Tomater till ögon?!?

Har idrott snart och pollen alergin dödar mig nästan. Känns som att jag har en hemsk förkylning och även att jag har tomater till ögon då dem känns väldigt röda. Det står att vi ska ha yoga och en lugn lektion så det hoppas jag innerligt på. Vill inte överanstränga mig så att jag inte blir sjuk.
 
Imorgon är jag LEDIG!!! Yey, är även ledig på fregas så det är superskönt. Tycker synd om mina småyskon som är lediga på torsdag men inte på fredaghaha. Himla konstigt att dem har så men super skönt för mig.
 

Jossan is very cool

Så cool Jossan är. Det är nästan inte klokt, right ;) Haha de två sista var ju bara för underbara. 

Tårta, ballonger och sjungande

Det första jag har på morgonen imorgon är nationella prov i engelska. Spännande men lite nervöst.
 
I söndags var jag och familjen i Eskilstuna. Kul var det då Tuna Park firade 9 år (tror jag) där dem bjöd på en 9m tårta. Himla god var den! Dem hade även någon som dela ut ballonger samt en kille som sjöng olika låtar. 
 

3 timmar tidigare i skolan

Lite bilder från promenaden i lördags. Kommer lite fler senare på Josefine som va himlans seriösa. När jag sa åt henne att ställa sig någonstans börja hon pluta med läpparna samt rumpan, typ haha. 
 
Igår så for jag ut på en springtur. Tycker jag var väldigt duktig då jag latat mig sedan sist jag sprang och de va i början av skolterminen. Ska försöka dra mig ut varannan eller varje kväll. 
 
Nu sitter jag här i skolan och vaknat 3 timmar tidigare för att möta upp en lärare som ska hjälpa mig med de jag ligger efter i ämnet. Tror ni denna person har dykt upp? Nopp. Skulle kunna sova just nu, i min sköna säng där jag trivs bäst haha. Aja det gör väll inget. Har inget bättre för mig så får öva på dessa saker själv och hittills så går det bra. 
 
 

En lång promenad

Heelo. Idag har jag varit duktig och tagigt mig ut ur huset. Blev en promenad på hela 3 timmar och några minuter där jag och Josse gick 9,2 km. Hade rätt så ont i fötterna när jag kom hem men skönt var det. Tog med mig kameran så here we go med en massa bilder :)
Kommer fler bilder imorgon, godnatt på er :D
 

Orkar inte skriva så får bli bilder

 

Snart ny

Halloj! Är väldigt taggad då jag är klar med en design. Det ända som fattas är headern som jag ska försöka fixa nu på helgen. Dock känns det som att det fattas det lilla extra, men de kan även vara för att jag har sett den för mycket och redan tröttnat haha. Eh snart får ni se den :)
 
Himla fula bilder btw

Telarañas y flores

Är väldigt nöjd med dessa bilder. Den första med spindelnätet tycker jag blev riktigt bra för att vara mig haha.
 
Att ta bilder varje dag kan förbettra en oavsett om du tar bilder på en ful och tråkig tapet varjedag. En vacker dag kanske man kommer på hur man ska ta bilder som får tapeten att se bra ut. Samma sak är det med att rita. Ritar man lite varje dag så får man mer erfarenhet, right? 
 
Kände för en spansk rubrik, så coolt!

2 different

Blev lite olika dessa två bilder. Tog dem idag och skulle ha gått igenom bilderna genom photoshop men har inte haft den tiden så fick bli såhär ;) 

Sing Ed!

Vilken dag

Första dagen i skolan gick ju helt ok. Va igentligen helt off, inte alls med på lektionerna haha.
 
På bussen så satte sig en kille vid mig, såg ut att vara mellan 20-30 år. Han var påväg att sätta sig 3 stolar framför mig men så råkade jag titta upp och såg honom som stod och log, inte ville jag vara otrevlig så log tillbaks. Istället för att sätta sig där han var påväg att sätta sig så gick han till mig, det fanns typ 2000 andra lediga platser. Han hade brytning när han pratade. Well han pratade med mig i alla fall och kanske efter en 10 minuter frågade han om jag hade facebook. Jag sa nej då fastän jag har haha. Senare säger han att de va synd då han ville vara min vän och prata med mig. Han sa även att om jag kännde honom så skulle jag vara så lycklig och att han ville träffa mig efter skolan någon gång. Kännde mig så obekväm, ville bara kliva av bussen.
 
