Då och då

Usch, har så sjukt ont i knät. Har haft de då och då men nu gör det sjukt ont! Har spelat ( haha) på lite Voltaren och hoppas på att det blir lite bättre ;)

Text, text och mer text

Så på onsdag åker min mamma iväg. Gissa vart? Ne, hon åker till Chile. Ska inte gå in i detalj med de hela men det har hänt lite saker med familjen i Chile så hon kände att det är bäst att åka.Jag hoppas att denna månad, då hon är borta, kommer gå bra både för mig( och familjen) och för henne. Det är mycket som kommer att hända som:- nationella prov i matte- Klassresa - Balen - Skolavslutningen, jag slutar nian,Kommer bli en stressig men rolig månad och jag ska försöka att göra videos där jag uppdaterar er om "läget ", om jag nu får igång Windows Movie Maker och alla dessa fel som poppar upp haha. Känner att texten jag skrivit är onödig men men

Dagen

Dagen har varit annorlunda men kul. Har lite bilder från bär jag och Josefine skulle köpa dipp haha Har även försökt att få ihop en/två videos när jag målar mina naglar. Gick de? Nej som vanligt. Filerna på videoklippen blir ljud filer när jag ska redigera dem. Asså wut???!?! Blir så frustrerad och sur! Men om ni vet vad som är fel kan ni kommentera för vill verkligen veta.

Dagens låt!

Dagens låt!

Tv

Vet inte om jag visat detta men va med i tv ( några sek) när vi va i USA sommaren 2011 ;) Det var riktigt kul att vara där! 

Dagens låt!

Senaste insta!

Klänning

Prövade en klänning idag för att mamma ville de haha. Älskar den men tycker att den påminner mig om gamla tider på sommaren eller något likande haha. Jag köpte den inte men den skulle ha gått för 800 kr ungefär.

Nytt

Köpte nya nagellack i lördags och dem gick för 10 kr styck Älskar de rosa nagellacket för den blev neonfärgad, riktigt fin färg!

Fluff

Är ganska så sur på att mitt hår ska "svika" mig. Jag sov i en bulle så att det skulle bli lockigt, släppte ut de och det blev snyggt( typ haha). Jag går ut och här står jag med världens största och fluffigaste hår.

Dagens låt!

Rosa naglar

Nya naglar :)

Grön

Förlåt för en lite suddig bild. Har glömt att visa dessa naglar som jag gjorde förra vackan :)

Dagens låt!

Bilder

Förlåt för den tråkiga uppdateringen. Lite bilder från idag

Dagens låt!

Dagens låt!

Simningen

Sitter på bussen mot skolan nu. Simmade för några minuter sen och de gick bra. Man fick stanna kvar och "leka" lite men de ville inte jag så här sitter jag på bussen till skolan ;) Skriver mer sen Mitt hår luktar jätte mycket klor ( stavas de så haha?)

Orkar

Känner att morgondagens "aktiviteter" kommer att bli jobbiga. Ne men just nu har jag ingen ork alls med någonting. Anledningen till de :
1. Börjar skolan med att simma( missade när klassen skulle simma så får göra de nu)
2. Jag missar hemkunskapen där vi har som ett nationellt prov ( det är inte de men typ) för simningen
3. Jag ska prata inför klassen och kan inget av de jag skrivit ner på papper på spanskan
4. Senare på kvällen ska jag träna och jag kommer säkert vara helt slö tills dess och pappa kommer säkert tvinga mig dit ( hehe)
5. Fick ett tråkigt brev idag som förstörde hela min dag.
Förlåt är ganska så negativ nu men livet har sina vändningar så kommer säkert va glad imorgon eller något, aja godnatt på er Har glömt att skriva detta tidigare men är stolt över mig själv för klarade att göra plankan i 2 minuter vilket jag trodde att jag aldrig skulle klara på så kort tid. Stolt! (haha)

Dagens låt!

Tycker bättre om denna nedan

Next

Träning nästa

Catching Fire

Omg Catching Fire trailern har kommit ut. Jag blev överlycklig när jag läste att den skulle komma ut!!

Kurr

Fick stressa morse för alarmet som jag vanligtvis vaknar till ringde inte. Men de som förvånar mig är att jag han göra allt jag behöver göra/ta med mig på mindre än 10 minuter. Det ända jag inte hann med va att äta frukost så min mage har kurrat en del idag.

Dålig dag

Denna dag har inte varit rolig alls! Har försökt få läxor gjorda och har inte fått en ända klar. Känner mig så dum ibland och vill vara ge upp. Ett exempel är ju nu då jag ska skriva om några föräldrar och jag vet exakt vad jag ska skriva men får inte ett ända ord ner på pappret. Känner mig ganska så dum. Tog en paus, målade naglarna då. Alltid när jag vill ge upp så tar jag en paus och sätter mig ner och målar naglarna. Sen så försöker jag ta nya tag men nu så kommer jag inte på någonting att skriva alls.

3 timmar

Har gjort piroger i 3 timmar idag haha. Men det var helt klart värt tiden!

