kanske inte så kul men någonting är de i alla fall. Har även laddat så att jag kan se på Nikita hihih. Well well ni får ha det så bra så länge, bye!!
 
Tog dessa bilder då jag var hos Gabriella en dag. Hennes katt tycker nog inte om kameran så mycket då han inte ville sitta still men bilderna jag fick på honom blev söta ändå haha. Hade även med mig mellanringarna för att se om jag kunde hitta några småktyp eller sniglar att fota och TADA. Blev helt nöjd med snigeln. Den va super liten och söt. Dock är nu inte "ögonen" eller vad man ska kalla de i fokus men de är något jag får tänka på i framtiden.

Ska hitta myggan nu!!

Vet ni?? Omg Jennifer tänkter jag nu egentligen men aja hah. Jag har börjat titta på serien Nikita och AAAaaAaAAååÅÅÅÅ. Det är just en sådan serie jag vill se mer av. Vill hitta fler som liknar denna. Älskar den!! Började igår och har just kommit in på säsong 2. Vet ni ifall det finns någon serie som är lik denna så skulle jag bli superglad om ni skrev till mig.
 
Just nu sitter jag i min säng och borde sova då det behövs lite energi tills imorgon. Istället sitter jag här och försöker hitta en fluga som gömmer sig i mitt rum. Vill inte vakna upp med en massa myggbett imorgon så vill fo bort den innan jag somnar. 
 
Annars börjar skolan närma sig. Börjar känna stressen och ångesten komma för varje dag. Är inte redo att börja skolan nu. Kan dock inte säga att jag gör något viktigare hemma men ändå haha. Mina syskon börjar denna fredag som kommer. Är superglad att jag inte gör de! Har för mig att jag börjar runt den 20:e men vet inte säkert. Vi får se.

Grön varelse

Yey vet ni? Jag har fått hem mina mellanringar till kameran som jag så ivrigt har väntat på.

Lillesyrran hade tydligen fått detta kryp på sig och slängt ner den på golvet av ren panik. Jag såg då detta som ett tecken att jag borde leka lite med mellanringar haha.Ne men kan ju säga att de inte är lätt då krypet flyttar på sig och med ringarna så är allt manuellt, även fokusen. Va liksom tvugen att flytta mig när krypet gjorde, svårt men kul! Så lite svårt var de men ska försöka ta lite flera bilder på kryp.

Sista episoden av Smallville

Ska nu titta på den sista episoden av Smallville. Gosh blir nervös haha. Jag kommer bli så rastlös efter denna episod och tanken att det nu är slut känns ju lite konstigt haha. Ne nu kan jag inte hålla mig måste se den, BYE!

Tokigt

Nikon D5100 |  Af Nikkor 50mm F/1.8D | Mellanringar
Dag 11: Tokigt

Dessa två bilder får representera Tokigt. Har länge grubblat på hur jag ska tolka just Tokigt och har inte lyckats komma på något roligt. 
 
På bilderna så kan ni se en duk jag blött ner med massa vatten. Vi får låtsats att jag var så klantig och faktist spillde vattnet där på. Opps va tokigt av mig!

Nyår utan raketer

Bild 1: Älskar denna bild på Goran (min lilla kusin) och Josefine. Bilden är tagen med den inbyggda blixten vilket jag normalt inte gillar men på denna bild så tycker jag att det är charmigt. Dem två är i alla fall otroligt söta på denna bild!
 
Bild 2: Vi fick lite glass på nyårsafton. Jag tog bara ett foto på den och gav den sedan till pappa då chokladglass inte är min favorit, hehe. Tror dock att jag var så fräck att jag 

Malma marken 2014

Ser ni mina fina kurvor på bilden ovan. Grr säger jag bara, haha.

Lite bilder från Malma Marken. Har en hel del bilder på Måns Zelmerlöw men vill inte redigera dem med de programmet jag använder nu. Resten av bilderna på honom får komma när jag har tillgång till photoshop helt enkelt.

Gårdagens firande del 3

 

Gårdagens firande del 2

 

Gårdagens firande

Lite bilder från Amrias födelsedags firande. Va riktigt kul att träffa dem som kom. Har fler bilder som kommer komma upp inom en snar tid. 

Hej då

 
Ringde nyss Elgiganten för att fråga om dem visste vad som har hänt med mig dator samt om det var värt att åka in för att reparera den. Tydligen så har hårddisken kraschat vilket suger. De ända jag är lite ledsen över är att alla bilder som blivit redigerade nu försvinner, dock har jag lagt upp dem flesta på bloggen så så dåligt är den inte men ändå.
 
Ska försöka hitta en ny dator så snart så möjligt. Vill inte förlita mig på Mac:en helt då den inte är min utan skolans. Vill ha en dator som är min haha. Jag tror dock att jag kommer köpa den i slutet av trean men man vet inte om jag faktist kommer gå klart heller. Planerar att gå klart i alla fall. 
 
Får säga farväl till min första dator som har bjudit på en himla massa problem men mest glädje haha. Låter som att någon har dött och för mig känns det lite som att min dator har gjort de. Visste ni att jag började blogga med den datorn och har gjort de ända tills nu. Sitter ändå med ett leende på läpparna samt inga tårar rinnandes. Jag är ändå glad då jag fotfarande HAR MIN KAMERA. Den är inte hel utan photoshop men kameran finns kvar.
 
Kommer säkert skratta åt detta om ett år haha.