Låter lite taskigt kanske men men. Han borde nog ha fått en hint att jag inte ville prata då jag hade datorn öppen med en serie på och hörlutar i öronen. Ne han pratade på han haha. Klev av 3 stopp innan jag normalt brukar gå av och de tog ju 20 minuter till att gå hem så gick rund 40 minuter. Fun fun. Någonstans när han prata så sa han att han ville lära känna mig och att jag var söt.
 
Nej nej nej nej, vet inte varför men tycker inte om att bli kallad söt av folk jag inte känner. " Du är så söt jag vill lära känna dig". Blir irritirad obekväm och nej vet inte varför men det är bara så. Aja kommer säkert skratta åt detta en dag... hoppas jag.
Förstå mig rätt nu, jag tycker ofc om att prata med folk men han gjorde bara att jag kännde mig obekväm.
 
Fina bilder från Chile haha

Har jag gjort de jag ville?

Igår satt jag och tänkte att jag skulle göra något kul den sista dagen på lovet. Har jag gjort de? Nej dock har allt jag gjort varit så mycket bättre en skolan haha. 
 
Ska gå och sova nu så jag orkar. Har en kort dag med två lektioner så de är väll skönt.
 

Mother nature

Var ute på en cykeltur med lillsyrran Natalie. Vi åt en massa bullar, småpratade lite och knäppte några bilder. Det var riktigt mysigt faktist då vi låg en stund på en filt och bara lyssnade på mother Nature, haha.

Domedagen närmar sig= ångest

Godagens. Skrev inte något igår då jag känner att de jag skrivit samt skriver på bloggen just nu är super ruttet och jätte tråkigt. Ska försöka göra så att jag tycker det är kul att blogga för den senaste veckan har jag inte kännt att jag vill de.
 
Domedagen börjar närma sig. Då menar jag den dagen efter mångad då alla barn som går i skolan måste vakna för att gå till skolan. DumdumDAAAM!! Helt ärligt blir jag jätte irriterad och sur när jag tänker på skolan. Min inställning är inte alls bra och de är super synd. Finns ingen lektion jag ser fram emot heller så bara tråkiga veckor in och tråkiga veckor ut. 
 
Har sagt till mig själv att oavsett hur tråkigt och jobbigt jag tycker det är så ska jag inte hoppa av. Ska gå klart och sedan kanske göra något jag finner roligt. Sedan vet jag inte om det blir bättre i tvåan. Vi har ju inte No nu men tror vi kommer ha det i tvåan och de kanske kan vara en lektion jag tycker om och kan se fram emot.
Med denna bild/er så avslutar jag detta inlägg. Har alltid vetat att jag är sexig men inte förväntat mig denna sexighet som bilderna visar, wow asså! Haha.

Blue stripes

Tada. Här är mina naglar som jag haft de senaste dagarna. Tog bort de idag då jag tänkte måla om dem imorgon haha.
 

Angelina Jolie

 

4 bilder

Ljög lite i tidigare inlägget jag gick ut på en kort promenad där jag hade med mig kameran. Så 4 bilder från idag.
 

Tagit tag i

Idag har jag tagit tag i bloggdesignen och faktist börjat koda lite. Går inte så bra just nu men tror att det kommer bli grymt i slutändan. Har inte gjort så mycket annat än de så.
 
Nu ska jag titta på en episode av teen wolf sedan ta och sova.
n

Det här med rubriker

Har inte orkat redigera de bilderna jag skrev om i de tidigare inlägget. När jag ser dem på datorn är jag väll inte lika nöjd som jag var när jag såg dem på kameran haha. Well lite andra saker har jag haft för mig både igår och idag. 
 
För det första så har jag ritat Angelina Jolie som jag faktist blev nöjd med. Sedan har jag målat om mina naglar. Känner att dem blev lite mer eleganta och stilrena. Bilder på de kommer imorgon men för nu får ni lite andra bilder från idag :)
 

Sneak peak

Har fotat lite bilder som jag ska ta mig tid att redigera. Vi får se om jag får det som jag vill, kommer nog ta någon timme men sålänge så kan ni få se en oredigerad sneak peak. Till dessa bilder så har jag fått inspiration av en serie som jag antagligen kommer förklara mer sen när bilderna är klara. 
 