Igen+ Dagen

Det gick inte att ladda upp inlägget förut (igen -_-) så ni får en bild på de jag skrev (igen -_-). Sen får ni facelook today haha. Skrev inlägget runt tre fyra så ni vet ;)

Sagan...

Så har äntligen tagit tag i att börja läsa på spanska. Har gett mig själv en liten utmaning då jag ska läsa Sagan om ringen. Ska bli spännande och se hur mycket jag fattar. Har hittills läst två- tre sidor och förstått nästan allt förutom några enstaka ord. Ska försöka sova nu så godnatt på er!

Dagens look

Dagens outfitTröja-Lager 157Byxor-Lager 157Skor-Dr.Martens ( har ej på mig dem på bilden)

Abraham Lincoln

Så har precis tittat på Abraham Lincoln: Vampire Hunter och en person jag la extra märke till va Dominic Cooper (Henry i filmen). Han är även med i filmen Mamma Mia men just i Abraham Lincoln filmen är han super snygg. Han va helt klart snyggast i filmen ;)
Bilder från Google

Piffa upp

Mina ( ganska) nya ringar fick piffa upp min outfit idag.

Snart hemma

Skrev de nyss men gick inte att publicera så försöker igen. 
Va ganska så sur förut och skrev ett inlägg om de men tog bort den.
Så i alla fall så menar jag att jag trodde att jag skulle missa tåget på bilden.

Naglar

Godmorgon bloggen. Vaknade nyss och va tvungen att spreja vanligt vatten i ansiktet för att vakna till haha. Men tänkte visa vad jag målade på naglarna i söndags. Det ska vara en slags cartoon inspirerad design. Vet inte om jag lyckades så bra men tänker inte ta bort de hihi.

Saker ni kanske inte viste

+ Jag gillar inte att kamma mitt hår( tappar super mycket hår så det hamnar överallt)
+ Jag gillar inte chokladglass
+ Gillar inte att köpa tågkort
+ Tycker det är otroligt kul att måla/ rita aztec mönster
+ När jag är själv fantiserar jag mig bort till min egna lilla värld, gör de även på tråkiga lektioner. Eller så sätter jag mig och tänker på konstiga saker som hur folk faktiskt uppfann minsta lilla grej eller hur fång vågar göra si och så.
+ Jag älskar äpplen men är allergiskMin syster till konstnär har ritat Mario ;)

Ootd

Dagens outfit fick bli fotad i centrum i Katrineholm. Stod egentligen där tomhänt när Natalie( min lillasyster) skulle ta kort men så kom en man fram och gav mig en ros och sa att jag var vacker. Blev riktigt glad och tackade. Han gav flera tjejer på stan rosor men jag blev väldigt glad ändå. Jacka- GinaByxor-H&MSkor-Skopunkten

New in!

Jag visade aldrig de jag köpte när jag senast var uppe i Stockholm så tänkte göra det nu. Från stadium Från skopunktenSen var jag på lager 157 idag. Sen bytte jag ut mina guldiga solglasögon till ett par nya för när jag först öppnade förpackningen där solglasögonen låg så hade dem en ganska så stor repa. Menar dessa då och man kan se repan lite.

Skrev om allt

Jag får helt enkelt skriva om de jag skulle skriva men inte gick att publicera.Det har varit en jätte fin dag idag. Fast jag satt mest inne och klurat lite på en ny design till bloggen. Det slutade upp med att jag fastnade på vilken bakgrund jag skulle ha. Men de ska jag försöka lösa imorgon.Sen vill jag be om ursäkt för dåligt innehåll på inläggen. Ska försöka hitta på något som är spännande att läsa om. Något man vill komma tillbaks till och fortsätta att läsa om. Men ska försöka att varva ner nu och vila lite. Hoppas ni har haft en trevlig dag :)

Irriterande

Man blir lite sur när blogg appen inte vill publicera äns inlägg. De man har skrivit blir vitt och rubriken är kvar. Riktigt irriterande. Får försöka att kopiera de jag skrev och publicera de imorgon.

Film

Sitter och tittar på film just nu. Har ätit en massa godis och tjockat mig idag så jag hoppas på att jag mår bättre imorgon så jag kan gå och träna. Men ville bara säga att jag inte har bloggat för att blogg appen känner för att irritera mig så ja nu vet ni ;)

Uppdateringen

Uppdateringen här på bloggen suger just nu. Det är på nätterna som jag har tid att sätta mig ner och skriva så ber om ursäkt för de, ska försöka ändra på de. Men ny till andra köttbullar (haha). Ligger här i sängen och hostar. Jag har ( tur de) inte ont i halsen utan hostar bara förfärligt mycket, så det är därför jag har en stor Cola flaska bredvid mig fylld med vatten. Sämsta bilden men ändå. La två sugrör i flaskan då jag inte gillar när man dricker ur flaskan och läpparna ploppas "fast" i flaskan haha. Sen så har jag även vart och tittat på Yohio idag. Är inget fan av honom men går en i familjen någonstans så går alla typ haha. Ne men det är alltid kul att se en artist, oavsett hur mycket man tycker om dem. Eller det tycker jag i alla fall. Fick inga bra bilder men här är två som är halvt bra ;)