Beställt!

Idag så beställde jag dessa skal till min stackars mobil. Nu har jag tappat den för många gånger så det var dags att skaffa ett skal som kan dämpa fallet lite.

New in!

Älskar vad jag lyckades köpa igår! Hittade Dr Martens skor på eurosko för 1199 kr.
Och tröjan kommer från Gina för 124 kr. Tröjan är storlek XL och de är för att de var den enda storleken som fanns kvar. Älskade den så mycket så va tvungen att få med mig den hem!
 

Ny bok

Har lånat en ny bok. Sitter på tågstationen och läser lite. Har läst den första De utvalda och den var bra så får se om denna är lika bra som den första :3 Aja ska fortsätta läsa så skriver jag någon gång när jag kommer hem.
 

Första gången jag äter granatäpplen

Hatar min mobil just nu. Har skrivit om detta inlägg två gånger! Orkar inte skriva om detta så jag tar det kortfattat. Första gången jag åt granatäpplen och det var kladdigt men det var ganska gott  :) Inte det bästa jag ätit men gott ändå. Vet inte hur jag ska förklara men ni fattar säkert. Okej bilden har inget medel texten att göra men jag tycker den är så rolig! Ju mer jag tittar på den desto mer skrattar jag.
 

Nagellack

Hej. Så just nu håller jag på att sätta mina små nagellack på en hylla. Blir lite gulligt ^^. Jag gör det för att kunna se färgerna för när dem ligger i necessären så ser jag ju inte vilka färger jag har.
 

Äldre dagar...

 
Hej. Jag vill säga att jag börjar dra mig mot mina äldre dagar.  Jag har sjukt ont i ryggen. Okej ne men jag har ont i ryggen och det jobbiga är att det gör fruktansvärt ont på morgonen då jag går till tågstationen. Senare på dagen så känner jag av smärtan men det gör inte lika ont. Jag får hoppas att det blir bättre. Nu ska jag krypa ner i sängen med min fina pyjamas haha. Godnatt :*
 
 

Bullar

Värmer några bullar just nu! Älskar bullar, det är bara så. Aja fulaste bilden men hoppas ni får en mysig kväll ;)

Fräch och ren ;)

Känner mig fräch. Har precis duschat och ska snart gå och lägga mig. Kände mig tvungen att skriva lite ;) Men jag har planerat att börja titta på alla James Bond filmerna och jag ska börja med den första imorgon( om jag har tid).  Det ända som hindrar mig från att sova nu är mitt hår. Det är blött och jag måste fläta de. Annars ser jag katastrofal ut på morgonen med mitt naturliga. Godnatt :*
 

Nu vet ni ^^

Någonting jag tittat på ett tag är dessa skor.
Jag SKA köpa dem! 
Aa nu vet ni :) 

Säng+ Nya naglar

Yes, igår va vi och köpte nya sängar.
Just nu sover jag på två madrasser på golvet.
Men sängarna ska komma någongång den 7 december.
Och det är en 105 sägn ^^
Igår så målade jag även naglarna.
Blev nöjd :)