Le nu ;)

Ojdå har inte skrivit något på några dagar. Har antagligen inte orkat och inte tagit några intressanta bilder jag skulle kunna dela med mig av haha. 
 
Så målade naglarna i måndags och fick inspirationen av Foki som målat sina naglar såhär. Tyckte det såg så gulligt men coolt ut så kännde att jag var tvungen att pröva. Blev super nöjd faktist!
 

Pulses

GRATTIS EMELIE

Måste säga GRATTIS till Emelie som fyller hela 17 år idag. Grattis grattis grattis till dig! :D
 

Lång morgon

Blev en lång morgon för mig. Vaknade väldigt tidigt för att vara mig, tog en dusch stressade sedan till bussen där jag missa den. Eller jag såg ju alla bussar ,som kan ta mig till skolan, åka förbi mig men dem hade fel namn så gick inte på haha. Gick snabt hem igen för att byta tröja. 
 

Dare

Efter

Såhär la jag upp nagellacken. Dem har jag då lagt in i mitt skrivbord som förut låg i en tråkig ful låda.
Ursäkta bildernas konstighet men va tvungen att dra upp skärpan och det blev inte så bra haha.

Coola naglar eller VAD?

Yes nu känner jag mig klar. Ska lägga min orkar inte med något annat så duscha får jag göra imorgon på morgonen. Hoppas att jag klarar av att prata långsamt iför muntliga imorgon. 
 
Måste visa er mina coola naglar dock är bilden inte den bästa och ska försöka ta en bättre med kameran. 
Kommer antagligen att lägga upp lite efter bilder från när jag städade imorgon då jag har harf lite annat att göra igår samt idag. Därför har de inte kommit upp :) 

Jag har inget stort huvud, lovar

Jag är så sjukt duktig på att göra saker i sista secunden. Sitter nu med mitt svenska nationella som är tills imorgon. Man kan ju säga att jag börja idag. Gjorde mäst kladd igår. Well som vanligt kommer jag väll få ihop något sisodär bra. Vill inte jobba på saken för länge häller för då kommer jag tröttna på hela texten sedan vilja göra om den haha, inte bra. 
 
Slutade 10 idag. Härligt men känndes dumt att komma till skolan då jag kunnde ha jobbat hemma med matten men med tanke på att min självdisiplin inte är den bästa kanske det var bäst att jag jobbade från skolan haha. Men tänkte att eftersom att jag slutar så tidigt kan jag börja men svenskan och bli  klar tidigt men gjorde jag de? Nej haha jag började istället runt kl. 18:00. 
 
Asså orkar inte med mig själv måste ta en dusch men måste skriva klart detta. Vill inte duscha så sent men kommer förmodligen bli så. 
 
Ne nu ska lilla jag återgå till de tråkiga skrivandet 
Btw har jag inte ett så stort huvud haha ;)

Nirvana

Har den senaste tiden lyssnat mycket på Sam Smith. Tycker om denna låt:) 

Gillar inte uppsatser

Godagens. Snart ska jag ta bussen hem för att sedan försöka börja på lite skoluppgifter.
 
Känns så meningslöst att vara i skolan när man får gå hem och jobba eller när läraren är sjuk. Jag går ju då hem och säger att jag ska jobba men jag har inte tillräckligt med självdisciplin för att faktist börja jobba. Sen gillar jag inte att vi har en massa inlämningsuppgifter istället för att skriva prov. När jag gick i nian tyckte jag att det känndes lite bättre att ha en uppsats men inte nu då det är en ny varje vecka, typ. Så jobbigt!
 
 

Städat och sorterat

Har städat och flyttat runt i mitt rum idag. Känns skönt med en liten ändring då jag haft sängen på endast två olika ställen i detta rum men nu har jag kommit på ett tredje sätt att ha den haha. 
 
Har även sorterat alla nagellack jag har. Kommer bilder på hur det blev antagligen imorgon då jag glömde ta kort på de. 
Såhär hade jag det i alla fall förut. Sorterade alla mina nagellack i denna lådan över. Tyckte inte alls om det då det var krongligt att hitta de nagellacken jag ville. 
 
 

As promised

Ikea pictures as promised. Fin fina bilder eller vad tycker ni. Som sagt var det pappa som tog alla dessa bilder  ( förutom den då man ser att jag håller i kameran haha )nedan dock med min kamera ( Nikon D5100).
Så coolt om man tittar på mina ögon. Skulle vilja ha en sådan lampa som är rund haha. Pappa tog kort på en rund spegel som hade en lampa runt sig.

Stockholm idag

Idag trosade jag runt i Stockholm. Åkte dit med familjen så gick vi runt på Ikea, skärholmen och lite andra ställen. Pappa ville att jag skulle ställa mig överallt i Ikea så bilder från de kommer imorgon haha. 
 
Köpte inget. Ända sedan jag kommit hem från Chile känns det som att det bara finns tråkiga kläder i affärerna. Tråkigt för min garderob men bra för plånboken ;)
 

Behövs en ny design kanske?

Böjar tröttna på den desigen jag har nu och känner att det är dags för en ny. Kommer antagligen ta ett tag att få ihop en men ska i alla fall börja. 
 
Har sätt att det börjar bli lite poppis att gömma menyn eller ha den längst nere/ högst upp. Har pysslat med en design rätt länge som såg ut så men sedan såg jag att rätt många har så. Det blir inte lika kul när ganska många har så så tänkte hålla mig till en vanlig design med menyn brevid content. 
 
Well nu har jag prov i företagsekonomi som antagligen inte kommer gå bra då detta inte är mitt starkaste ämne. (Dum som jag är valde jag Ekonomi ekonomi istället för Ekonimi Juridik haha). 
 
 

Pysslat med denna hela dagen

Har pysslat med denna bild nästan hela dagen. Kan ju inte säga att den blev som jag först hade tänkt mig men så får den vara nu. Ska nog börja om och redigera den på ett annat sätt. Well lite nöjd är jag väll, kanske haha. Den är både helt failad men bra (??) haha. 
 

Vi får se hur det går

Jag har prov nu på morgonen och kan ju säga att det inte känns bra. Har inte pluggat tillräckligt. Sist jag kände såhär så blev jag godkännd och blev överlycklig för hade värkligen förväntat mig ett F. Vi får se hur det går. 
 

3 Från Chile

Tre bilder från Chile. På den första är det jag och Josefine som står och poserar lite fint på andra sidan gatat. På den andra är det bara Josefine och på den tredje är det lillasyrran Natalie som ler så vackert mot kameran.

Ända sedan femman

Idag är det idrott och vi ska simma. Jag är så inte taggad.
 
Jag kan tänka mig att vi alla vet vad en finne är och man kan ju få dem precis överallt, typ. Har alltid varit osäker med min kropp, inte för att jag tycker att jag är smal/ tjock utan för att jag har "finnar" på axlarna och vid brösten samt lite vid ryggen. Känns jobbigt att bara skriva de här på bloggen och att folk ska se de är ju ännu jobbigare. Har haft de sedan typ feman så ett ganska bra tag. Har inte vågat ha linnen på mig eller ibland kortärmade tröjer för att jag varit rädd att det ska synas. Varför är jag rädd då? Jag har ingen aning, men tror att det kan vara att jag inte vill att folk ska dömma eller titta konstigt på mig. Känns ganska löjligt men det har bara blivit så. I Chile så blev det lite bättre då jag bara drog på mig ett linne och kännde att jag inte har något att vara rädd för. Det har blivit mycket bättre. Blev ännu bättre när jag var i Chile och fick lite sol på kroppen. Lite skönt är det att få skriva ut det, vilken konfession det blev. Men ska vara med på simningen ändå. 
Dock har det blivit lite sämre nu sen jag kom hem från Chile hehe. 
 
 
Håll muspekaren över bilden

HELlo kompisar

Hola. Utsäkta för att jag inte skrivit något de senaste dagarna. Har inget att skylla på haha men på kvällen känndes det som att jag hade skrivit något men icke hade jag de. Well well. 
 
Dem dagarna jag inte bloggat har jag inte gjort något speciellt bortsätt från att se mamma baka bullar och sedan äta många av dem haha.
 
Ne nu ska jag återgå till svenskan där vi ska förbereda för nationella muntligt. KOMMER INTE PÅ NÅGOT till svenskan, poop!
Josse och jag i Chile